Samstag, 17. April 2010

درخواست زندانیان سیاسی ایران برای بازدید نمایندگان سازمان ملل از زندانها
میزان: جمعی از زندانیان سیاسی بند 350 اوین در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل خواستند تا در سفر آتی خود به ایران از بازداشتگاههاي سياسي و امنيتي و بند 350 زندان اوين بازديد کرده و بصورت خصوصي با محكومان و زندانيان ملاقات و گفتگو کند.

به گزارش میزان خبر متن کامل این نامه که به نمایندگی از سوی سایر زندانیان با امضای عیسی سحرخیز ارسال شده است به شرح زیر است:

عاليجناب بان کی مون

دبير كل محترم سازمان ملل متحد

در شرايطي كه راديو و تلويزيون دولتي ايران سانسور همه جانبه اي را در برنامه هاي خبري خود اعمال مي كند و دسترسي به كليه روزنامه هاي كثير الانتشار ايران بويژه نشريات متعلق به دگر انديشان و اصلاح طلبان براي ما زندانيان سياسي و مطبوعاتي محبوس در بازداشتگاههاي امنيتي و بند 350 اوين ممنوع است ، اطلاع يافتيم كه جنابعالي به دعوت دولت ايران طي روزهاي آينده به تهران سفر خواهيد كرد. حداقل درخواست ما بويژه گروه گسترده اي كه در جريان انتخابات رياست جمهوري 22 خرداد 1388 ايران و رويدادهاي پس از آن به بهانه هاي واهي و اتهامهاي ساختگي تهديد و دستگير و محاكمه و زنداني شده اند اين است كه در جريان سفر خود به ايران از بازداشتگاههاي سياسي و امنيتي و بند 350 زندان اوين بازديد نماييد و بصورت خصوصي با محكومان و زندانيان ملاقات و گفتگو كنيد.

اين اقدام فرصتي را فراهم مي آورد تا جنابعالي بطور دقيق در جريان بخشي از موارد زير پا گذاردن اصول اوليه آزادي ، دموكراسي و عدالت و همچنين ابعاد گسترده نقض حقوق بشر بويژه موارد شاخص دوران دستگيري ها ، بازجويي ها، تفهيم اتهامها و محاكمه هاي فرمايشي تحت فشارهاي روحي و جسمي اخير قرار بگيريد و از نزديك با شرايط خاص بازداشتگاهها و زندانهاي ايران بخصوص بند 350 زندان اوين اشنا شويد .

با احترام فراوان

عيسي سحرخيز

26/1/89 15آپريل 2010

با نمايندگي از طرف جمعي از زندانيان بند 350 زندان اوين

Freitag, 16. April 2010

مهرزاد مرعشی: شنبه کت و شلوار سبز می‌پوشم
مهرزاد مرعشی، جوان ۲۹ ساله ایران در مسابقه "آلمان در جستجوی سوپر استار" روز شنبه در فینال این برنامه شرکت می‌کند. او از میان ۳۵۰۰۰ داوطلب به مرحله نهایی مسابقه رسیده و به پیروزی خود امید دارد. گفت‌وگویی با این هنرمند.

دویچه وله: مهرزاد جان، چه شد اصلا که به فکر شرکت در چنین مسابقه‌ای افتادی؟

مهرزاد مرعشی: تقریبا شش ماه پیش بود، من توی خانه نشسته بودم که رفیقم زنگ زد و گفت، من اسم تو را برای مسابقه "سوپر استار" نوشتم، پاشو برو آنجا. من هم گفتم، اگر شما فکر می‌کنید که من شانسی دارم، خب می‌روم ببینم چه می‌شود. رفتم آنجا و مرحله به مرحله آمدم بالاتر و الان رسیدم به فینال و احساس خیلی خوبی دارم.

فکرش را می‌کردی که به فینال برسی؟

نه هیچ وقت فکر نمی‌کردم. فکر نمی‌کردم یک خارجی مثل ما شانس این را داشته باشد که در یک شو آلمانی این‌قدر بیاید بالا.

چرا؟

چون قبل از این من همیشه این شو را می‌دیدم. هیچ وقت یک خارجی را این بالا ندیده بودم. به همین خاطر فکر می‌کردم کمی برایم سخت باشد.

کی بود و چطور شد که اصلا خوانندگی را شروع کردی؟

در سیزده سالگی شروع کردم. هشت سال در کُر خواندم و بعد خودم را جدا کردم و تنها دنبال موزیک رفتم. الان ۱۶ سال است که دارم موزیک می‌خوانم. رشته‌ی موزیک را هم در دانشگاه خوانده‌ام. یکی دو ترم مانده که آن هم امیدوارم به زودی بتوانم تا آخر بروم.

خارجی خواندن‌ات که می‌دانیم خوب است، شکی در آن نیست. فارسی چطور؟ آهنگ‌های فارسی هم می‌خوانی؟

گاهی...

ولی مثل آلمانی‌ات زیاد خوب نیست!

نه، مثل آلمانی‌ام خوب نیست.

فکر می کنی اگر در موسیقی خارجی به جایی نرسیدی، بتوانی به عرصه موزیک ایرانی بروی؟

فکر می‌کنم با تمرین آدم همه چیز می‌تواند یاد بگیرد. زبان مادری‌ام است و باید یاد بگیرم. اگر بخواهم می‌توانم، و فکر کنم یک آلبوم ایرانی هم یک زمانی باید بدهم بیرون.

معمولا هر کسی که صدای خوبی دارد، این صدا را از کسی به ارث برده. فکر می‌کنی تو از چه کسی به ارث برده‌ای؟

فکر می‌کنم از عمو و دایی‌ام. هردو صدای‌شان خیلی قشنگ است؛ خواننده نیستند، ولی صدای‌شان خیلی قشنگ است. همیشه در جشن‌هایی که داریم، آن‌ها می‌خوانند و فکر می‌کنم ژن آن‌ها آمده توی بدن من...

چه احساسی داری الان که به فینال رسیده‌ای؟ دلشوره‌ات بیشتر از همیشه است یا مثل سابق؟

مثل سابق‌ام. در اصل فکر می‌کنم که دیگر به آخرین شو رسیده‌ام، از سوی پنج هزار نفر به دو نفر آخری رسیدن، خیلی به نظر من چیز خوبی است. از این زمان به بعد باید دید که چه کسی می‌تواند در این "بیزنس" بماند و بتواند چند سالی هم همین کار را بکند و نه فقط برای یک سی‌دی. و فکر می‌کنم که اگر اول هم نشدم، در جایگاه دوم هم من راضی هستم و می‌توانم باز آهنگ‌های خودم را بخوانم. هر دو برایم بد نیست.

یعنی فکر می‌کنی به آن چیزی که می‌خواستی رسیده‌ای؟

اگر شنبه ببرم، صد در صد. اگر نبرم، خب باید هنوز کمی کار کنم تا به آن هدفم صد در صد برسم.

الان حدودا چهار ماه است که از شروع این مسابقه می‌گذرد. در این مدت چه تغییراتی را در زندگی‌ات احساس می‌کنی؟

اولا که لاغرتر شده‌ام...

چرا؟

خب سعی می‌کنم غذا کمتر بخورم. کسی که روی صحنه می‌ایستد، باید هیکل‌اش خوب باشد دیگر، و فکر می‌کنم این خیلی مهم است. یکی این و یکی هم اینکه در این فاصله پدر شده‌ام و یکی هم این که فکر می‌کنم در این زمانی که ما اینجا هستیم، خیلی از خوانندگی فهمیده‌ام. یعنی آدم وقتی از تلویزیون نگاه می‌کند، می‌گوید چه کار ساده و خوبی. آدم می‌رود آنجا می‌نشیند، می‌خواند، پول درمی‌آورد. ولی خیلی کار دارد. یعنی از صبح زود پا شدن، هر روز ما ساعت ۷ صبح باید بیدار شویم و تا ساعت ۱۱ شب در حال بدو بدو هستیم این‌ور و آ‌ن‌ور. دیگر واقعا خسته شده‌ام . یعنی اگر چشم‌هایم را ببینی، می‌فهمی که دیگر قشنگ به ته دیگ رسیده!

یعنی به سربازی می‌ماند در واقع...

صد در صد. واقعا قشنگ گفتی، مثل سربازی می‌ماند.

بیرون می‌روی چه؟ با چه تغییراتی مواجه هستی؟ مثلا الآن می‌توانی بیرون بروی، خرید کنی یا دیگر نمی‌شود؟

خب سخت شده است دیگر. یعنی قبلا هیچ کسی من را نمی‌شناخت؛ قشنگ می‌رفتی و هر کاری می‌خواستی بکنی می‌کردی و کسی هم به تو نگاه نمی‌کرد. می‌گفتند برای خودش هست. حالا می‌خواستی با چوب بزنی توی سر کسی یا نمی‌خواستی، به هرحال کار خودت را می‌کردی. ولی الان نمی‌شود. الان دیگر آدم هر جا می‌خواهد برود، باید بداند که شاید کسی با دوربین بیاید و عکس بگیرد. واسه همین همیشه باید "فیت" باشی و یک‌جوری به خودت برسی و دیگر نمی‌توانی با شلوار راحت بروی توی خیابان. سخت است دیگر. ولی خب چیزی است که خودم خواستم و دوست دارم و هر کسی می‌خواهد با من عکس بیندازد، من هم می‌ایستم و با او عکس می‌گیرم. چون یک جورهایی خودم هم خوشم می‌آید، و گرنه دنبال این کار نمی‌رفتم.

یکی از چیزهایی که تو را میان ایرانی‌ها، مخصوصا اینجا توی آلمان، معروف و محبوب کرد، این بود که تو برای اولین بار با دستبند سبز روی صحنه رفتی، و دوستان و والدین‌ات و همین‌طور افرادی بین تماشاچیان تی‌شرت‌های سبز پوشیده بودند. علت حمایت تو از جنبش سبز چه بود؟

خب علتش این بود که من ایرانی هستم؛ دوست دارم برای فامیل‌ام، برای همه‌ی جوانانی که توی ایران هستند، یک جوری نشان بدهم که من به فکرتان هستم. ما که از این طرف هیچ کاری از دستمان برنمی‌آید که بکنیم. تنها کاری که می‌توانیم بکنیم، این است که یک دستبند سبز به دستمان ببندیم. خب این کار را می‌کنم، بله با افتخار و آخر هفته هم قرار است یک کت و شلوار سبز بپوشم.

تا حالا چه حمایتی از ایرانی‌ها دیده‌ای؟

تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که من واقعا بعضی وقت‌ها هاج و واج می‌مانم . رفته بودم غذا بخورم توی یک رستوران ایرانی، اصلا هر چه خواستم حساب کنم نمی‌گذاشتند؛ گفتم خواهش می‌کنم، پول را گذاشته بودم، ولی نمی‌گذاشتند. می‌گفتند، نه تو امضا داده‌ای، ما با تو عکس گرفته‌ایم یا مثلا تو امید مایی. به هر حال آدم با یک احساس خیلی خوبی از آن مغازه می‌آمد بیرون. مثلا چشم‌های پدر و مادرم را که نگاه می‌کنم، اینکه با چه خوشبختی به من نگاه می‌کنند، می‌دانند که همه‌ی ایرانی‌ها از پسرشان خوش‌شان می‌آید، خب این یک حس خوبی به من می‌دهد. باید صد در صد به خاطر ایران هم که شده، یک آهنگ ایرانی بیرون بدهم. به آنها قول داده‌ام.

موفق باشی.

مرسی.

مصاحبه‌گر: بامداد اسماعیلی
اخراج پدر به دلیل فعالیت های حقوق بشری فرزند
نیروهای امنیتی در تداوم فشار فزاینده خود بر فعالان حقوق بشر خاصه همکاران مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران که از طریق تحت فشار قراردادن خانواده ها پیگیری می شود، مانع از ادامه اشتغال پدر کیوان رفیعی، دبیرکل سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، نیروهای امنیتی از تداوم اشتغال پدر کیوان رفیعی در یکی از دانشگاههای استان گلستان ممانعت بعمل آوردند. این اقدام غیرقانونی در حالی صورت می گیرد که هیچ اتهامی در این خصوص مطرح نیست و نامبرده نیز فاقد هرگونه سوابق فعالیت سیاسی یا اجتماعی است.

نیروهای امنیتی که از یازده اسفندماه سال گذشته به بهانه فعالیت برادر، خواهر کیوان رفیعی را نیز در بند ۲ الف علیرغم اتمام قرار بازداشت قانونی نگه داشته اند، روزشنبه ۲۵ فروردین ماه، بدون هیچ واهمه ای دلیل خود برای ممانعت از اشتغال پدر آقای رفیعی را فعالیت های فرزند ایشان اعلام و بدون طی هیچگونه روال اداری و قانونی به فعالیت وی در دانشگاه پایان داده اند.

لازم به یادأوری است طی روزهای اخیر با اخراج دختر نوجوان سما بهمنی فعال حقوق بشر دربند از مدرسه و ممانعت از اشتغال همسر ایشان و همینطور شعارنویسی بر دیوار منزل پدری ابوالفضل عابدینی دیگر فعال حقوق بشر دربند، نوع فشارها بر مدافعان حقوق بشر وارد مرحله جدیدی شده است.

Donnerstag, 15. April 2010

مخالفت دوباره فیفا با حضور تیم فوتبال دختران ایران با حجاب اجباری
درخواست فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی برای حضور دختران ایران در مسابقات فوتبال بازیهای المپیک نوجوانان سنگاپور مجددا با مخالفت فدراسیون جهانی روبرو شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بدنبال مخالفت فیفا با حضور تیم فوتبال دختران ایران با پوشش و حجاب اسلامی در نخستین دوره المپیک نوجوانان در سنگاپور، علی کفاشیان دیروز (چهارشنبه) در دیدار ویژه خود در مقر فیفا با سپ بلاتر و جرومه والکه رئیس و دبیرکل فیفا در خصوص متقاعد کردن مقامات این فدراسیون و جلب نظر مساعد آنها برای حضور تیم فوتبال دختران ایران در المپیک نوجوانان به مذاکره پرداخت.

در این جلسه مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال با بیان اینکه درخواست جمهوری اسلامی را بررسی خواهند کرد، احتمال تغییر تصمیم فیفا و بازگشت دختران نوجوان ایرانی به بازیهای المپیک سنگاپور را بسیار ضعیف عنوان کردند.

مقامات فیفا همچنین با اشاره به نامه کمیته ملی المپیک ایران به برخی از مجامع بین المللی و اعتراض جمهوری اسلامی اعلام کردند فیفا در تصمیمات خود کاملا مستقل عمل می کند و در صورتیکه درخواست جمهوری اسلامی قبل از برگزاری نشست هیئت اجرایی فیفا و انتخاب تایلند انجام می شد، احتمال تجدید نظر در این زمینه وجود داشت .

به نظر می رسد مقامات فیفا علیرغم دلایل و مستندات رئیس فدراسیون فوتبال با درخواست رژیم ایران برای حضور تیم فوتبال دختران ایران با پوشش اسلامی در المپیک نوجوانان موافقت نکرده‌اند و طبق تصمیم قبلی تیم فوتبال تایلند به جای تیم ایران در این مسابقات شرکت خواهد کرد.


Mittwoch, 14. April 2010

فشار کنگره بر اوباما برای تحریم "فلج کننده" جمهوری اسلامی
اکثریت اعضای کنگره آمریکا از باراک اوباما خواسته اند هر چه سریع تر علیه جمهوری اسلامی تحریم های "فلج کننده" در نظر بگیرد.

آن ها در نامه مورخ ۲۵ فروردین (۱۴ آوریل) خطاب به رئیس جمهوری ایالات متحده نوشتند، به زودی مصوبه تحریم گسترده ایران را آماده خواهند کرد.

اعضای کنگره نوشته اند: "معتقدیم آمریکا و متحدان ما که موضع مشترکی دارند، می توانند رژیم ایران را مجبور کنند بین انزوای بین المللی و مصالحه احتمالی یک گزینه را انتخاب کند."

جمهوری اسلامی می گوید تحریم و تهدید خط مشی اتمی این کشور را تغییر نخواهد داد.

نمایندگان کنگره در نامه خود بر تحریم بنزین وارداتی ایران و نیز تحریم سپاه پاسداران و نظام بانکی این کشور تاکید کرده اند.

کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل، آیپک، مشوق اصلی ارسال این نامه به رئیس جمهوری آمریکاست.

آیپک که بزرگ ترین گروه لابی طرفدار اسرائیل در آمریکاست، برای وضع تحریم های "فلج کننده" علیه رژیم ایران تلاش زیادی کرده است.

مجالس نمایندگان و سنا چندی پیش طرح تحریمی گسترده ای را تصویب کردند که شامل تحریم بنزین وارداتی ایران نیز می شود.

این طرح در نظر دارد شرکت هایی که تجهیزات شنود مکالمات تلفنی و کنترل اینترنت در اختیار جمهوری اسلامی قرار می دهند را هم تحریم کند.

کمیته ای مشترک از این دو رکن کنگره در حال ادغام طرح های سنا و مجلس نمایندگان با هدف ارائه آن به رئیس جمهوری آمریکاست.

روسیه و چین دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد با تحریم صنایع نفت و گاز ایران مخالفند.

نامه مجلس نمایندگان که به امضای ۳۶۳ عضو این نهاد رسیده است بعد از ظهر چهارشنبه به وقت واشنگتن به کاخ سفید ارسال شد.

نامه سنا در حمایت از تحریم های "فلج کننده" نیز توسط ۷۶ سناتور امضا شده است که انتظار می رود تا ساعاتی دیگر به باراک اوباما ارائه شود.

منتقدان می گویند تحریم بنزین وارداتی ایران تاثیری بر جمهوری اسلامی ندارد و مردم عادی را تحت فشار قرار خواهد داد.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، اولین مقام ارشد دولت اوباماست که از واژه تحریم "فلج کننده" درباره جمهوری اسلامی استفاده کرده است.

دولت اوباما در حال حاضر تاکید دارد که در پی مجموعه ای از تحریم های "گزنده" و "جدی" جهانی علیه رژیم ایران است که سپاه پاسداران و نهادهای دولتی جمهوری اسلامی را هدف قرار دهد.

برگرفته از بی بی سی
کمپانی Daimler فعالیت خود در ایران را کاهش داد
"دیتر دتشه" مدیر عامل کمپانی Daimler اعلام کرد که این کمپانی آلمانی روابط تجاری خود را با ایران در حاشیه رشد فشارهای جهانی بر جمهوری اسلامی به خاطر برنامه هسته ای به حداقل کاهش داده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی "گازیتا.رو"، وی در جلسه سالانه سهامداران این کمپانی گفت: "سیاست مسئولین ایرانی ما را وادار می سازد که کل طیف همکاری های تجاری را به سطحی جدید تغییر دهیم".

به گفته وی کلیه فعالیت های کمپانی Daimler در ایران محدود به شرکت در طرح های موجود و خدمات رسانی به خودروهای ساخت این کمپانی در ایران خواهد شد.

مسکو، 25 فروردین، خبرگزاری «ریا نووستی»
حكومت آخوندی در يك اقدام جنايتكارانه دست و پای يك نفر را قطع ويك نفر را اعدام كرد
حكومت ضد بشري آخوندي, در يك اقدام جنايتكارانه ديگر فردي به نام مرتضي الف را درماهشهر به قطع دست و پا محكوم كرد واين حكم را درزندان به اجرا در آورد . فرد ديگري به نام عدنان آلبوعلي را به اتهام سرقت مسلحانه به دار آويخت .

بنابه گزارش رسانه هاى حكومتى، حكومت سركوبگر آخوندي 11 زندانى را در روزهاى پنجشنبه و يكشنبه گذشته حلق آويز كرده است .

بنا به گزارش خبرگزاري فارس روز يكشنبه22فروردين، سه زندانى در زندان مركزى اصفهان بهدار آويخته شدند. اعدام شدگان مرتضى 40ساله، قادر 32ساله و غلامرضا 38ساله نام داشتند

بنا بر گزارش خبرگزارى مهر و روزنامه قدس، روز پنجشنبه 5 زندانى بهصورت جمعى در زندان مركزى مشهد و سه زندانى ديگر در زندان تايباد اعدام شدند.

موج اعدامها درايران درجهت تشديد فضاي رعب ووحشت روبه افزايش است .

http://parsdailynews.com/63199.htm
آژانس ایران خبر

Dienstag, 13. April 2010

زندانیان گمنام واتهام رابطه با سازمان مجاهدین
زندانیان گمنام واتهام رابطه با سازمان مجاهدین- ورمرزیاری ۵۵ ساله شهروندعادی درانتظارتفهیم اتهام

در جریان دستگیری های بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، دهها تن از دستگیرشدگان ازشهروندانی هستند که به دلیل اینکه عضو هیچ گروه وحزب سیاسی نبوده و یا به لحاظ اجتماعی وسیاسی نامشان جایی برده نشده بود درگمنامی در زندان به سر می برند و پیگیری های خانواده های آنها از چگونگی وضعیت انها به جایی نرسیده است. از جمله این افراد می توان به فردی به نام پرویز ورمرزیاری اشاره کرد که در جریان تظاهرات روز عاشورا دستگیرشده است و درحالی که بیش از سه ماه از دستگیری وی می گذرد نه تفهیم اتهامی برای وی صورت گرفته و نه به تبع آن دادگاهی برای وی تشکیل شده است. او یکی از زندانیانی است که در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات دوران بازداشت خود را سپری می کند.

یکی از منابع فعالان حقوق بشری به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که این مرد ۵۵ ساله اساسا هیچ فعالیت سیاسی نداشته است اما ماموران وزارت اطلاعات تلاش می کنند اتهام ارتباط با مجاهدین را به وی وارد کنند. ظاهرا پسر وی در قرارگاه اشرف در عراق حضور دارد و نگهداری وی در زندان مرتبط با این موضوع است. به گفته منبع یاد شده مراجعات خانواده و وکیل ورمزیاری به نهاد های امنیتی و قضایی برای مشخص شدن علت بازداشت ایشان تاکنون بی نتیجه بوده است.

طی ماه های گذشته برخی ازدستگیر شدگان با اتهام رابطه با سازمان مجاهدین روبرو بوده اند درحالی که درغالب موارد متهمان چنین ارتباطی را منکر شده اند و حتی با آنکه مسوولین پرونده برای اثبات چنین ادعایی هیچ شواهدی در دست نداشته اند، اما تلاش برای محکوم کردن آنها به دلیل چنین رابطه ای که اساسی ندارد ادامه دارد.

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران
ابراز خوش‌بينی آلمان درباره تلاش‌ها برای دور تازه تحريم‌ها عليه رژیم ایران
رادیو فردا : آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان روز سه شنبه، ابراز خوش بينی کرد که تلاش ها برای تصويب قطعنامه تازه تحريم عليه ايران در شورای امنيت سازمان ملل متحد به نتيجه برسد.

خانم مرکل همچنين گفت که هيلاری کلينتون، وزير امور خارجه آمريکا روز دوشنبه با مقامات فرانسه، بريتانيا، روسيه و چين به همراه آلمان، کشورهای عضو گروه ۱+۵ ، ديدار و گفت وگو کرده است.

ديدار نمايندگان کشورهای عضو گروه ۱+۵ در حاشيه کنفرانس «امنيت هسته ای در واشنيگتن» صورت گرفته است. در اين کنفرانس دو روزه که با هدف مقابله با تروريسم هسته ای برگزارمی شود، نمايندگان ۴۷ کشور حضور دارند

آنگلا مرکل گفته است که از «پيشرفت های» به دست آمده برای دور تازه تحريم ها عليه ايران راضی است.

خانم مرکل گفت: نشانه هايی وجود دارند که نشان می دهند که چين و روسيه به گفت وگو ها ادامه می دهند. باور دارم زمان بر ما فشار وارد می کند و در اين باره ما بايد پيشرفت ببينيم و به جلو گام هايی برداريم.

صدر اعظم آلمان در باره مذاکره در حاشيه کنفرانس امنيت هسته ای واشينگتن درباره تحريم ها عليه ايران تاکيد کرد:«همچنين باور دارم که نشانه ها اينجا بيشتر خوش بينانه هستند تا بدبينانه».

شورای امنيت سازمان ملل متحد تا کنون سه قطعنامه تحريمی عليه ايران تصويب کرده است و در آنها از جمهوری اسلامی خواسته است تا فعاليت های مربوط به غنی سازی اورانيوم را متوقف کند.

ايران با رد اين قطعنامه ها برنامه غنی سازی خود را توسعه داده است. جمهوری اسلامی تاکيد می کند برنامه هسته ای اين کشور کاملا صلح آميز و برای توليد برق است.

کشورهای غربی طی ماهها اخير تلاش های خود را برای تصويب دور چهارم تحريم ها عليه ايران را افزايش داده اند. اما چين تمالی چندانی به حمايت از اين تحريم ها از خود نشان نداده است.

سخنگوی وزارت خارجه چين روز سه شنبه بار ديگر گفته است که از نظر کشورش، تحريم‌ها همچنان برای حل موضوع هسته‌ای ايران ناکارآمد هستند.

تنها يک روز پس از ديدار باراک اوباما و هو جين تائو، رؤسای جمهور آمريکا و چين، در واشينگتن خبرگزاری فرانسه از پکن گزارش داد که چين بار ديگر اتخاذ تحريم‌ها را برای حل مسئله اتمی ايران ناکارآمد خوانده است.

ژيانگ يو، سخنگوی وزارت خارجه چين روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت که «چين همواره باور داشته است که گفت‌وگو و مذاکره بهترين راه حل برای اين موضوع است».

خانم ژيانگ افزوده است که «فشار و تحريم نمی‌تواند راه حلی بنيادی [برای مسئله هسته‌ای ايران] باشد».

به گفته سخنگوی وزارت خاجه چين، اين کشور از «راهبرد دوسويه» در مواجهه با ايران حمايت می‌کند به اين معنا که همزمان با در نظر داشتن احتمال اعمال تحريم‌های جديد عليه ايران – در صورت امتناع از توقف برنامه حساس اتمی‌اش- گفت‌وگو با تهران ادامه يابد.

چند میلیون گل سرخ
چند میلیون گل سرخ

تو ایران پرپر شدند

بعضی ها شون بی دست و پا

بعضی هاشون بی سر شدند

بعضی هاشون زنده به گور

طعمه ی سنگسار شدند

بعضی هاشون لبخند زنون

هماغوش دار شدند

بعضی هاشون تو زندونا

ناخواسته باردار شدند

گلی بودند و لیکن

به یکباره خوار شدند

بعضی هاشون گوشه ی

خیابونا هدر شدند

بعضی هاشون آواره ی

کوه و کمر شدند

بعضی هاشون یخ زدند

تو سرمای زمستونا

وقتی که در می رفتند

از دست اونا اونا

بعضی هاشون تو جبهه ها

فدای امام شدند

دست از زندگی شستندو

خلاصه تمام شدند

بعضی هاشون دق کردند

بعضی هاشون کور شدند

از داغ عزیزانی

که ازشون دور شدند

چند میلیون گل سرخ

سوختند و دود شدند

با خاکستر آرزوها

رهسپار رود شدند

مهناز هدایتی

فروردین هشتاد و نه

لندن

Montag, 12. April 2010

احمدی نژاد: اين گروه احمقي كه امروز در دنيا سر كار هستند مثل آدم‌های احمق و عقب‌افتاده‌ هستند
احمدی نژاد، با ادب ترین رئیس جمهور جهان ! گفت: اين گروه احمقي كه امروز در دنيا سر كار هستند مثل آدم‌هاي احمق و عقب‌افتاده‌اي هستند كه هر كجا كم مي‌آورند شمشير مي‌كشند بدون اينكه بدانند دوره اين حرف‌ها گذشته است.

سایت حکومتی ایلنا نوشت: محمود احمدي‌نژاد در همايش تجليل از خادمين ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي كشور كه پيش از ظهر امروز در مركز همايش‌هاي صداوسيما برگزار شد با طرح اين پرسش كه در دنيا چه خبر است گفت: امروز همايش‌هايي كه در دنيا مي‌گذارند براي تحقير انسان‌هاست و بايد فضايي جديد و فرهنگي در دنيا درست كنيم و در جشنواره نوروزي از همه ملت‌ها و هر كسي كه حرفي هنري، فرهنگي و انساني دارد دعوت كنيم تا حضور پيدا كند و دل ملت‌ها به هم پيوند بخورد در غير اين صورت با مسيري كه برخي‌ها در دنيا پيش گرفته‌اند تا تك‌تك نسل‌ها متلاشي نشود دست‌بردار نيستند.

وی با تاكيد بر اينكه ديگران به دنيا بمب اتم هديه مي‌كنند و ايرانيان انسانيت و هنرمندي گفت: اين گروه احمقي كه امروز در دنيا سر كار هستند مثل آدم‌هاي احمق و عقب‌افتاده‌اي هستند كه هر كجا كم مي‌آورند شمشير مي‌كشند بدون اينكه بدانند دوره اين حرف‌ها گذشته است.