Samstag, 7. November 2009

آلمان: در برابر ناقضين حقوق بشر نبايد خويشتندارى نشان داد

به گزارش صدای آمریکا، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان طى سخنانى در كنگره آمريكا با اشاره به سرکوب وحشیانه مردم ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی گفت، تاريخ به ما خويشتندارى را آموخت اما در برابر آنهايى که براى حقوق انکار ناپذير افراد هيچ ارزشى قائل نيستند و حقوق بشر را نقض مىکنند نبايد ذره اى خويشتندارى نشان داد.

صدراعظم آلمان افزود، اين عدم تحمل هم‌ چنين زمانى که خطر دستیابی رژيم تهران به جنگ افزار کشتار جمعى و تهديد امنيت ما مطرح است، بايد نشان داده شود.

فضای متشنج دیدار لاریجانی با معاون رییس جمهور عراق

سایت فارسی العربیه: طارق الهاشمی معاون سنی رییس جمهور عراق، فضای دیدار خود با علی لاریجانی رییس مجلس شورای ایران را که شامگاه پنجشنبه 5-11-2009 صورت گرفت، متشنج و آزار دهنده توصیف کرد.

طارق هاشمی با اعلام این خبر به خبرگزاری مستقل "اصوات العراق" گفت من از لاریجانی خواستم توضیحاتی درباره سیاست های کشورش در قبال عراق ارائه کند. من به او گفتم سیاست های مداخله جویانه ایران در امور داخلی عراق از جمله دخالت این کشور در مسائل امنیتی وسیاسی عراق موجب شده است تا بسیاری از عراقی هایی که قبلا خواهان عادی سازی روابط با ایران بودند، موضع خود را تغییر دهند."

از سوی دیگر یکی از نمایندگان پارلمان عراق، ایران را به ایجاد تشکلهای فرقه ای در کشورش متهم کرد.

فلاح زیدان نماینده جبهه گفتگوی ملی عراق در گفتگو با رادیو سوا، ایران را به تلاش برای یکپارچه کردن احزاب و گروههای شیعه عراق در یک فهرست انتخاباتی واحد فرقه ای متهم کرد.

وی افزود ایران بطور آشکار در امور داخلی عراق مداخله می کند و می خواهد همچون سال 2005 با ایجاد تشکلهای فرقه ای در عراق ما را به پله اول بازگرداند و ما در جبهه گفتگوی ملی قاطعانه با این مداخله مخالفیم.

این اتهامات همزمان با دیدار علی لاریجانی رییس پارلمان ایران وهیات همراه وی از عراق و دیدار آنها از پارلمان این کشور و مقر احزاب و تشکلهای عراقی صورت می گیرد.


صحنهٔ دلخراش از ۱۳ آبان - خون ریزی سر یک دختر بر اثر ضربه باتوم

ارزیابی تحلیلگر آمریکایی از "بومرنگ" جمعیتی ایران و حوادث 13 آبان
" فروما هاروپ " عضو شورای سردبیری نشریه " پراویدنس " آمریکا در تحلیلی با عنوان " بومرنگ جمعیتی در ایران " به تشریح نا آرامی ها و اعتراضات خیابانی در ایران پرداخته است .

به گزارش عصر ایران ، این روزنامه نگار و تحلیلگر آمریکایی در تحلیل خود با اشاره به خصوصیات " توپوگرافیک " جمعیتی در ایران و این واقعیت که 70 درصد جمعیت ایران زیر 30 سال سن دارند ، پدیده نا آرامی ها و اعتراضات خیابانی ضد دولتی در ایران را ناشی از خصوصیات خاص جمعیتی در ایران دانسته است .

هاروپ در تحلیل خود پیرامون وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران می نویسد : " ساختار جمعیتی در ایران ماجرای جالبی دارد . حکومت جمهوری اسلامی پس از انقلاب سال 1357 تاکید زیادی بر افزایش باروری و ازدیاد جمعیت خانواده های ایرانی داشت . این سیاست با این هدف پیگیری می شد که با تدارک یک جمعیت بزرگ از آن به عنوان یک بمب اسلامی قوی در برابر غرب استفاده شود، آنها هیچ گاه تصور نمی کردند که روزی این بمب جمعیتی جوان بر سر خود آنها فرود آید ".

این روزنامه نگار آمریکایی در ادامه می نویسد : " در ابتدای انقلاب و در بین سال های 1979 تا 1984 شاخص باروری هر زن در ایران 7 فرزند بود که این رقم کم کم از سال 1984 رو به کاهش گذارد تا جایی که در سال 2006 میزان باروری زنان ایرانی به 1.9 فرزند برای هر زن رسید . این رقم حتی کمتر از شاخص باروری زنان در کشورهای توسعه یافته است ( 2.1 فرزند برای هر زن ) ".

در ادامه این تحلیل آمده است : " قشر جوان ایرانی امروز بزرگ ترین چالش را برای برنامه ریزان و مدیران جامعه ایرانی پدید آورده است . در واقع جمعیت جوان ایرانی تحصیلکرده ترین جمعیت جوان موجود در خاورمیانه هستند . زنان جوان ایرانی امروز دوشادوش مردان در کسب مهارت های علمی و شغلی پیشتاز هستند و این جمعیت جوان بدنه اصلی ارتش معترضان را در داخل ایران تشکیل می دهند ".

هاروپ در ادامه با اشاره به وقایع روی داده در جریان راهپیمایی 13 آبان می نویسد : " این خصوصیات جمعیتی باعث شد تا ایران امسال متفاوت ترین تظاهرات سراسری 13 آبان را تجربه کند که در نوع خود بی نظیر بود و جمعیت بزرگی از معترضان دولت به جای سر دادن شعارهای همیشگی این بار برای ابراز مخالفت با دولت به خیابان ها آمدند ".

این روزنامه نگار آمریکایی در ادامه می نویسد : " تلاش های دولت ایران برای فایق آمدن بر نا آرامی ها هر چه که باشد باید به این حقیقت توجه داشت که ساختار جمعیتی کنونی در ایران حالا حالاها قابل مدیریت و کنترل نخواهد بود ".



Donnerstag, 5. November 2009

دختران شجاع دستگیر شده، رهبران میدانی اعتراضهای مردم بودند



دختران شجاع دستگیر شده، رهبران میدانی اعتراضهای مردم بودند

انتقال دختران دستگیر شده به نقاط نامعلوم /جعفر پویه

یک روز پس از به میدان آمدن جنبش اعتراضی مردم و تبدیل روز 13 آبان به روز مبارزه با استبداد، از شهرهای مختلف خبر می رسد که نیروهای اطلاعاتی و گماشتگان موسوم به "لباس شخصی" اقدام به دستگیری گسترده بسیاری از جوانان آزادیخواه کرده اند.
سرکوبی هار و افسار گسیخته نیروهای ددمنش ولایت فقیه آنچنان بی شرمانه بود که اعتراض بسیاری را در اقصا نقاط دنیا بر انگیخت. رابرت گیتس، سخنگوی کاخ سفید با وجود بیانیه مسالمت جویانه اوباما خطاب به رژیم ولایت فقیه، به سرکوب معترضان واکنش نشان داد و گفت: "دولت باراك اوباما از نزديك تحولات مربوط به نا آرامیها در ايران را دنبال مى كند و عميقا اميدوار است كه خشونت گسترش پيدا نكند."
او که خود می داند بخشی از این بی شرمی رژیم حاصل بی تفاوتی جامعه جهانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران و عدم موضعگیری قاطعانه در برابر آن به خاطر سرکوب بی پروای مردم آزادیخواه است، سعی کرد با موضعگیری ای متفاوت، نسبت به سرکوب مردم بی تفاوت نباشد. حساسیت افکار عمومی نسبت به جنبش مردم ایران به دلیل گزارشهای مردمی به قدری هست که سیاستمداران را به واکنشی وا دارد که در اصل خود چندان تمایلی به آن ندارند.
همزمان، برنارد کوشنر، وزیر امورخارجه فرانسه با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی به خشونت انجام گرفته توسط سرکوبگران نسبت به مردم معترض موضع گرفت و گفت: "این اقدام به وجهه دولت ایران آسیب بیشتری وارد می‌کند؛ دولتی که در داخل به نیروهای داخلی فشار می‌آورد و در خارج نیز از سیاست گفت‌وگو می‌پرهیزد."
اما شدیدترین موضعگیری در این باره توسط حزب سبزهای آلمان انجام گرفت. خانم کلودیا روت، رییس حزب سبزهای آلمان با صدور بیانیه شدیدالحنی نسبت به سرکوب مردم توسط گماشتگان استبداد اعتراض کرد. او در بیانیه خود نوشت: "اعتراضات بدون وقفه و گسترش‌یابنده در ایران، ابعاد بحرانی را نشان می‌دهد که رهبری غیردموکراتیک ایران، کشور را به کام آن کشانده است. رهبری کشور به تهدید و فشار متوسل می‌شود و شرایط باز هم بحرانی‌تر می‌شود. ما با همه قربانیان و آسیب‌دیدگان سرکوب در ایران همدرد و همبسته ایم."
با اینکه بسیاری علیه اقدامات سرکوبگرانه و شدت عمل گماشتگان رژیم نسبت به مردم اعتراض کرده اند اما رژیم همچنان به اعمال سرکوبگرانه خود ادامه می دهد و با وارد شدن به خانه فعالان سیاسی و یا افراد شناخته شده مدافع حقوق بشر و حقوق شهروندی اقدام به دستگیری آنان کرده است. طبق گزارشات رسیده از خیابان بهار، یک اتوبوس مملو از دختران دستگیر شده در روز سیزده آبان به مکان نامعلومی منتقل شده اند. همچنین عده ای از دختران دستگیر شده در خیابانها و کوچه های اطراف میدان هفتم تیر و ولی عصر نیز مفقودالاثر هستند و کسی از محل نگهداری آنها باخبر نیست. این در حالی است که بسیاری از دستگیر شدگان در آخر وقت روز تظاهرات به زندان اوین برده شده و در بند 209 زندانی هستند.
با توجه به اعمال و رفتار بی شرمانه گماشتگان استبداد نسبت زنان و دختران دستگیر شده در اعتراضهای گذشته، از تمامی مجامع بین المللی و سازمانهای مدافع حقوق بشر به ویژه مدافعان حقوق زنان و زندانیان می خواهیم نسبت به سرنوشت دختران بازداشت شده که به نقاط نامعلومی منتقل شده اند، حساسیت نشان داده و رژیم را تحت فشار قرار دهند تا محل نگهداری آنان را اعلام کند.
دختران شجاع دستگیر شده، رهبران میدانی اعتراضهای مردم بودند. این رهبران شجاع و آزادیخواه باید هرچه زودتر و بدون قید و شرط آزاد شوند!

Mittwoch, 4. November 2009


مصدومیت بیش از 500 نفر در خیابان ولی عصر

تظاهرات گسترده مردم تهران علیه رژیم آخوندی با حمله نیروهای مزدور بسیجی وگارد ویژه به خشونت کشیده شد.در حالی که مردم با حضور گسترده خود در خیابان کریم خان,قائم مقام زرتشت,ولی عصر,مفتح,طالقانی , میرزای شیرازی وسایر خیابان های فرعی اقدام به تظاهرات علیه دولت کودتا کرده بودند با یورش نیروهای بسیجی وگارد ویژه موتور سوار مواجه شدند.
نیروهای بسیجی وسپاهی مجهز به انواع سلاح به سمت مردم یورش برده وباپرتاب گاز اشک آور وتیر اندازی هوایی درصدد متفرق کردن مردم بودند.بیشترین درگیری ها در اطراف پل کریم خان رخ داد.جمعیت میلیونی مردم در برابر یورش ها وپرتاب گاز اشک آور به شدت مقابله کردند وبعد از حمله نیروهای سرکوبگر با سنگ به ماموران حکومتی حمله کردند.در محدوده ی
خیابان کریم خان موبایل ها برای چند ساعت قطع شد وایستگاه های مترو هفت تیر,طالقانی,مفتح ودروازه دولت وفردوسی برای ممانعت از تجمع بیشتر مردم به روی مردم بسته شد.
درگیری های خیابان ولی عصر در تقاطع خیابان فاطمی نیز بسیار شدید بود.در حالی که گروه زیادی از مردم معترض از سمت جنوب به شمال خیابان ولی عصر با صدای مرگ بردیکتاتور ومرگ بر خامنه ای در حال حرکت بودند مزدوران سرکوبگر به مردم حمله کردند وبا باتوم وگاز اشک اور بسیاری از مردم را ضرب وشتم ومجروح کردند.مردم بلافاصله به سمت کوچه ها دويدند ,
ودر آنجا با روشن کردن کاغذ سیگار وهرچیز دیگری که دم دستشان بود به کمک مصدومان شتافتند.با این حال تعداد زیادی بالغ بر500 نفر در این یورش وحشیانه مجروح ومصدوم شدند.مصدومیت تعداد زیادی از این افراد جدی است ومسمویت ناشی از استشمام گازاشک آور برخی افراد را با مشکل شدید مواجه کرده است این در حالی است که از همه طرف خیابان ها توسط بسیجی ها ومزدوران حکومتی قرق شده است.
اما مردم بدون ترس به راهپیمایی وتظاهرات واعتراض های خود ادامه می دهند.بسیاری از مردم با باز کردن در خانه های خود به روی مصدومین به مداوای سرپایی آنها پرداختند.درگیری ها همچنان ادامه دارد .به کوچه ها وخیابان فرعی کشیده شده است.


آژانس ایران خبر



دو مامور برای مهار هر معترض /هفت تیر، پادگان نظامی

شاهدان عینی، شمار نیروهای امنیتی و رفتار آنها با تظاهرکنندگان در ۱۳آبان را بی‌سابقه می‌دانند. از ویژگی‌های دیگر این روز، سهم بیشتر زنان از خشونت لباس پلنگی‌ها، لباس شخصی‌ها، بسیجی‌ها و یگان ویژه نسبت به مردان بود.

مرکز تجمع مردم در روز ۱۳ آبان، میدان هفت‌تیر و خیابان مفتح بود که سفارت سابق آمریکا در گوشه‌ای از آن قرار دارد. تظاهرات دولتی به مناسبت سالگرد اشغال سفارت آمریکا در ساعات اولیه روز به پایان رسید و پس از آن هفت‌تیر و خیابان‌های اطراف، صحنه حضور مردم معترض شد. اختلال در شبکه تلفن همراه که تا ساعت ۶ بعد از ظهر طول کشید، سرعت تبادل خبر از این منطقه را به شدت کاهش داد.



هفت تیر، پادگان نظامی



خیابان‌های مفتح، طالقانی، مطهری، ورزنده، سمیه و قائم‌مقام، از سحرگاه روز ۱۳ آبان در قرق بسیجی‌ها، لباس‌پلنگی‌ها و لباس شخصی‌ها بود. مترو در مسیرهای منتهی به میدان هفت‌تیر مسدود شده و بانک‌ها و مغازه‌های منطقه نیز تعطیل بودند. یکی از ساکنان میدان هفت‌تیر به دویچه‌وله گفت: «نیروهای امنیتی را نصف شب به ورزشگاه کبگانیان و شیرودی آوردند.اینجا مثل پادگان شده بود. البته بساط پذیرایی‌شان به راه بود وبا ماشین‌های مختلف برای‌شان آذوقه می‌آوردند. صبح زود دیدم که دارند در ظروف یک‌بار مصرف، صبحانه می‌خورند. یک‌ساعت بعد به آنها موز و دوغ داده بودند. از ساعت نه صبح به بعد بود که شروع کردند به آزار مردم. هرکس را که در پیاده‌رو بود و داشت با موبایل از صحنه‌ها عکس می‌گرفت، می‌زدند. اول یک دختر جوان را زدند، بعد یک خانم اعتراض کرد که چرا می‌زنید، او را هم زدند توی دهان‌اش. بعد دنبال پسرهایی کردند که گفتند چرا زن‌های ما را می‌زنید؟ تازه از نزدیک می‌شد دید که این لباس‌پلنگی‌ها حداکثر پانزده شانزده ساله هستند.»



باتوم در پیاده‌رو



شاهد دیگری که از کرج به تظاهرات تهران آمده بود، گفت: « برای هر یک نفر، دو مامور گذاشته بودند. اگر کسی در پیاده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رو مکث می‌کرد، هل‌اش می‌دادند و می‌گفتند برو و اگر نمی‌رفت با باتوم او را می‌زدند. گلوله مشقی و رنگی زدند. هم موقع رسیدن و هم موقع برگشتن، مردم در مترو خیلی شعار دادند. شعارها در واگن‌هایی که مال خانم‌ها بود، تندتر بود. از ایستگاه امام خمینی شروع کردند به شعار دادن تا ایستگاه سهروردی. کلی فریاد کشیدند، "مرگ بر این"، "مرگ بر آن"...



زنان، آماج حمله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها



یک مغازه‌دار ساکن خیابان سهروردی گفت: « خانم‌ها را خیلی بیرحمانه و جدی می‌زدند. شاید بخاطر این‌که زنها در حوادث اخیر همیشه در صف اول بودند و ما چهره جدیدی از خانم‌ها با شجاعت تمام و مسئولیت بالا دیدیم. به نظر من مردها در خیلی از اعتراض‌های این ماه‌ها، پشت خانم‌ها قایم می‌شدند. برای همین، گمان می‌کنم دستور نیروهای امنیتی این بود که این صف اول را در روز ۱۳آبان اذیت کنند و بشکنند.»



واکنش‌های خشم‌‌آلود



به نقل از شاهدان عینی، اعتراض‌های مردمی در نقاط مرکزی تا شمالی تهران تا ساعت ۵ و ۶ عصر ادامه داشت و تا مسیر حسینیه ارشاد نیز کشیده شد. نیروهای امنیتی در پاره‌ای مناطق به مردم تیرهای رنگی شلیک می‌کردند. رنگ سبز این گلوله‌ها از لباس و بدن افراد به آسانی پاک نمی‌شود.



آموزگار سالخورده‌ای، با ابراز تاسف از تشدید سرکوب‌ها، رفتار برخی مردم در روز ۱۳آبان را افراطی و نگران‌کننده خواند: «قرار بود امروز تجمع سکوت باشد اما به نظر من چون برخورد ماموران دولتی با مردم از روز قدس شدیدتر بود، واکنش مردم خیلی رادیکال شد. دیوارها در سطح وسیعی شعارنویسی شدند، روی ماشین‌ها شعار نوشتند و تابلوهای راهنمایی رانندگی را پایین کشیدند. امروز هیچ مرز قرمزی وجود نداشت و هر شعاری دادند، با مرگ همراه بود. اینقدر شعارها رادیکال شد که برخی هراس داشتند وارد جمعیت شوند.»



آستانه تحمل مردم



یک دانشجو که پایش در اثر ضربه باتوم شکسته است، از به ستوه آمدن مردم گفت و تفاوت تظاهرات ۱۳ آبان با اعتراض‌های قبلی را در شکستن سکوت و عبور از مسالمت دانست: « ویژگی امروز این بود که دیدیم مردم جان به لب شده‌اند. من می‌دیدم که مردم از عصبانیت، بالا پایین می‌پریدند و سنگ می‌انداختند. یک‌جا علیه نیروی انتظامی شعار داده شد و کسی گفت نه نه! مردم به او خندیدند و گفتند پس چی؟ شاید حق داشته باشند چون راهکار سکوت جواب نداده است. طرف دیگر بازی، قواعد را رعایت نمی‌کند. این‌همه پس از انتخابات مردم در نهایت آرامش به خیابان‌ها رفتند ولی با تیراندازی و حمله و دستگیری روبرو شدند. مردم دیگر تحمل ندارند.»


رادیو آلمان



عکس، سوزاندن پرچم خرچنگ نشان رژیم توسط عوامل خودشان



گماشتگان خامنه ای از حول حلیم در دیگ افتادند.همراه پرچم آمریکا پرچم خرچنگ نشان رژیم را هم آتش زدند

Dienstag, 3. November 2009



صدراعظم آلمان در کنگره آمریکا سخنرانی کرد

خانم آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، در اولین سخنرانی خود در کنگره آمریکا، از حمایت‌های آمریکا برای اتحاد دو آلمان سپاسگزاری کرد. او به سناتورها و نمایندگان مجلس آمریکا اطمینان داد که آلمان و اروپا در آینده نیز هم‌پیمانان استوار آمریکا باقی می‌مانند. مرکل همچنین از آمریکاییان خواست تا گام‌هایی در جهت بر طرف شدن مشکلات زیست‌محیطی بردارند و در ادامه خواستار ایجاد تفاهم در کنفرانس جهانی محیط زیست در کپنهاگ شد. صدراعظم آلمان در بخش دیگری از سخنرانی‌اش، خواستار ایجاد دو کشور اسرائیل و فلسطین در خاورمیانه شد. او در ارتباط با برنامه اتمی رژیم ایران نیز اعلام کرد که نباید رژیم ایران صاحب بمب اتمی شود و امنیت اسرائیل برای صدراعظم آلمان بسیار پراهمیت است.



رادیو آلمان


سایت حکومتی عصر ایران:سه تن از اعضای گروهک انجمن پادشاهی که قصد عملیات تروریستی در تهران داشتند دستگیر شدند.

به گزارش جوان آنلاین، شنیده شده 3 تن از اعضای گروهک تروریستی انجمن پادشاهی که قصد عملیات بمب گذاری در تهران را داشتند توسط نهادهای مربوطه پیش از هرگونه اقدام خرابکارانه ای دستگیر شدند.

خبرهای تکمیلی حاکی از ان است که این سه تن قصد داشتند در روز 13 آبان در مقابل لانه جاسوسی آمریکا و 2 سفارتخانه روسیه و انگلیس با هدف ایجاد نا امنی و ایجاد جو رعب و وحشت و تحریک جریان اغتشاشگر بمب گذاری نمایند.

عصبانیت کیهان خامنه ای از شکست معامله احمدی نژاد با غرب


رویداد:به نظر می رسد در مذاکرات اخیر میان ایران و آمریکا همچنین مذاکرات یک گروه ایر انی با اسرائیل نتایج دلخواه جریان اقتدرا گرا حاصل نشده است.


در همین زمینه روزنامه کیهان که توسط نماینده رهبری ایران کنترل می شود با عصبانیت در شماره امروز سه شنبه 13 آبان می نویسد:"زمانی شنیده می شد لحن اوباما درباره ایران با پیشینیانش متفاوت است و سیاست های خارجی او نسبت به بوش تفاوت خواهد داشت اما نهایتاً معلوم شد كه دكترین هر دو یكی است و اختلافی با هم ندارند".


این روزنامه تحت کنترل حسین شریعتمداری به نقل از "میدل ایست آن لای"ن عصبانیت خود را از عدم موافقت آمریکا برای ابراز حمایت از دولت احمدی نژاد اینگونه ابراز می دارد: "آمریكا با تصویب هزینه های میلیاردی برای ایجاد بی ثباتی در ایران، همزمان خواهان مذاكره نیز هست و در صحنه دیپلماتیك روند عادی سازی را ادامه می دهد".


در حالی که موضوع مذاکره یک هیات ایران با یک هیات اسرائیلی فاش شده است، حامیان احمدی نژاد سعی دارند چهره بی اعتبار و آبرو از دست رفته خود را با حمله مطبوعاتی به دولت های غربی بازسازی نمایند.
اما کیهان در این مورد نیز موفق عمل نکرده و به نوعی خواست های عاجزانه احمدی نژاد را از غربی ها تکرار می کند.


این روزنامه زیر تیتر کذب "یک مقام آمریکایی: با تحريم ايران از موسوی و خاتمی حمايت می كنيم" به طور غبر مستیم از غربی ها می خواهد که در برابر اعتراضات مردمی به رهبری سران اصلاحات از دولت احمدی نژاد حمایت نمایند.
جواب منفی دولت های غربی و اعلام اینکه این اعتراضات یک مسئله داخلی است حامیان احمدی نژاد را به شدت عصبانی و نگران کرده است.


هفته گذشته میر حسین موسوی در دیدار با مهدی کروبی اظهار داشت که جریان حاکم به خاطر از دست دادن پایگاه مردمی خود در سراشیبی سقوط قرار دارد و بدنی جهت دست به دامان کشورهای بیگانه شده است.

ارسال پیامك تهدیدآمیز به برخی مردم


یكی از بینندگان "آینده" از مشهد با ارسال پیامی از دریافت یك پیامك تهدیدآمیز خبر داد.

به گفته وی در این پیامك كه گویا برای تعداد زیادی به صورت رندوم ارسال شده، آمده است:

شهروند محترم

طبق اطلاع واصله، جنابعالی تحت تأثیر تبلیغات ضدامنیتی رسانه‌های وابسته به بیگانگان قرار گرفته‌اید، در صورت حضور در هرگونه تجمع غیرقانونی و ارتباط با رسانه‌های خارج از كشور برابر مواد 489، 499، 500، 508، 514، 609، 610 و 698 قاون مجازات اسلامی شناخته می‌شوید و با شما برخورد قانونی خواهد شد.

شماره ارسال كننده این پیامك 009860005005 است كه از سرویس دهندگان كلی خدمات بهره می برد.