Samstag, 15. Mai 2010

مبادله کلوتید ریس، زن جوان فرانسوی با مزدور رژیم در فرانسه
جمهوری اسلامی ، به کلوتید ریس، زن جوان فرانسوی اجازه داده است به کشورش بازگردد .

جمهوری اسلامی به کلوتید ریس، یک معلم 24 ساله فرانسوی اجازه داده است به کشورش بازگردد. به گفته محمد علی مهدوی ثابت، وکیل کلوتید ریس، دادگاه، مجوز خروج موکلش را صادر کرده، بدون آنکه حکم برائت یا گناهکار بودن او اعلام شود. او گفته است که روز یکشنبه برای دریافت گذرنامه موکلش و شنیدن توضیح دادگاه درباره این مجوز، به دادگاه انقلاب خواهد رفت. کلوتید ریس در جریان اعتراض ها به انتخابات ریاست جمهوری خردادماه گذشته ، بازداشت شد. پس ازاعتراض شدید دولت فرانسه، او به قید وثیقه از زندان آزاد شد و مدت هاست که در سفارت فرانسه در تهران بسر می برد. مسئولان جمهوری اسلامی بارها تلویحا آزادی این زن فرانسوی را با عدم استرداد مجید کاکاوند، از فرانسه به آمریکا ارتباط داده بودند. آمریکا این مهندس ایرانی را به نقض مقررات تحریم های ایران متهم کرده و خواستار استرداد او شده بود. دادگاهی در فرانسه اخیرا با استرداد مجیدکاکاوند مخالفت کرد و او به ایران بازگشت.

رادیو فردا
گزارشگران حقوق بشر را فورا به ایران اعزام کنید
با گذشت بیش از چهار روز از اعدام پنج شهروند ایرانی به اتهام "عضویت در گروه های ضد انقلاب" هنوز واکنش های اعتراضی به این اعدام ها ادامه دارد.

در تازه ترین واکنش، جمعی از فعالان سیاسی و حقوق بشر روز جمعه (۲۴ اردیبهشت - ۱۴ مه) با ارسال نامه ای خواستار بازدید فوری گزارشگران حقوق بشر سازمان ملل از ایران شدند.

امضا کنندگان این نامه از کمیساریای عالی حقوق بشر خواسته اند که با توجه به اعلام آمادگی ایران برای پذیرش گزارشگران ویژه سازمان ملل متحد "هرچه زودتر" این گزارشگران به ایران اعزام شوند.

در این نامه که به امضای شیرین عبادی، مهرانگیز کار، عبدالعلی بازرگان، عطاالله مهاجرانی، محسن کدیور، حسن یوسفی اشکوری، مسعود بهنود و فرخ نگهدار رسیده است، از گزارشگران کمیساریای عالی حقوق بشر خواسته شده است که "فورا" به مواردی چون "بازداشت های خودسرانه"، "اعدام های فراقانونی" و "شکنجه" در ایران رسیدگی کنند.

روز یکشنبه (۱۹ اردیبهشت) دادسرای عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد که فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان به اتهام "مشارکت در بمب گذاری در مراکز دولتی و وابستگی به پژاک" در زندان اوین اعدام شدند.

انتشار خبر این اعدام ها در زوزهای گذشته واکنش های بسیاری در داخل و خارج از ایران به همراه داشته است.

'حقوق انسانی و شهروندی باید رعایت شود'

در واکنشی دیگر، شورای فعالان ملی - مذهبی ایران که ریاست آن را عزت الله سحابی بر عهده دارد، با انتشار بیانیه ای از اعدام های سیاسی در ایران اظهار "تأسف شدید" کرده است.

شورای فعالان ملی - مذهبی در این بیانیه "ضمن تصریح بر تفاوت فکری و خط مشی سیاسی" این شورا با پنج اعدامی اخیر، علت محکوم کردن این اقدام را تأکید بر "حقوق انسانی و شهروندی" آنها اعلام کرده است.

فعالان ملی - مذهبی پیش تر هم در جریان اعدام های آذر ۸۸ با صدور بیانیه ای خواستار توقف اعدام های سیاسی شده بودند.

همچنین عزت الله سحابی، رئیس این شورا، در مصاحبه اخیر خود با وبسایت جرس از مقامات ارشد ایران خواسته بود تا محمود احمدی نژاد را برکنار کنند.

آقای سحابی که از منتقدان اصلی رئیس جمهوری ایران محسوب می شود، با انتقاد از سیاست های اقتصادی و بین المللی رئیس دولت دهم، او را به تلاش برای "تخریب ایران" متهم کرده و به مقامات جمهوری اسلامی توصیه کرده بود که برای حفظ حاکمیت و جلوگیری از "تضعیف نظام جمهوری اسلامی"محمود احمدی نژاد را برکنار کنند.

'آتش افروزان در بحران می زیند'

همزمان شورای هماهنگی اصلاح طلبان کرد هم با انتشار بیانیه ای در مورد عواقب سیاسی - امنیتی اعدام های روز یکشنبه هشدار داده است.

در این بیانیه که جرس (جنبش راه سبز) روز جمعه ۲۴ اردیبهشت (۱۴ مه) آن را منتشر کرده است، اصلاح طلبان کرد از صدور بیانیه های رهبران جنبش سبز به عنوان نشانه ای از "همگرایی و همدلی عمیق" یاد کرده و سخنان میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد را دلیلی بر "احساس درد و رنج مشترک همه ایرانیان" دانسته اند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: "عده ای آتش افروز و خشونت طلب، رمز ماندگاری خود را وجود بحران و چالش در مناطق مختلف کشور می دانند و از آرامشی که در سالهای اخیر در بخش کردنشین ایران برقرار بوده به شدت ناراضی اند."

اصلاح طلبان کرد در پایان این بیانیه مخالفت خود را با "هر نوع روش و حرکتی که موجب ایجاد فضای خشونت شود" اعلام کرده اند و از مقامات قضایی خواسته اند که از "غیر قانونی و غیرعادلانه و پایمال شدن حقوق شهروندی" جلوگیری کند.

'سرکوب و نفی آزادی'

دیروز (۲۳ اردیبهشت) هم جمعی از استادان و روشنفکران ایرانی خارج از کشور با صدور بیانیه ای اعدام های اخیر در ایران را محکوم کرده بودند.

امضاء کنندگان این بیانیه، اعدام های روز یکشنبه را تلاش مقامات جمهوری اسلامی برای "نفی آزادی" خوانده و آن را بخشی از سیاست دولت ایران برای "سرکوب شدید و مشت آهنین" خوانده اند.

در این بیانیه از دولت های جهان خواسته شده "تأمین و رعایت حقوق بشر" را به عنوان "پیش شرط مراودات" سیاسی خود با دولت ایران قرار دهند.

در پایان این بیانیه، امضا کنندگان ضمن محکوم کردن مجازات اعدام، تأکید کرده اند که خواستار حل مشکلات کنونی ایران با "پرهیز از خشونت از جانب هر دو طرف" هستند.

در میان امضاء کنندگان این بیانیه نام افرادی همچون رامین جهانبگلو، مهرانگیز کار، سعید رهنما، نیکی کدی، محمود کریمی حکاک، منصور معدل، مهرزاد بروجردی و تورج دریایی به چشم می خورد.

http://parsdailynews.com/64727.htm
بی بی سی

Freitag, 14. Mai 2010

مدودف: سفر رییس جمهوری برزیل به ایران ممکن است آخرین شانس تهران باشد
دمیتری مدودف رییس جمهوری روسیه می گوید دیدار رییس جمهوری برزیل از ایران ممکن است «آخرین شانس» برای تهران باشد که در مورد برنامه اتمی خود، پیش از روبرو شدن با تحریم های جدید سازمان ملل متحد، تصمیم بگیرد.

به گزارش خبرگزاری «ریا نووستی»، "دمیتری مدودف" رییس جمهور روسیه روز جمعه طی کنفرانسی مطبوعاتی که بعد از مذاکراتش با همتای برزیلی در مسکو برگزار شد، اعلام کرد که سفر رییس جمهور برزیل به ایران ممکن است آخرین فرصت برای حل مسئله هسته ای جمهوری اسلامی بدون تحریم باشد.

رییس جمهور روسیه تاکید کرد: "من بسیار امیدوارم که سفر رییس جمهوری برزیل موفقیت آمیزباشد. ممکن است که این آخرین فرصت قبل تصمیم گیری ها در چارچوب شورای امنیت باشد".

به گفته وی، اگر بتوان جمهوری اسلامی را به همکاری در مورد پیشنهادات ارائه شده متقاعد ساخت که از جمله به عملیات تبادل اورانیوم کم غنا با اورانیوم با غنای بالا مربوط می شود، بدون توجه به اینکه کجا این مبادله انجام خواهد شد، بسیار خوب است".

مدودف ضمن تاکید به اینکه خواستار چنین شرایطی نیست اما نمی تواند آن را حذف کند گفت: "اگر نتوانیم جمهوری اسلامی را برای اشکال موجود همکاری متقاعد سازیم، آنوقت است که جامعه جهانی وادار می شود که بر اساس روش هایی عمل کند که در چارچوب گروه "1+5" و دیگر کشور آن را به طور جدیی بررسی می کنند.

در همین حال وی اعلام کرد که احتمال آنکه "لویسو ایناسیو لولا داسیلوا " رییس جمهور برزیل بتواند با رژیم ایران به توافق برسد در حدود 30% است.

مدودف در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر اینکه شانس رییس جمهور برزیل برای موفقیت در مذاکرات روز شنبه با جمهوری اسلامی را در چه حد ارزیابی می کنید، گفت: "با توجه به اینکه دوست من آقای لولا خوشبین است، من نیز خوشبین بوده و احتمال آن را 30% می دانم".

از نظر مدودف جامعه جهانی اختلاف نظر چندانی درباره جمهوری اسلامی ندارد

"دمیتری مدودف" همچنین روز جمعه طی کنفرانسی مطبوعاتی بعد از دیدار با رییس جمهور برزیل در مسکو اعلام کرد که اختلاف نظر چندان زیادی در خصوص مسئله برنامه هسته ای جمهوری اسلامی نزد جامعه جهانی وجود ندارد.

وی گفت: "در مورد روش های کلی باید گفت که آنها تغییری نیافته اند و عملا کلیه کشورها از آنها پیروی می کنند".

وی یادآوری کرد که این روش ها در آن خلاصه می شوند که اولا، برنامه هسته ای رژیم ایران باید صلح آمیز باشد؛ دوما، این برنامه باید از طریق آژانس بین المللی انرژی اتمی قابل نظارت و بررسی باشد؛ سوما، جمهوری اسلامی باید با جامعه جهانی همکاری کند ؛ چهارما، تهران باید قوانین مربوط به منع اشاعه فناوری های هسته ای را نیز رعایت کند.

وی گفت: "طبیعتا با رعایت این روش ها و یا شرایط ما نیز آماده ایم که ایران به جایگاه شایسته خویش در میان کشورهایی که به تحقیقات هسته ای می پردازند، دست یابد".

در همین حال رییس جمهور روسیه تاکید کرد که دقیقا در مورد همین مسائل نگرانی های معینی وجود دارد.

وی گفت: "درباره مواضع داخلی گروه "1+5" فکر می کنم که آنها به اندازه کافی یک دست هستند و دقیقا مبنای آنها همان چهار بندی بود که من گفتم... اما یک نکته وجود دارد، مسائلی مربوط به کشورهایی است که در این مذاکرات شرکت می کند و هرکدام به نوعی با جمهوری اسلامی ارتباط دارند و یا بهتر بگویم یا ارتباط دارند و یا اصلا خیر".

مدودف در پایان گفت: "روسیه از جمله کشورهایی است که با جمهوری اسلامی روابطی عمیق، جدی و بر اساس منافع متقابل دارد و همین مسئله مسئولیت ما را نیز سنگین تر می کند".


سعید ماسوری :ما را از سر بریده نترسانید، آماده هستم نفرششم باشم
سعید ماسوری زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر و از همبندیان سابق فرزاد کمانگر ، علی حیدریان و فرهاد وکیلی با نگارش نامه ای از زندان رجایی شهر یاد یاران جانباخته را گرامی داشت. متن مننتشره نامه را ذیلا ملاحظه می کنید:

در اوضاع به شدت بحرانی کشور، خبر اعدام دوستان دیر یافته‌ام را که در زندان آشنا شده و سالها را با آنها در سلولهای ۲۰۹ گذرانده بودم را شنیدم. شاید تصور می کنند که با اعدام آنها ما و مردمانمان را مرعوب و وحشت زده کرده اند.‌ای وای بر ما اگر اعدام دوستان و هموطنانمان بجای انگیزش بیشتر ما را مرعوب سازد...

راستی‌ در شرایطی که تنها برای انسان بودن راهی‌ جز تحمل زندان و شکنجه و اعدام باقی‌ نگذاشته اند و سزای یک قطره آزادگی و انسانیت، زندان و شلاق و اعدام است چه باید کرد؟ و کسانی‌ که بر سر چنین جنایتی سکوت میکنند مرز انسان بودن و نبودن را در کجا ترسیم میکنند؟ هیتلر صدها هزار کشته و مجروح بر جای گذاشته بود که تازه آنهایی که می‌‌بایستی بفهمند متوجه شدند که هیتلر آقا نیست و مذاکره بی‌ فایده است. آیا باز هم همان قدر هزینه لازم است؟ به هرحال من به سهم خودم برای اینکه بگویم چقدر مرعوب این اعدامها شده‌ام آماده‌ام که بعد از این ۵ نفر، نفر ششم! و آماده اعدام بشوم . یاد همه آنها و کسانی‌ که اینچنین خونشان در رگهای تاریخ جاری شد گرامی‌ باد...

ز پا ننشست آتش تا نشد خاکستر اجزایش به سعی‌ زیستن هم، غیرت کار این چنین باید

دکتر سعید ماسوری (زندان گوهردشت)

اردیبهشت۱۳۸۹

هرانا

Donnerstag, 13. Mai 2010

دستگیری پانزده تن از فعالین دانشجویی مریوان/ مدیر بلاگفا بازداشت شد
دستگیری پانزده تن از فعالین دانشجویی مریوان/ به همراه اسامی پنج تن از ایشان

پس از تجمعات اعتراضی دانشجویان دانشگاه پیام نور مریوان در اعتراض به اعدام های نوزده اردی بهشت، طی روزهای دوشنبه و سه شنبه و دعوت مردم مریوان به شرکت در اعتصاب عمومی، حداقل 15 تن از فعالین دانشجویی این شهر بازداشت و به مکان های نامعلومی منتقل شده اند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، آرام ویسی، فواد مرادی، توفیق پرتوی، دانا لنجاوایی و سامان زندی 5 تن از دانشجویان بازداشت شده ی مریوانی هستند.

هم چنین اداره ی اطلاعات مریوان طی چند روز اخیر با اکثر فعالین شهر به صورت تلفنی تماس برقرار نموده و آنها را تهدید کرده است که در صورت تلاش برای برپایی اعتصاب و همراهی با آن عواقب بسیاری بدی در انتظارشان خواهد بود.

شایان ذکر است در حال حاضر جو امنیتی بر فضای شهر مریوان حاکم است و شهر توسط یگانهای ضد شورش به کنترل کامل در آمده است.

================

علیرضا شیرازی، مدیر بلاگفا بازداشت شد

ظهر امروز پنج شنبه، 23 اردی بهشت ماه، علیرضا شیرازی مدیر سرویس وبلاگ بلاگفا با حکم قاضی در منزل دستگیر و به دادسرای نیابت منتقل شد.

به گزارش سایت بلاگفا، دستگیری وی درباره شکایت شخص حقیقی از یکی از وبلاگهای بلاگفا است.

لازم به توضیح است که وبلاگ ها تحت مسولیت حقوقی نویسنده و صاحب هر وبلاگ منتشر می شود و مسولیت سرویس ویلاگ و مدیر سرویس در چارچوب قوانین جرایم رایانه ای و در حد حفط ادله و ارایه داده ها به مراجع قانونی است.


Mittwoch, 12. Mai 2010

استقبال مردم شهر یاسوج از احمدی نژاد:دروغگو، دروغگو ، مرگ بر دیکتاتور
مردم شهر یاسوج از احمدی نژاد با شعارهایی مانند دروغگو، دروغگو و مرگ بر دیکتاتور استقبال کردند.

بنابه گزارشات رسیده به فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران،تعداد زیادی از مردم یاسوج بر علیه حضور احمدی نژاد در یاسوج و در حین سخنرانی وی اقدام به سر دادن شعار مرگ بر دیکتاتور و دروغگو،درغگو نمودند.

روز چهارشنبه 22 اردیبهشت ماه احمدی نژاد به شهر یاسوج وارد شد و در پارکی نزدیک میدان معلم اقدام به سخنرانی کرد. علیرغم اینکه نیروهای امنیتی و نظامی این منطقه را در کنترل شدید خود داشتند و به صورت گزینشی اجازه ورود به محل سخنرانی می دادند.

اما تعدادی از مردم یاسوج هنگام سخنرانی که در دسته های 30 الی 50 نفره بودند و در قسمتهای مختلف قرار داشتند اقدام به سر دادن شعارهایی علیه احمدی نژاد نمودند.شعارهایی که مردم هنگام سخنرانی علیه او سر می دادند عبارت بود از، دروغگو ،دروغگو،دروغگو/ دروغه دروغه دروغه و همچنین در مواردی شعار مرگ بردیکتاور سر می دادند.

نیروهای لباس شخصی که در بین مردم حضور داشتند اقدام به ضرب و شتم و بیرون کردن شعار دهندگان از محل سخنرانی می نمودند. شعار دادن مردم تا پایان سخنرانی احمدی نژاد ادامه داشت.

از روز گذشته از طرف ستاد خبری وزارت اطلاعات با فعالین دانشجوئی و مدنی شهر تماس گرفته می شد و از آنها خواسته می شد که از صبح امروز خود را به ستاد خبری وزارت اطلاعات در این شهر معرفی کنند.

از شب گذشته و امروز فضای شهر امنیتی و نظامی بود و مامورین در همۀ میادین و نقاط اصلی شهر مستقر شده بودند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران

22 اردیبهشت 1389 برابر با 12 می 2010


کروبی :در مملکتی که اجنه خبر زلزله را میدهند می توان جوانانی را بدون وکیل اعدام کرد
کروبی :« آقایان تکلیف پرونده کهریزک و تجاوزها را روشن نکرده اند و ابهامات آن پرونده ها را نزدوده اند که باری دیگر ابهامی دیگر می آفرینند و البته از کشورداری آقایان بیش از این نیز نباید انتظاری داشت وقتی اجنه در این مملکت به آقایان خبر می دهند که زلزله در راه است و وقتی که یکباره دو روز را تعطیل اعلام می کنند و با این تعطیلی کشور را در یک تعطیلی ۵ روزه فرو می برند بی آنکه بفهمند این تصمیم چه ضررهایی می تواند برای اقتصاد خانواده ها داشته باشد. کشورداری آقایان چنین مختصاتی دارد و بنابراین شاید گمان می کنند که بدون رعایت قوانین حقوقی و آیین دادرسی و اطلاع وکیل می توان جوانانی را اعدام کرد.»

*************

سحام نیوز: روز دوشنبه مهدی کروبی با حضور در منزل علی ملیحی عضو تحریریه روزنامه توقیف شده اعتمادملی و از اعضای زندانی شورای مرکزی سازمان ادوار تحکیم که حزب حامی او در انتخابات گذشته ریاست جمهوری بود، با خانواده وی دیدار و از آخرین وضعیت او در زندان اوین مطلع شد. در این دیدار پدر علی ملیحی با شرح چگونگی بازداشت فرزند خود توضیح داد که ماموران امنیتی به اشتباه برادر کوچکتر علی را در خیابان دستگیر و به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و سپس با انتقال او به خانه، علی را بازداشت کردند. مهدی کروبی نیزضمن ابراز تاسف از چنین برخوردهایی در جمهوری اسلامی گفت:«هیچگاه فکر نمی کردیم روزی به چنین موقعیتی برسیم و چنین رفتارهایی در این کشور عادی شود و با میراث امام و انقلاب چنین برخورد شود.»

نیوز،کروبی همچنین درحاشیه این دیدار درپاسخ به پرسشی درباره اعدام فرزاد کمانگر و چندتن دیگر گفت:« طبیعی است که ما از مرگ افراد و اعدام آنها متاثر می شویم و اصولا مخالف رواج یافتن چنین برخوردهایی هستیم. اعدام این افراد در شرایطی صورت گرفته است که هیچکس از چندوچون پرونده آنها باخبر نیست و جرم آنها به دلیل علنی نبودن دادگاه و عدم رعایت آیین دادرسی و قانون، برای هیچکس محرز نشده است. سخنان وکلای اعدام شدگان و اینکه اعدام ها بدون اطلاع آنها صورت گرفته است نیز بسی متاسف کننده و نشان از آن دارد که عدالت نایاب است و رویه فعلی هیچ تناسبی با موازین شرعی و قضایی ندارد. چگونه می توان بدون ضابطه افرادی را اعدام کرد و نسبت به عواقب آن و دامن زده شدن به فضای بی اعتمادی بی تفاوت بود؟ مگر جان آدمیزاد چنین ارزان است که بتوان به راحتی و با کمترین وسواس قانونی و در بی خبری عمومی آن را ستاند؟ معلوم نیست آقایان خود را درچه جایگاهی می بینند که به راحتی و بدون درنظرگرفتن عاقبت کار چنین حکم می دهند.البته وقتی جان آدمیزاد چنان ارزان شود که عده ای را به صرف یک اعتراض مدنی در خیابان به گلوله ببندند چنین رفتارهای خارج از رویه ای نیز رواج می یابد.»

مهدی کروبی همچنین با انتقاد از چنین رویه ای در دستگاه قضایی گفت:« آقایان تکلیف پرونده کهریزک و تجاوزها را روشن نکرده اند و ابهامات آن پرونده ها را نزدوده اند که باری دیگر ابهامی دیگر می آفرینند و البته از کشورداری آقایان بیش از این نیز نباید انتظاری داشت وقتی اجنه در این مملکت به آقایان خبر می دهند که زلزله در راه است و وقتی که یکباره دو روز را تعطیل اعلام می کنند و با این تعطیلی کشور را در یک تعطیلی ۵ روزه فرو می برند بی آنکه بفهمند این تصمیم چه ضررهایی می تواند برای اقتصاد خانواده ها داشته باشد. کشورداری آقایان چنین مختصاتی دارد و بنابراین شاید گمان می کنند که بدون رعایت قوانین حقوقی و آیین دادرسی و اطلاع وکیل می توان جوانانی را اعدام کرد.»

مهدی کروبی با این توضیح از شرایط حاکم بر کشور انتقاد کرد و گفت:« شرایط به آنجا رسیده است که مردم یک حرف می زنند و دولت و حکومت یعنی قوه مجریه و قوه قضاییه یک حرف دیگر می زنند. بی اعتمادی به نقطه اوج خود رسیده است و رفتارهای حکومت به گونه ای است که گسستی بی سابقه میان مردم و دولت به وجود آمده است.مسبب این بی اعتمادی نیز البته رواج دروغ و سخنان نسنجیده در کشور است آنچنانکه می بینیم چه ادعاهایی در باب مسائل هسته ای می کنند حال آنکه ما می دانیم این ادعاها چقدر بزرگ و غیرقابل باور است.والله که ما هیچگاه فکر نمی کردیم چنین سرنوشتی در این مملکت حاکم شود و آداب کشورداری به اینجا رسد که مردم به یکسو بروند و دولت به سوی دیگر.»

کروبی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره سخنان غلامحسین الهام که میرحسین موسوی را محارب نامیده است، گفت: «از بلندگوی اسلامی که فقیه اش آقای الهام باشد باید چنین سخنانی گفته شود. باید گریست به حال اسلام که الهام و حواریون اش بلندگوی آن شده اند. البته همان طور که گفتم وقتی اجنه سکان کشورداری را به دست بگیرند نباید از رواج چنین سخنان بی مایه ای متعجب شد.»



فحاشی نماینده مجلس به خبرنگار پارلمانی: تو غلط کردی ؛ ماجرای کهریزک تمام شد!
يكي از نمايندگان مجلس ولایت مفلوک فقیه كه سابقه هتاكي به خبرنگاران را دارد امروز نيز در پاسخ به يكي از خبرنگاران فحاشي تندي نسبت به او روا داشت.

به گزارش سایت حکومتی عصرایران ، موسی قربانی وقتي در برابر يكي ازخبرنگاران و سئوال وي پاسخي نيافت با فرياد بر سر او تهديد كرد كه وي رابه حراست معرفي خواهد كرد.

اين خبرنگار درحاشيه برگزاري جلسه علني روز چهارشنبه از اين نماينده پرسيد رسيدگي به پرونده كهريزك به كجا رسيده است كه او درپاسخ به وي گفت اين موضوع ديگر تمام شده است.

خبرنگار مجددا پرسيد با توجه به جنايات انجام گرفته دركهريزك قوه قضائيه چراپيگيري نمي كند؟ اين سئوال خبرنگار موجب برآشفتن نماينده مجلس شد و وي با فرياد خطاب به وي گفت: خفه شو ! چه كسي گفته در كهريزك جنايت شده است؟

تو غلط كردي ... .

اين در حالي است كه بعد از افشاي ماجراي كهريزك رهبر معظم انقلاب به صراحت بر وقوع جنايت در اين بازداشتگاه تاكيد داشتند و دستورات ایشان باعث تعطیلی این بازداشتگاه شد و همچنین پیگیری های رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه باعث به جریان افتادن پرونده متهمان کهریزک گردید که البته تا کنون رای نهایی اعلام نشده است.

قربانی ، نماینده قائنات ، پس ازدور شدن خبرنگار از وي نام او را ازساير خبرنگاران جويا شد و با صداي بلند گفت اسمت رابه حراست مي دهم تا گوشت راگرفته و ازمجلس بيرون كنند!

پس ازاين اتفاقات تعدادي از خبرنگاران كه شاهد اين ماجرا بودند با محبي نيا عضو هيئت رئيسه مجلس گفتگو كردند و وي ضمن عذرخواهي از خبرنگار سئوال كننده قول مساعد داد تا موضوع را به اطلاع لاريجاني رئيس مجلس برساند .

محبي نيا به كرات از اين خبرنگار و ساير خبرنگاران به خاطر رفتار اين نماينده عذرخواهي كرد.

گفتني است اين نماينده پيش از اين چند بار ديگري نسبت به خبرنگاران مجلس هتاكي و فحاشي كرده بود.

قربانی در سال اول فعالیت مجلس هشتم عضو هیات رئیسه بود که در سال بعد از راهیابی به هیات رئیسه بازماند.


Dienstag, 11. Mai 2010

سازمان عفو بين الملل اعدام زندانیان سیاسی در ایران را بشدت محکوم کرد
سازمان عفو بين الملل روز سه شنبه در بيانيه ای اعدام پنج زندانی سیاسی در ايران را محکوم کرد و گفت اعدام شدگان نه تنها که از محاکمه منصفانه ای برخوردار نبوده اند، که شکنجه هم شده بودند.

(نيويورک، ۱۱ مه ۲۰۱۰) – سازمان ديده بان حقوق بشر امروز اعلام کرد مقامات دولت ايران پنج زندانی که چهار تن از آنان دارای قوميت کردی بودند را بدون اطلاع دادن به خانواده های آنها اعدام کرد، و تا کنون از تحويل اجساد قربانيان خودداری نموده است. اين اعدام ها پس از محکوميتشان که به دنبال شکنجه آنان صورت گرفت اجرا گرديد.

بر طبق بيانيه ای که توسط دفتر دادستانی تهران منتشر شد، چهار زندانی کرد – فرزاد کمانگر، علی حيدريان، فرهاد وکيلی، و شيرين علم هولی – در صبح روز يکشنبه، ۹ مه ۲۰۱۰ در زندان اوين تهران به دار آويخته شدند. حکومت ايران همچنين زندانی پنجمی را هم به نام مهدی اسلاميان اعدام کرد، که گفته می شود عضو گروه ممنوعه سلطنت طلبان بوده است. مقامات اصرار می ورزند که تمامی اين پنج نفر «در عمليات تروريستی از جمله بمب ‌گذاری در مراکز دولتی و مردمی شهرهای مختلف ايران» دست داشتند.

جو استورک، معاون بخش خاورميانه در سازمان ديده بان حقوق بشر گفت: «به دار آويختن اين چهار زندانی کرد يکی از جديد ترين نمونه های به کار گيری ناعادلانه حکومت ايران از مجازات مرگ عليه اقليت های نژادی دگرانديش می باشد». استورک اضافه کرد: «قوه قضائيه در تلاش برای در هم شکستن و نابود ساختن نارضايتی، مرتباً ناراضيان کرد از جمله فعالان جامعه مدنی را به وابستگی به گروه های مسلح تجزيه طلب متهم کرده و آنان را به مرگ محکوم می کند».

بيانيه دادستان تهران ادعا کرد کمانگر، حيدريان، وکيلی، و علم هولی اعتراف کرده بودند که از اعضاء حزب غير قانونی حيات آزاد کردستان يا پژاک بوده اند و در يک سری توطئه های بمب گذاری در شمال غرب ايران و تهران دست داشته اند. تحليل گران پژاک را به عنوان شاخه ايرانی حزب ممنوعه کارگران کردستان ترکيه، پ.ک.ک.، معرفی می کنند.

حکومت ايران پنجمين زندانی، يعنی اسلاميان را متهم به دست داشتن در بمب گذاری يک حسينيه در شهر جنوبی شيراز در سال ۲۰۰۸ کرد. مقامات ادعا کردند اسلاميان از هواداران سلطنت طلبان، يعنی انجمن پادشاهی بوده است. حکومت دو تن ديگر به نامهای آرش رحمانی پور و محمد رضا علی زمانی را هم که مدعی بود عضو اين گروه بوده اند در اوايل امسال اعدام کرد.

شعبه ۳۰ دادگاه انقلاب، کمانگر، حيدريان و وکيلی را در تاريخ ۲۵ فوريه ۲۰۰۸ به مرگ محکوم کرد. طبق گفته خليل بهراميان، وکيل کمانگر و يکی از نمايندگان حاضر در محاکمه اين سه زندانی، در طول اين محاکمات غير علنی دادگاه های اوليه و تجديد نظر دوچار بی نظمی های گسترده ای از جمله فقدان هيئت منصفه بوده اند. بهراميان در روز يکشنبه به بی بی سی گفت که تمام محاکمه کمانگر بيش از ده دقيقه طول نکشيد، و هنگامی که وی از قاضی تقاضا کرد تا از موکل خود دفاع نمايد به وی دستور داده شد «مطالبتان را بنويسيد».

بهراميان که ارتباط موکل خود را با پژاک و يا هر گروه ديگر تروريستی شديدا انکار کرد به بی بی سی گفت: «در نهايت قاضی حتی حرف من هم نشنيد».

قوه قضائيه تمام اين پنج نفر را علاوه بر جرائم مختلف مربوط به امنيت ملی، به جرم محاربه، يعنی «جنگ با خداوند» محکوم کرد. بر طبق مواد ۱۸۶ و ۱۹۱-۱۹۰ قانون مجازات ايران هر شخصی که به قيام مسلحانه بر عليه حکومت ايران محکوم شود و يا به سازمان هايی تعلق داشته باشد که بر عليه حکومت مبارزه مسلحانه کنند، محارب محسوب شده و به مرگ محکوم خواهد شد.

مأموران امنيتی کمانگر را که ناظم يکی از دبيرستان های شهر کامياران بود و در سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان فعاليت داشت، در ژوئيه ۲۰۰۶ در تهران دستگير کردند. در فوريه ۲۰۰۸ بهراميان، وکيل کمانگر، به سازمان ديده بان حقوق بشر گفت که موکلش اظهار داشته در سنندج، کرمانشاه، و تهران در موارد متعددی مورد ايذاء و آزار و شکنجه مقامات زندان قرار گرفته بود. سازمان ديده بان حقوق بشر نسخه ای از نامه ای را که کمانگر نگاشته و به طور مخفيانه از زندان بيرون کرد که در آن وی جزئيات شکنجه اش از جمله تهديد به خشونت های جنسی را شرح داده، به دست آورد. بهراميان همچنين دفاع از اسلاميان را نيز به عهده داشت.

فرهاد وکيلی، علی حيدريان و علم هولی نيز در نامه هايشان از زندان، اتهامات مشابهی را اظهار داشته اند که دلالت بر آن دارد که مقامات زندان از شکنجه برای اعتراف گيری از آنان استفاده کرده اند. هولی، زن کرد ۲۸ ساله ای که متهم به کار گذاشتن بمب در يک خودرو در يک مجتمع سپاه پاسداران در تهران شده بود، در طی يک سری نامه ها موارد بيشمار شکنجه های روحی و جسمی را که زندانبانانش به وی اعمال کرده اند، از جمله ضرب و شتم با کابل و باتوم های برقی، شرح داده است.

بر اساس گفته بهراميان و نيز اعضای خانواده های قربانيان، اعدام های ۹ مه بدون اعلام قبلی انجام شدند – دولت نه وکلا و نه خانواده های زندانيان را از اعدام عزيزانشان آگاه ساخت. بهراميان به بی بی سی گفت که «بر طبق قانون بايستی به من اطلاع داده می شد در مورد حد اقل دو موکلم ... و اصلا به من اطلاع داده نشد». يکی از برادران کمانگر به بی بی سی گفت که خانواده ها از طريق گزارش های رسانه ها از اين اعدام ها با خبر شدند.

يکی از اعضاء خانواده يکی ديگر از زندانيان به سازمان ديده بان حقوق بشر گفت که مقامات تا کنون از تحويل اجساد قربانيان به خانواده هايشان برای تدفين جلوگيری کرده اند. بنا به قوانين اسلام تدفين اجساد بايد در اولين فرصت و يا قبل از ۲۴ ساعت اجرا شود.

استورک می گويد: «قوه قضائيه ايران بايد فورا برای تمام اعدام ها مهلت قانونی صادر کند. اين امر شامل ۱۷ ناراضی کردی که در معرض اعدام قرار دارند نيز می شود».

هفده کردی که در حال حاضر با اعدام مواجه اند، عبارتند از: رستم ارکيا، حسين خضری، انور رستمی، محمد امين عبداللهی، قادر محمد زاده، زينب جلاليان، حبيب الله لطيفی، شيرکو معارفی، مصطفی سليمی، حسن طلعی، ايرج محمدی، رشيد اخکندی، محمد امين اگوشی، احمد پولادخانی، سيد سمی حسينی، سيد جمال محمدی، و عزيز محمد زاده.

سازمان ديده بان حقوق بشر در تمام شرايط با اعدام به علت ماهيت ظالمانه و غير انسانی اش مخالف است.

Iran executes five political prisoners

11 May 2010

Amnesty International on Tuesday condemned the executions in Iran of four Kurdish political activists and another Iranian man, all convicted of "moharebeh" (enmity against God).

The four Kurds – Farzad Kamangar, Ali Heydarian, Farhad Vakili, Shirin Alam-Holi - along with Mehdi Eslamian, were hanged on Sunday, 9 May at Evin prison in Tehran.

The five were accused of "enmity against God" for carrying out "terrorist acts" and convicted of this vaguely worded charge which can carry the death penalty and is usually applied to those who take up arms against the state.

"We condemn these executions which were carried out without any prior warning. Despite the serious accusations against them, the five were denied fair trials. Three of the defendants were tortured and two forced to 'confess' under duress," said Malcolm Smart, Amnesty International's Director for the Middle East and North Africa.

"They were then executed in violation of Iranian law, which requires the authorities to notify prisoners' lawyers.in advance before carrying out executions."

Three of those executed - Farzad Kamangar, Ali Heydarian and Farhad Vakili - were sentenced to death for alleged membership and activities for the Kurdistan Workers' Party (PKK) a Turkish armed opposition group that has been fighting the Turkish government.

Shirin Alam-Holi, the woman who was executed, was accused of belonging to another Kurdish group, the Party for a Free Life in Kurdistan (known by its Kurdish acronym PJAK), an Iranian armed group that is banned in Iran.

The fifth person executed, Mehdi Eslamian, was accused of providing financial assistance to his brother, who was executed in early 2009 for allegedly bombing a mosque in Shiraz in April 2008.

"These latest executions appear to be a blatant attempt to intimidate members of the Kurdish minority and other critics and opponents of the government in the run up to the first anniversary, on 12 June, of last year's disputed presidential election," said Malcolm Smart

Mehdi Eslamian is reported to have been tortured including by being flogged and beaten; he was denied medical attention for injuries sustained while in custody and forced to "confess".

Farzad Kamangar, a teacher, had been held for seven months prior to being allowed to meet with his family. According to a letter he wrote, circulated on the internet in April 2008, he was repeatedly tortured following his arrest in May 2006. He was whipped, held in a freezing cold room and guards played 'football' with his body, surrounding him and pummelling him as he was "passed" between guards.

In a letter from prison, Shirin Alam-Holi said she had had nightmares because of what her interrogators did to her.

She was repeatedly beaten, including on the soles of her feet, kicked in the stomach, causing internal bleeding, and when she went on hunger strike, force fed through nasal tubes which she ripped out in protest, damaging her nose. She said she had made a videotaped "confession" after she was hospitalized and given an injection.

Detainees are often held incommunicado for lengthy periods in detention centres outside the control of the judiciary, putting them at grave risk of torture and other ill-treatment.

Trials in Iran are frequently unfair, with detainees routinely denied access to a lawyer. Proceedings outside Tehran are often summary, lasting only a few minutes.

Iran has one of the highest rates of executions in the world. To date in 2010, Amnesty International has recorded over 80 executions.

"Amnesty International is calling on the Iranian authorities to halt all executions. In the meantime, there should be full transparency over the use of the death penalty in Iran, and - at the very least - the authorities should adhere to their own laws regarding the implementation of executions," said Malcolm Smart.

In resolution 2005/59, adopted on 20 April 2005, the UN Commission on Human Rights called upon states that still maintain the death penalty "to make available to the public information with regard to the imposition of the death penalty and to any scheduled execution."


Montag, 10. Mai 2010

سفارت جمهوري اسلامي در پاريس "رنگين" شد

پاريس؛ صحنه "اعتراض به اعدام ها"!

سفارت خانه جمهوري اسلامي در پاريس، به همت ايرانيان رنگين شد! اين كمترين هزينه اعدام زندانيان عقيدتي و سياسي بود كه بر دولت كودتايي تحميل شد. ديروز يكشنبه در پاريس، ايرانيان مقابل سفارت اجتماع كردند و ديوارهاي آن را با شعارهاي "مرگ بر ديكتاتوري!" زينت دادند و بعد از تهاجم ماموران سفارت، مردم دوربين ها و تابلوي سفارت را پايين كشيدند. پليس به دليل نداشتن مجوز تجمع، تعداد زيادي از تجمع كنندگان را بازداشت كرد. با يان همه، ايرانيان مقيم پاريس اين هزينه اندك را به پاس هزينه گزافي پرداختند كه ملت دربند ايران مي دهندو در عمل اثبات كردند كه از اين پس، هزينه هاي هر اشتباه حكومت را بالا و بالاتر خواهد برد. ايرانيان اين بار عقب نخواهند نشست. اين را در عصر يكشنبه در پاريس، لندن و شهرهاي بسياري در جهان به ثبت رساندند. اين عكس گوياي تلاش ايرانيان مقيم پاريس است در اعتراض به اعدام ها! ديوارهاي سفارت حكومت اسلامي در فرانسه، سرشار شدند از شعارهاي "مرگ بر ديكتاتوري"!

ادامه اعتراض ایرانیان خارج از کشور : حکومت ، جنایت و اعدام و شکنجه ، نابود باید گردد
ایرانیان خارج از کشور با برگزاری تجمعاتی در شهرهای مختلف مجدداَ به اعدام ۵ تن از زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کردند. این ۵ نفر سحرگاه یکشنبه "پنهانی" و در غیاب خانواده‌ها و وکلای آنها اعدام شدند.

به گزارش دویچه وله ، ایرانیان خارج از کشور با برگزاری تجمعاتی در شهرهای مختلف مجدداَ به اعدام ۵ تن از زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کردند. این ۵ نفر سحرگاه یکشنبه "پنهانی" و در غیاب خانواده‌ها و وکلای آنها اعدام شدند.

ساعت ۱۰ روز دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت، به دعوت "کمیته نروژی-ایرانی حمایت از مبارزات مردم ایران" در اسلو تجمعی رو‌به‌روی سفارت ایران برگزار شد. در استکهلم، واشینگتن، دوبلین و برلین نیز ساعت پنج عصر به وقت محلی تجمعاتی برگزار شد. طبق اطلاعات به‌ دست آمده، تجمع در برلین به دعوت "کمیته بین‌المللی علیه اعدام" روبه‌روی سفارت جمهوری اسلامی انجام شد. به دعوت همین کمیته قرار بوده است ساعت شش و نیم نیز در هامبورگ یک تجمع اعتراضی برگزار شود. برای اعتراضی مشابه در ساعت شش عصر در بروکسل نیز "فدراسیون اروپرس" به تجمع در مقابل سفارت ایران در این شهر فراخوانده است.

همچنین صبح روز دوشنبه، کنسلوگری جمهوری اسلامی در شهر فرانکفورت آلمان شاهد تجمع اعتراضی جمعی از ایرانیان بود که به دعوت مادران عزادار این شهر در آن‌جا گرد آمده بودند. این تجمع که از ساعت ۱۱ صبح شروع شده بود، تا یک بعد از ظهر ادامه یافت.

فرزاد کمانگر، شیرین علم‌هولی، علی حیدریان، فرهاد وکیلی و مهدی اسلامیان پنج زندانی سیاسی‌ای بودند که صبح روز یک‌شنبه ۱۹ اردببهشت در ایران به دار آویخته شدند.

این افراد متهم به ارتباط با گروه‌های تروریستی و اقدام در این جهت بوده‌اند. اما نه ‌تنها این اتهامات از سوی وکلا و خود آنها بارها رد شد، بلکه نحوه اعدام این افراد که بدون اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها و وکلای وی انجام گرفته نیز از سوی فعالان حقوق بشر و وکلا مورد اعتراض است.

با خانم پویا د. از افراد حاضر در تجمع امروز شهر فرانکفورت درباره فضای این تجمع گفت‌و گویی انجام دادیم که در پی می‌آید.

دویچه وله: بفرمایید که چه تعداد از ایرانیان امروز در مقابل کنسولگری ایران در فرانکفورت جمع شد‌ه‌اند و از کدام مناطق آلمان به آنجا آمده‌اند.

پویا د.: ساعت ۱۱ جلوی کنسولگری ایران در فرانکفورت جمع شدیم. خود ما از کلن با چند تا ماشین آمدیم. از شهرهای دیگر ایالات "نورد راین وست‌فالن" هم افرادی آمده‌اند. از خود فرانکفورت هم که هستند. ولی متأسفانه چون روز کاری هست حدود ۷۰ تا ۱۰۰ نفر هستیم که با پلاکارد‌ها و عکس‌ زندانیان‌ سیاسی، بخصوص پنج نفری که دیروز اعدام شدند، اینجا ایستاده‌ایم. همان طور که می‌شنوید مدام در حال شعار دادن هستیم. یک کمی با پلیس درگیری داشتیم، و فاصله‌مان را با سفارت متاسفانه کمی دور کردند. ولی خب بچه‌ها با صدای بلند سعی می‌کنند اعتراض‌شان را نشان دهند.

علت درگیری‌تان با پلیس چه بود؟

می‌خواستیم جلوی سفارت جمع شویم و مستقیماَ اعتراض‌مان را نشان دهیم. ولی پلیس اجازه نمی‌دهد و ما را گذاشته ۶۰ متر دورتر از سفارت که در واقع زیاد دیده نمی‌شویم. بحث ‌مان با پلیس هم سر همین بود که ما این همه راه نیامدیم که برای در و دیوار این منطقه حرف بزنیم. ولی خب الان چاره‌ی دیگری نداریم. به هر حال اینجا آمده‌ایم و شعار می‌دهیم و پلیس هم دور تا دورمان را بسته است. با این‌همه از همین در و دیوار دور و بر استفاده کردیم و عکس‌هایی را که آورده بودیم، آویزان کردیم و شعارها را هم زدیم تا آلمانی‌هایی که با ماشین رد می‌شون ببینند. چون اینجا ساعات کاری است و ماشین زیاد رد می‌شود.

واکنش خاصی از طرف آلمانی‌هایی که شاهد اعتراضات ایرانی‌ها هستند دیده‌اید؟

بعضی‌هاشان می‌ایستند سوال می‌کنند، علامت "وی" نشان می‌دهند. بعضی‌هاشان هم رد می‌شوند. متفاوت است. جوانترها خیلی کنجکاوترند. ولی پلیس آنقدر بسته که کسی نمی‌تواند بیاید با ما اصلاَ صحبت کند. در واقع به نوعی ایزوله شدیم و زیاد دسترسی به مردم نداریم.

با کارکنان سفارت چطور؟ برخورد خاصی داشته‌اید؟

نه. احتمالا پشت پنجره‌هایشان دوربین‌هایشان دارد کار می‌کند و دارند همه چیز را ضبط می‌کنند. ولی خودمان کسی را ندیدیم.

تا چه ساعتی قرار است این تجمع ادامه پیدا کند و اگر می‌شود تعدادی از شعارهایی را که در این تجمع مردم سر داده‌اند بفرمایید؟

من فکر می‌کنم تا وقتی که مردم انرژی داشته باشند اینجا می‌ایستند و البته به پلیس هم نگفتیم که دقیقاَ کی از اینجا می‌رویم. شعارهای‌مان بیشتر به آلمانی است تا هم پلیس‌ها و هم مردمی که رد می‌شوند متوجه شوند. ترجمه‌اش به این معناست که این سیستم تروری که الان در ایران حاکم است، باید از بین برود و این که جمهوری اسلامی به سمبل جنایت و اعدام و شکنجه بدل شده و با شدیدترین نوع نقض حقوق بشر، یعنی اعدام، دارد حقوق مردم را پایمال می‌کند.

مریم میرزا

دویچه وله

فیلم، حمله به سفارت جمهوری اسلامی در لندن در اعتراض به اعدام زندانیان سیاسی

http://parsdailynews.com/video/1615.htm

فیلم،تظاهرات ایرانیان در برابر سفارت رژیم در پاریس در اعتراض به اعدام ها در ایران (2)

http://parsdailynews.com/video/1616.htm

فیلم،تظاهرات ایرانیان در برابر سفارت رژیم در پاریس در اعتراض به اعدام ها در ایران (1)

http://parsdailynews.com/video/1617.htm

فیلم، تظاهرات علیه حکومت اعدام در آلمان

http://parsdailynews.com/video/1621.htm

Sonntag, 9. Mai 2010




"اعتراض به اعدام ها!"

حكومت ولايت فقيه، در آستانه فرارسيدن سالروز كودتاي خونين 22 خرداد 88، دست به اعدام 5 تن از هموطنان بيگناه كرد زد و به زودي روند اين اعدامها را سرعت خواهد داد. جان بسياري از فرزندان بيگناه ديگرمان كه جرمي جز آزادگي و حق طلبي ندارند، در خطر جدي است. رژيم كودتايي سعي دارد با ايجاد وحشت از طريق اعدامهاي دسته جمعي، روند مبارزات مسالمت آميز ما را متوقف نمايد. شكست اين سياست وحشيانه، در گروي اقدام سريع ماست.

امروز كمترين وظيفه ما كه دور از سرزمين مصيبت زده ايران هستيم، تجمعات اعتراضي آرام اما منسجم و متحد در مقابل سفارتخانه ها و كنسولگري هاي جمهوري اسلامي در سراسر جهان است. عصر امروز يكشنبه در اعتراض به اعدامها، در مقابل سفارتخانه ها تجمع مي كنيم و با آويختن طنابهاي سرخ رنگ از برج و باروي سفارتخانه هاي رژيم وحشت و خشونت، به اعدامها اعتراض مي كنيم و اجازه نمي دهيم عزيزانمان را به دار بياويزند. هموطنان عزيز! از هر گرايش فكري كه هستيم، فراموش نكنيم كه تاوان سكوت و بي عملي ما بسيار هولناك خواهد بود.

درباره اعدام 5 شهروند بيگناه كرد توسط حكومت اسلامي ايران

شيرين علم هولي شهروند كرد بعد از سه سال زندان، صبح يكشنبه 9 مي اعدام شد. جرم او كرد بودن است. كردها از قديمي ترين اقوام ريشه دار ايراني اند. شيرين بعد از مدتها شكنجه، چند روز قبل نامه اي نوشت. در بخشي از آن نامه شيرين مي گويد:

"من بابت چه چیزی حبس کشیده ام، یا باید اعدام شوم؟ آیا جواب به خاطر کرد بودنم است؟ پس میگویم: من کرد به دنیا آمده ام و به دلیل کرد بودنم زحمت محرومیت کشیده ام.
زبانم کردی است، که از طریق زبانم با خانواده و دوستان و آشنایانم رابطه بر قرار کرده ام و با آن بزرگ شده ام و زبانم پل پیوندمان است. اما اجاز ندارم با زبانم صحبت کنم و آن را بخوانم و تحصیل بکنم و در نهایت هم اجاز نمیدهند با زبان خودم بنویسم.به من میگویند بیا و کرد بودنت را انکار کن، پس میگویم: اگر چنین کنم خودم را انکار کرده ام.... بازجو اعتراف کرد که من فقط گروگانی هستم در دست آنها و تا به هدفهای خود نرسند مرا نگاه خواهند داشت، یا در نتیجه اعدام خواهم شد، اما آزادی هرگز."

***

فرزاد كمانگر معلم کرد، در مرداد ماه سال ۱۳۸۵ بازداشت شد. وی در طول ماهها بازداشت تحت شکنجه های شدید جسمی و روحی قرار گرفت که آن را در رنجنامه ای منتشر ساخت.وی در اسفند ماه ۱۳۸۶ به اعدام محکوم شد. در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۸۸، این معلم کرد، در نامهای به رئیس قوه قضاییه خواستار برگزاری مجدد دادگاه خود شد. فرزاد يك معلم بود كه براي فرزندان روستاهاي محروم، آگاهي و علم را به ارمغان برده بود و نصيبش از حكومت اسلامي، اعدام بود.

فرزاد در نامه اي نوشته بود:" مگر می توان معلم بود و راه دریا را به ماهیان کوچولوی این سرزمین نشان نداد؟ حالا چه فرقی می کند از ارس باشد یا کارون، سیروان باشد یا رود سرباز، چه فرقی می کند وقتی مقصد دریاست و یکی شدن، وقتی راهنما آفتاب است. بگذار پاداشمان هم زندان باشد. مگر می توان بار سنگین مسئولیت معلم بودن و بذر آگاهی پاشیدن را بر دوش داشت و دم برنیاورد ؟ . مگر می توان بغض فروخورده دانش آموزان و چهره ی نحیف آنان را دید و دم نزد ؟ مگر می توان در قحط سال عدل و داد معلم بود ، اما "الف" و "بای" امید و برابری را تدریس نکرد، حتی اگر راه ختم به اوین و مرگ شود؟"

مهدی اسلامیان در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۳۸۸ بازداشت شده بود و شش ماه را در سلول انفرادی گذرانده بود. گفتنی است پیش از این محسن اسلامیان، برادر این زندانی سیاسی نیز اعدام شده بود.
علی حیدریان و فرهاد وکیلی، دو زندانی سیاسی دیگر اعدام شده در سحرگاه امروز نيز، از سال ۸۵ در بازداشت به سر می بردند. بسیاری از ناظران، روند برگزاری دادگاه این افراد را «ناعادلانه» خوانده بودند. وكلاء و خانواده اين اعدام شدگان از اجراي حكم اعدام آنان بي اطلاع بودند و از طريق خبرگزاريهاي جمهوري اسلامي از اعدام آنان مطلع شدند. اعدام افراد بدون اطلاع وكيل و اولياي دم، حتي برخلاف قوانين فعلي جمهوري اسلامي و يك جنايت تمام عيار است. سكوت جايز نيست.

بازداشت نزدیک به ۱۰۰ تن از تظاهرکنندگان در پاریس + فیلم
تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم پاریس در میدان حقوق بشر در اعتراض به اعدام ۵ نفر در ایران، با انتقال به مقابل سفارت جمهوری اسلامی در پاریس، به تنش‌هایی تبدیل شد که با حضور پلیس فرانسه خاتمه یافت. نزدیک به ۱۰۰ تظاهرکننده بازداشت شدند.

صبح روز یکشنبه، خبر اعدام نابهنگام پنج زندانی در زندان اوین، ایرانیان مقیم پاریس را مانند دیگر ایرانیان در نقاط مختلف جهان شگفت‌زده کرد. ایرانیان مقیم پاریس از طریق تلفن، فیس‌بوک و ای‌میل دعوت به گردهمایی اعتراض‌آمیز در میدان حقوق بشر (تروکادرو) پاریس کردند. جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ نفر در این میدان گرد هم آمده و تصاویر اعدام‌شدگان را بر سر دست گرفته و طناب‌های نمادین اعدام را بر گردن آویختند.

اما با اضافه شدن بر تعداد این جمعیت، تصمیم شرکت‌کنندگان تغییر کرده و مردم به شکل دسته‌های مختلف عازم سفارت ایران در پاریس در نزدیکی میدان تروکادرو شدند

ایرانیان معترض در برابر سفارت شعارهایی در محکومیت جمهوری اسلامی و اعدام زندانیان سیاسی سر دادند. یک کارمند سفارت ایران از داخل حیاط سفارت، شلنگ آب را بر روی مردم باز کرد که این امر باعث شد تجمعی که ابتدا قصد داشت صرفا به سر دادن شعار اکتفا کند، به تندی بگراید.

ایرانیان معترض که از این حرکت کارمند سفارت به خشم آمده بودند، با حمله به سفارت ایران، آرم سفارت را از جا کنده و دوربین‌های مداربسته را شکستند و به طرف سفارت سنگ پرتاب کردند.

با شروع تنش‌ها، گروهی از مردم سعی کردند تظاهرکنندگان خشمگین را کنترل کرده و از برابر سفارت دور کنند، اما حضور دیرهنگام پلیس فرانسه این اجازه را به مردم داد تا دیوارهای سفارت را مملو از شعارهایی علیه آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران کرده و تصاویر اعدام‌شدگان را بر دیوارهای سفارت بیاویزند.

تعدادی از مردم خشمگین که لحظه به لحظه بر عصبانیت آنها افزوده می‌شد، شروع به بالا رفتن از دیوار سفارت کردند که در آستانه ورود به محوطه سفارت با مخالفت دیگر تظاهرکنندگان از تصمیم خود منصرف شدند.

گروهی از مردم که تلاش داشتند جمعیت را متفرق کنند، سرانجام موفق شدند تظاهرکنندگان را پس از نزدیک به ۴۵ دقیقه تجمع توام با عصبانیت از اطراف سفارت دور کنند؛ اما حضور ناگهانی مسئول تشریفات سفارت بار دیگر مردم را تحریک کرده و به مقابل سفارت باز گرداند.

پلیس فرانسه که در ابتدا با نزدیک به یک ساعت تاخیر در تعداد اندک در منطقه درگیری‌ها حضور پیدا کرده بود، سعی کرد تا مانع هجوم مجدد به ساختمان سفارت شود و تظاهرکنندگان بار دیگر به سر دادن شعارهایی علیه جمهوری اسلامی پرداختند.

بازداشت نزدیک به ۱۰۰ تن از تظاهرکنندگان

با حضور پلیس ضد شورش فرانسه، تظاهرکنندگان به ناگاه خود را در محاصره پلیس دیدند و در برابر سفارت بر زمین نشسته و اعلام کردند که قصد تحصن دارند. اما پلیس ضد شورش با تنگ کردن حلقه محاصره، اتوبوس‌هایی را به محل درگیری‌ها آورده و نزدیک به ۱۰۰ نفر از تظاهرکنندگان را بازداشت و به دو مرکز پلیس انتقال داده و خیابان‌های منتهی به سفارت را نیز تا اطلاع ثانوی مسدود کرد. پلیس فرانسه همچنین تلاش کرد تا خبرنگاران شبکه‌های مختلف خبری که در محل حادثه حاضر بودند را از محوطه اطراف سفارت دور کند.

در نهایت با انتقال بازداشت‌شدگان به اتوبوس‌ها و متفرق شدن جمعیت زیادی که در اطراف محل تظاهرات گرد آمده بودند، این تجمع که قرار بود تجمعی نمادین در میدان حقوق بشر باشد، پس از دو ساعت درگیری خاتمه یافت.

لینک زیر ، تظاهرات در شهرهای کلن و برلین علیه اعدام در ایران

http://parsdailynews.com/64452.htm

فیلم های تظاهرات پاریس

http://parsdailynews.com/video/1617.htm

http://parsdailynews.com/video/1616.htm

http://parsdailynews.com/video/1613.htm

منبع خبر:رادیو آلمان
غلامعلی افروز: دخترانی که حجاب ظاهری مناسبی ندارند، انشا بهتری می‌نویسند
آفتاب: رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می‌گوید علت اصلی بد‌حجابی در جامعه ایران این است که خانواده‌های مذهبی نتوانسته‌اند احساس و باور مذهبی را به فرزندان خود منتقل کنند.

آنها فقط آگاهی دینی به فرزندان خود داده‌اند، در حالی که ‌در خانواده‌های متدین باید رابطه آرامش‌بخش متقابل بین پدر و مادر وجود داشته باشد تا فرزندان در کنار آموزه‌های دینی و شناختی که مستقیم از حجاب و نماز و ارزش‌های دینی پیدا می‌کنند احساس خوشایندی هم به این رفتارها داشته باشند.

غلامعلی افروز در جشنواره بین المللی دختران آفتاب که با موضوع عفاف و حجاب از 8 تا 23 اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی در حال برگزاری است، گفت: تربیت دینی، تربیت تحمیلی و بیرونی نیست‏‌‏‌، خدا انسان را کنجکاو آفریده است و این کنجکاوی است که انسان را به خداجویی هدایت می‌کند.

افروز گفت:‌ اگر از دختران ایران بخواهیم که یک انشا در رابطه با حجاب و عفاف بنویسید، این احتمال بسیار زیاد است که دخترانی که حجاب ظاهری مناسبی ندارند، انشا بهتری بنویسند و این نشان دهنده ان است که در ایران بسیاری از افراد باورهای دینی لازم را ندارند.

او با بیان اینکه رفتارهای دینی بر بستر باورهای دینی شکل می‌گیرد، گفت:‌ باورهای دینی اگر غنی، ‏‌متعادل و متعالی باشد، باورهای دینی بستر پدیدار شدن رفتارهای دینی می‌شود. بنابراین آنچه دارای اهمیت است این است که باورهای دینی باید درست شود که اگر باورها درست شود ‏‌شاهد ایجاد رفتارهای دینی در کشور می‌شویم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور تاکید کرد: عفاف و حجاب زمانی موثر است که باور عمیقی پشت سر حجاب باشد. همانگونه که مشاهده می‌کنیم هر کجا که دختران در گستره جهان باورهای دینی درستی دارند، رفتارهای دینی مناسبی از خود بروز می‌دهند و مشکل ما در ایران این است که دختران ما مسائل دینی را می‌دانند اما بر آن باور ندارند.

افروز ادامه داد:‌ دانش لزوما انسان را به طرف باور هدایت نمی‌کند بنابر‌این تا دختران جامعه ایران باوری به حجاب و نماز نداشته باشیم شاهد بروز حجاب و نماز در جامعه نیستیم.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور تصریح کرد: ‌در خانواده‌های متدین باید رابطه آرامش‌بخش متقابل بین پدر و مادر وجود داشته باشد تا فرزندان در کنار آموزه‌های دینی و شناختی که مستقیم از حجاب و نماز و ارزش‌های دینی پیدا می‌کنند احساس خوشایندی هم به این رفتارها داشته باشند.

او ادامه داد: در خانه‌ای که پدر و مادر محبوب هستند ‏‌در کنار انتقال ارزش‌های دینی‌، احساس قوی و غنی دینی در بچه‌ها ایجاد می‌شود زیرا فقط در صورتی که بچه‌ها شیفته پدر و مادر مذهبی خود باشند است که احساس دینی در آنها به وجود می‌آید‌.

افروز گفت:‌ اگر مادر رضامندی زوجیتی نداشته باشد و دچار رگه‌هایی از اضطراب و افسردگی شده باشد و از ازدواج خود ناراحت باشد، این مادر احساس خوشایندی را در فرزند خود ایجاد نمی‌کند بنابر‌این حجاب او تاثیر مثبتی در فرزندانش ایجاد نمی‌کند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اظهار کرد:‌ بچه‌ها به طور قطع عروسک باربی را با آن سر و ظاهر به مادر با حجاب خود که چادر را موقع قهر کردن از خانه به سر می‌کند، ترجیع می‌هد.

او ادامه داد:‌ چطور می‌توان انتظار داشت فرزندی به چادر علاقمند شود در صورتی که می‌بیند مادر وقتی از بیرون به منزل می‌آید چادر را به کناری پرت می‌کند و می‌گوید از گرما پختم! وقتی چادر این قدر بد است چطور می‌توان انتظار داشت که فرزندان بخواهند آن را به سر کنند.

افروز گفت:‌ مادری که حجاب برتر دارد ولی اخلاق برتر ندارد، معنویت برتر ندارد، هرگز نمی‌تواند به فرزندان خود احساس خوشایندی در زمینه حجاب منتقل کند.
در فضای کم‌تر از ۵۰ متر مربع ۱۸۰ زندانی به سر می‌برند
آفتاب: نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی از وضعیت نامناسب زندان‌های بهشهر پرده برداشت.

مقیمی در همایش خیران و کریمان بلند‌همت نکا با گلایه از وضعیت نابسامان زندان بهشهر افزود: این زندان گنجایش پذیرش زندانی اضافه را ندارد.

وی ادامه داد: باید وضعیت زندان بهشهر برای همگان مشخص شود و دلیل نابسامان بودن آن نیز روشن شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس‌ شورای اسلامی بیان داشت: تاسیس زندان جدید در بهشهر از مصوبات دور اول سفر احمدی‌نژاد به مازندران است که با توجه به تهیه زمین و انجام مطالعات مسکوت مانده و دلیل عدم اجرایی شدن آن نیز نبود اعتبارت لازم توسط وزارت مسکن است.

مقیمی با بیان اینکه زندان بهشهر از سال ۱۳۴۱تنها برای ۶۰ نفر از زندانیان ساخته شده بود، اظهار داشت: این زندان تنها گنجایش همین تعداد را دارد در حالی‌که اکنون چندین برابر ظرفیت در آن نگهداری می‌شود.

وی یادآور شد: به دلیل فضای کم در این زندان‌، زندانیان شب‌ها به صورت کتابی می‌خوابند و امکان هر اتفاق ناگواری در این زندان وجود دارد.

مقیمی خاطر‌نشان کرد: متاسفانه سیستم فاضلاب این مرکز نگه‌داری زندانیان نیز نامطلوب بوده و روزانه تا 10بار فاضلاب آن تخلیه می‌شود که اگر نشود بوی تعفن منطقه را فرا خواهد گرفت.

وی بیان داشت: در این مرکز در فضای کم‌تر از ۵۰ متر مربع ۱۸۰ زندانی به سر می‌برند‌ و به دلیل آلودگی بالا بیش از ۳۰ درصد‌ زندانیان ما آلوده هستند.

مقیمی با هشدار به مسئولان افزود: کار زندان بهشهر با توجه به ملاحظه‌کاری درست نمی‌شود و باید امسال تکلیف زندان بهشهر مشخص شود.

وی گفت: از ماه آینده به هیچ یک از فرمانداران شرق مازندران اجازه پذیرش زندانی در زندان بهشهر را نمی‌دهم‌.