Samstag, 28. Januar 2012

هزينه تحصيل پسراحمدی نژاد: ترمی 20ميليون تومان!article picture
چندي پيش اخباري به دست آمد مبني بر اين كه پسر بزرگتر محمود احمدي نژاد يعني مهدي، در حال تحصيل در شعبه دانشگاه شريف واحد كيش در مقطع دكترا مي باشد.

پس از پيگيري هاي انجام شده معلوم گرديد كه هزينه تحصيل تمامي رشته هاي دكترا در واحد كيش دانشگاه شريف نزديك به 20 ميليون تومان(در هر ترم) مي باشد. محل سكونت مهدي احمدي نژاد نيز در يكي از بهترين مكان هاي جزيره كيش يعني برج بزرگ "د" بوده و در همين برج نيز دو واحد براي همراهان پسر رئيس جمهور عدالت تهيه شده است. اين شركت كه محل زندگي مهدي احمدي نژاد را تهيه ديده است از بزرگترين موسسات و پيمان كاران جزيره كيش بوده، همچنين اخبار تاييد نشده اي از تحصيل همسر مهدي احمدي نژاد(دختر اسفنديار رحيم مشايي)در اين واحد حكايت دارد و سوال در اين مطلب در اين جا شكل مي گيرد كه مهدي احمدي نژاد با برگزاري مراسم ساده عروسي خود و دعوت تنها چند ده نفر محدود، مسئله ساده زيستي بين مسئولين را تئوريزه كرد ولي با توجه به پيش آمد هاي اين چند ساله تنها از آن مراسم عروسي استنباط نمايشي بودن را مي توان داشت .

Mittwoch, 25. Januar 2012

حضور "استثنایی" نظامی آمریکا در منطقهarticle picture
خبرگزاری فرانسه نوشت : هر چند دولت جمهوری اسلامی مدعی شده که تحریم های جدید آمریکا و اروپا علیه ایران بی اثر اند، اما، ناظران قدرت نیروی دریایی آمریکا را در خلیج فارس و آبهای منطقه "استثنایی" توصیف می کنند.

هم اکنون سه ناوهواپیمابر آمریکا و به ویژه ناو آبراهام لینکلن، بزرگترین ناوهواپیمابر اتمی آمریکا در خلیج فارس هستند، و دولت آمریکا هشت ناو هواپیمابر دیگر خود را در خاورمیانه و در نزدیکی ایران حفظ کرده است.

ناو هواپیمابر آبراهم لینلکن، به تنهایی حامل هشتاد هواپیمای جنگندۀ آمریکایی است و قدرت تخریبی آن بسیار بیش از کل نیروی هوایی ایران ارزیابی می شود.

در این حال، شمار قابل توجه ای از ناوها و ناوشکن ها و زیردریایی های اتمی و ناوهای تهاجمی آمریکا، فرانسه، انگلستان و... در آب های خلیج فارس مستقر شده اند. هر چند ناوهای مجهز به سامانۀ دفاع ضد موشکی نیز در آبهای خلیج فارس موضع گرفته اند، اما دولت آمریکا نگران است که حکومت ایران تانکرهای نفت در آبهای خلیج فارس را با موشک هایی که در ارتفاع پایین پرواز می کنند، هدف قرار بدهد.

به گزارش منوتو، دوشنبه گذشته ناوهواپیمابر آبراهام لینکلن به همراه دو مدل از پیشرفته ترین ناوشکن های فرانسه و انگلستان با عبور از تنگۀ هرمز وارد خلیج فارس شدند. وزیر دفاع انگلستان وعده داد که بر شمار ناوگان نظامی کشورش در خلیج فارس بیافزاید
بینندگان، اندر فواید یک انقلاب اسلامیarticle picture
پارس دیلی نیوز، بینندگان:اندر فواید یک انقلاب اسلامی :

۱ = ما بنزین میزنیم میرویم شمال که برای عروسی برگردیم تهران ، در شمال به دریا میریم زن و مرد با مایو ، میریم رستوران ، چند روز گردش میکنیم بر میگردیم خرج خانواده (۲۰۰ ) تومان میشه.

۱-۱= ما ناراحت میشیم انقلاب میکنیم ، میریم شمال ، دریا روتقسیم زنانه مردانه کرده اند ، توی راه ده جا باید پیاده شویم و ثابت کنیم زن و شوهر یا ،،،هستیم ،جا پیدا نمیشه ،و،،،با اعصاب داغون برمیگردیم.

۲ = ما میرویم بنزین بزنیم کارگر پمپ بنزین مودب میاد جلو میگه چند لیتر ؟ ما بنزین لیتری (۶ ) ریال را میزنیم ، به طرف هم پولی میدهم ، راه می افتیم سرخوش برویم شمال.

۲-۲= ما ناراحت میشویم انقلاب میکنیم ، میریم بنزین بزنیم لیتری (۶۰۰) تومان (۴) ساعت تو صف می ایستیم ،یقه میگیریم ، یقه ما را میگیرند ، فحش میدیم وفحش میشنویم با روحی خسته و پشیمان به منزل بر میگردیم.

۳ = ما میرویم سکه طلا بخریم از طلا فروش سر کوچه برای هدیه عروسی ،سکه (۲۳۰) تومانی را میخریم فروشنده تا دم در ما را مشایعت میکند ، مجیز میگوید ، آرزوی خوشبختی عروس و داماد را میکند.

۳-۳= ما ناراحت میشویم انقلاب میکنیم ، میرویم از (۲ ) نصفه شب توی صف بانک برای (۴) ماه بعد سکه طلا پیش خرید کنیم به مبلغ (۶۳۰۰۰۰ ) تومان ، باتوم میخوریم ، فحش میشنویم ، با لباس پاره و نالان به منزل برمیگردیم.

۴ = ما میرویم قصابی گوشت کیلویی (۱۲ ) تومان را از راسته و فیله انتخاب میکنیم با مرغ کیلویی (۷۵) ریال را که ببریم شمال کباب کنیم ، قصاب با شادی یک فروش خوب ما را تا دم مشایعت میکند .

۴-۴= ما ناراحت میشویم انقلاب میکنیم ، ساعت ها دم قصابی صبر میکنیم تا قصاب گوشت ها را که پاک کرد و قسمت های خوب آنرا برای پیشنماز محله و،،،گذاشت درب مغازه را باز کند تا اشغال گوشت کیلویی (۱۸۰۰۰) تومان را با اخم به ما بفروشد.

۵ = ما میرویم کنکور ، قبول میشویم میرویم دانشگاه با کارت دانشجویی قسطی به خارج میرویم ، تخفیف ویژه قطار و ،،،را داریم ، در سلف سرویس ناهار و نوشابه را روی هم (یک )تومان میدهم ، میوه هم مجانی میگیریم ، کتاب هم مجانی شهریه هم پرداخت نمیکنیم چون دانشگاه دولتی قبول شده ایم ، کار زمان فراغت هم برایمان گیر میاورند تا کمکمان باشد و،،،،،تازه در سلف سرویس شیشه ها را هم میشکنیم و تظاهرات میکنیم .

۵-۵= ما ناراحت میشویم انقلاب میکنیم ، اول کنکور میدیم بعد بازجویی که احکام دین را بدانیم ، بعد شهریه کلان ، بعد دستگیری و بعد ستاره دار میشیم بعد به زندان میریم تا آنجا با دانشجو های دیگه جوانی را بگذرانیم.

از عدد (۶) تا (۱۰۰۰۰) یا شاید بیشتر را هر ایرانی میتواند خود بنا بر مقتضیات شغلی و زمانی و مکانی خود پر کند تا فواید یک انقلاب جوک مانند را درک کند.

ارسال شده توسط آدم برفی ، در بخش پیام شما(نظرات بینندگان)

Dienstag, 24. Januar 2012

پیام سه کشور مهم اروپایی به رژیم جمهوری اسلامیarticle picture
بلافاصله پس از تحریم نفت و بانک مرکزی ایران از سوی اتحادیۀ اروپا نیکلا سرکوزی، رییس جمهوری فرانسه، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و دیوید کامرون نخست وزیر انگلستان از رهبران جمهوری اسلامی خواستند که فعالیت های حساس اتمی شان را به حال تعلیق درآورند.

آنان در پیام خود گفتند که هیچ مخالفتی با مردم ایران ندارند، اما دورنمای تجهیز این کشور به سلاح اتمی تهدیدی است علیه امنیت و ثبات منطقه و جهان که پذیرفتنی نیست.

رهبران سه کشور اروپایی در پیام خود تصریح کردند که تاکنون حکومت ایران به تعهدات بین المللی اش در زمینۀ برنامۀ اتمی خود عمل نکرده است و مادام که ایران به میز مذاکره بازنگردد متحداً تدابیر و تحریم‌های شدیدی را که علیه حکومت ایران به تصویب رسانده اند و به توانایی مالی آن ضربه وارد می آورد به اجرا خواهند گذاشت.

رهبران سه کشور مهم اروپایی بار دیگر جمهوری اسلامی را به گفتگوهای جدی بر سر برنامۀ اتمی اش فراخواندند. آنان گفتند : دولت ایران در صورت عدم همکاری بهای سنگین تهدید امنیت و ثبات منطقه و جهان را خواهد پرداخت.

به گزارش منوتو، بر اساس تصمیم دیروز وزرای امور خارجۀ اتحادیۀ اروپا امضا هر نوع قرارداد خرید نفت از ایران از سوی کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا ممنوع اعلام شد و کلیۀ قراردادهای قدیمی خریداری نفت از ایران نیز تدریجاً تا اول ژوئیه آینده لغو خواهند شد.

در سال گذشته میلادی کشورهای عضو اتحادیۀ اروپا به ویژه یونان، ایتالیا و اسپانیا روی هم روزانه ۶۰۰ هزار بشکه نفت از ایران خریداری کردند.

توقف تدریجی این میزان از واردات نفت به منزلۀ کاهش بیست درصدی درآمدهای نفتی ایران در ماههای آینده و همچنین کاهش بهای نفت این کشور در مبادله با کشورهایی است که بیش از پیش تنها به قیمت پایین تر حاضر به خریداری نفت خام ایران هستند.

اتحادیۀ اروپا در تصمیم دیروز خود به غیر از نفت و پتروشیمی ایران دارایی های بانک مرکزی این کشور را نیز در اروپا مسدود کرد و دیگر پیوندهای خود را با این نهاد پولی از قبیل ضرب سکه و چاپ اسکناس برای ایران متوقف نمود. اتحادیۀ اروپا همچنین فروش طلا و فلزات قیمتی و همچنین الماس و هر نوع سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران را ممنوع اعلام کرد.

همزمان هشت شرکت و سه شخصیت حقیقی رژیم اسلامی ایران به فهرست طولانی شخصیت های حقیقی و حقوقی افزوده شدند که از سوی اتحادیۀ اروپا تاکنون هدف تحریم قرار گرفته اند.

در حالی که آمریکا و اسرائیل از تحریم های اروپا استقبال کردند، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجۀ روسیه گفت که تحریم های اتحادیۀ اروپا به حل بحران اتمی ایران کمک نخواهد کرد.

اوباما با تمجید از اتحادیه اروپا از تحریم بانک تجارت خبر دادarticle picture
باراک اوباما، رئیس جمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا را به خاطر وضع تحریم‌های سنگین علیه ایران ستود و آن را نشانه وحدت جامعه جهانی در برابر تهران دانست.

اتحادیه اروپا روز دوشنبه نفت، بانک مرکزی، تجارت الماس، طلا و دیگر فلزات گرانبها با ایران را تحریم کرد.

باراک اوباما در بیانیه‌ای که در تمجید از این تحریم‌ها صادر کرده، می‌گوید: «من اقدامات امروز شرکایمان در اتحادیه اروپا، برای اعمال تحریم‌های اضافی بر ایران را تحسین می‌کنم که در پاسخ به عمل نکردن رژیم ایران به تعهدات برنامه‌ هسته‌ای‌اش صورت گرفته است.»

باراک اوباما می‌افزاید: «این تحریم‌ها یک بار دیگر نمایانگر وحدت جامعه جهانی در مواجهه با تهدید جدی‌ای است که از برنامه اتمی ایران نشات می‌گیرد.»

باراک اوباما در ادامه تاکید کرد: «ایالات متحده همچنان تحریم‌های تازه‌ای برای افزایش فشار بر ایران وضع خواهد کرد.»

رئیس جمهور ایالات متحده افزود: «در روز ۳۱ دسامبر، من قانونی را امضا کردم که به موجب آن مجموعه‌ تازه‌ای از تحریم‌ها بر بانک مرکزی ایران و درآمدهای نفتی ایران وضع می‌شود.»

باراک اوباما همچنین اعلام کرد وزارت خزانه‌داری این کشور بانک تجارت ایران را نیز تحریم کرده است.

باراک اوباما گفت: «ما بر فشارهای خود می‌افزاییم مگر این که ایران راه خود را تغییر دهد و به تعهدات بین‌المللی‌اش عمل کند.»

تحریم بانک تجارت

وزارت خزانه داری آمریکا نیز با صدور بیانیه‌ای روز دوشنبه از تحریم بانک تجارت ایران خبر داد.

در این بیانیه آمده است: «آمریکا یکی از آخرین راه‌های دسترسی ایران را به نظام مالی جهان نشانه گرفت. وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز سومین بانک مهم ایران یعنی بانک تجارت را در فراهم آوردن تسهیلات نقل و انتقال مالی برای افراد و شرکت‌هایی که به کمک‌رسانی در راستای فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مظنون هستند و در فهرست تحریم‌های بین المللی قرار دارند مسئول دانست.»

بنا بر بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا، با افزوده شدن بانک تجارت به فهرست تحریم‌ها، هم‌اکنون ۲۳ نهاد مالی ایران و از جمله همه بانک‌های دولتی ایران از سوی واشینگتن تحریم شده‌اند.

دیوید کوهن مسئول سازمان اطلاعات مالی و تروریسم ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که در شرایطی که بانک‌های جهان برای ایران محدودیت‌هایی ایجاد می‌‌کنند و پول ملی ایران به سرعت در حال از دست دادن ارزش خود است، اقدام امروز آمریکا علیه بانک تجارت یکی از آخرین راه‌های دسترسی تهران به نظام مالی جهان را نشانه می‌گیرد.

به گفته کوهن این اقدام انزوای مالی ایران را عمیق‌تر و دسترسی تهران به منابع ارزی را محدود‌تر خواهد ساخت و سبب خواهد شد ایران نتواند به سادگی برنامه‌های هسته‌ای خود را از نظر مالی پشتیبانی کند.

در بیانیه وزارت خزانه‌‌داری آمریکا آمده است: «بانک تجارت در برنامه‌های غیرقانونی هسته‌ای ایران نقش مهمی دارد. برای نمونه در سال ۲۰۱۱ این بانک نقل و انتقال ده‌ها میلیون دلار را که به مصرف برنامه‌های هسته‌ای ایران و غنی سازی اورانیوم رسیده فراهم ساخت. سازمان انرژی اتمی ایران که مستقیما زیر نظر رئیس جمهور ایران اداره می‌شود نهاد اصلی برای توسعه فناوری هسته‌ای ایران است. این سازمان علاوه بر قانون شماره ۱۳۳۸۲ آمریکا توسط قطعنامه شماره ۱۷۳۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز مورد تحریم قرار گرفته است. »

در بخشی دیگری از این بیانیه قید شده است که بانک تجارت با نزدیک به ۲۰۰۰ شعبه در سراسر ایران و نیز شهرهایی مانند پاریس در فرانسه و دوشنبه در تاجیکستان از بزرگترین بانک‌های ایران است. بانک بازرگانی در مینسک نیز که یک نهاد مالی بلاروسی است نیز توسط بانک تجارت اداره می‌شود.

Montag, 23. Januar 2012

کاهش درآمد نفتی ، راهی برای فرار از تحریم‌ها باقی مانده؟article picture
بیش از ۳۰ سال است که تجار ایرانی در این سوی خلیج فارس، همه راه های دور زدن تحریم ها را آزموده اند. هر تحریم جدید، همراه بود با ایده ای جدید.

در این سال ها همین پیدا شدن راه های هوشمندانه فرار از تحریم ها بود که خیلی ها را در غرب، در مورد میزان تاثیر تحریم ها مردد کرده بود.

اما این روزها به نظر می رسد که راه های زیادی برای فرار باقی نمانده، یا اینقدر هزینه استفاده از راه های جدید سنگین شده، که کمتر کسی جرات خطر کردن به خود می دهد.

حسابدار یکی از شرکت های بزرگ بازرگانی در دوبی که نمی خواهد نامش فاش شود می گوید: "بانک ها و موسسات مالی تا می فهمند که شرکتی ایرانیست، از دادن خدمات مالی سر باز می زنند. یکی از معدود راه های باقی مانده، تغییر ساختار شرکت و تغییر مدیر عامل ایرانی با شخصی با تابعیت دیگر مثلا هندیست ."

اما چنین اقدامی هم خطر های زیادی برای سرمایه دار ایرانی دارد. موضوع اعتماد به این مدیر صوری، تنها یکی از چالش هاست.

خود دوبی هم هرچند سود بسیاری از تجارت با ایران می برد، اما حالا باید بین همسایه پر سود اما پر درسر شمالی و تحریم کننده های بین المللی که هر روز بر تعدادشان اضافه می شود یکی را انتخاب کند.

عبدالخالق عبدالله، استاد علوم سیاسی دانشگاه امارت می گوید: "همجواری با ایرانی هسته ای همانقدر نگران کننده است که یک درگیری نظامی دیگر در منطقه. منطقه چهار جنگ را پشت سر گذاشته و برای هر کدام از این جنگ ها، کشورهای عرب خلیج فارس هزینه پرداخته اند."

او می گوید ایران "همسایه سختی" است. کشورش برای ایران و تمدنش احترام قائل است، اما ایران می خواهد نقش "پلیس منطقه" را بازی کند که اعراب منطقه زیر بار چنین چیزی نمی روند. به خصوص که ایران دائما در منطقه و جهان "ماجراجویی" می کند.

او برای نمونه به تهدید ایران برای بستن تنگه هرمز اشاره می کند

امارات متحده عربی خط لوله ای از ابوظبی به فجیره کشیده که حالا آماده بهره برداریست تا در صورت بسته شدن تنگه هرمز بتواند نفتش را به دریای عمان برساند.

رابین میلز، مشاور شرکت نفتی منار در دوبی می گوید بعید است ایران چنین کاری بکند. اقای میلز می گوید: "با توجه به حضور سنگین ناوهای ارتش آمریکا در منطقه، ایران نخواهد توانست برای بیشتر از حداکثر چند هفته تنگه را ببندد."

احتمالا ایران که حالا بازار نفت اروپا را عملا از دست داده، بیش از پیش سراغ مشتری های آسیایی مانند چین خواهد رفت.

هرچند خبرهایی از چانه زنی شماری از هیئت های چینی برای خرید بیشتر نفت از کشورهای عربی منطقه به گوش می رسد.

حتی اگر چینی ها سراغ جایگزین نفت ایران نروند، احتمالا از ایران درخواست تخفیف ویژه خواهند کرد.

در هر دو صورت درآمد نفتی ایران کاهش خواهد یافت. این دقیقا همان چیزیست که تحریم کننده های غربی به خصوص آمریکا به دنبالش هستند؛ ایرانی که نه درآمد کافی برای توسعه برنامه های هسته ایش داشته باشد و نه توان دور زدند تحریم ها.

فرداد فرحزاد ، بی‌بی‌سی، دوبی
بحران ارز ، "مردم به جای خرید ارز و طلا نفت بخرند و بفروشند"article picture
کارشناس آخوندی: مردم را به سمت خرید و فروش نفت هدایت کنیم

رئیس کمیسیون انر‍‍ژی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن جمهوری اسلامی گفت: «مهم‌ترین علت نوسانات نرخ ارز، عدم اطمینان مردم از ثبات سیاست‌ها است.»

به گزارش روابط عمومی اتاق ایران، «دکتر علی شمس اردکانی» در گفت و گویی با خبرنگار پرتال اتاق ایران به دو پرسش اصلی در خصوص بازار ارز و طلا و تعامل دولت با بخش خصوصی پاسخ داد.

وی ابتدا با اشاره به این‌که مردم دنبال کالایی می‌گردند که از آثار منفی نوسانات به‌دور باشد، افزود: «سیاست دولت برای معرفی نفت به عنوان جایگزینی برای طلا و ارز باید هر چه زودتر عملی شود و به این ترتیب، دولت ابتکار عمل را به دست بگیرد.»

رئیس اتحادیه صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی و تولیدات صنعتی حوزه انرژی ایران، فروش نفت را یکی از راه‌های کاهش تقاضا برای ارز و طلا دانست و گفت: «یکی از مزیات نفت این است که هم حجمش زیاد است و هم آینده بهتری نسبت به کالاهای دیگر دارد. زیرا می‌شود برای طلا تعادلی را درنظر گرفت. اما هر روز از میزان نفت داخل زمین کم‌ می‌شود و برای همین می‌شود گفت که قیمت نفت در 40 سال گذشته به طور نسبی، بیش‌ از طلا بالا رفته و می‌توان تخمین زد که این‌ روال در آینده نیز به همین ترتیب پیش برود.»

این کارشناس اقتصاد انرژی با ابراز خوش‌حالی از هم‌خوانی معاملات کالایی و حواله‌ای و سلف نفت با عقود اسلامی، بر راه‌اندازی هرچه زودتر این معاملات از سوی وزارت نفت تاکید کرد و ادامه داد: « وزارت نفت باید هرچه زودتر این کار را با تغییراتی که در سازوکارش اعلام کرده، انجام دهد و البته باید برای این کار از خود انعطاف بیش‌تری نشان دهد. به طور مثال به جای معاملات 4 ساله، معاملات 3 ماهه، 6 ماهه و یک‌ساله را نیز بگنجاند.»

وی ادامه داد: «به طور یقین مردم پس از چندبار خرید و فروش نفت و دست‌یابی به سود، آن را به ارز و طلا ترجیح خواهند داد. ضمن این که حواله کاغذی نفت هم مثل طلا و دلار نیازی به پنهان کردن ندارد و حفاظت از آن ساده‌تر است.»

این عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران با اشاره به سابقه این کار در دنیا، توضیح داد: «در دنیا روزانه 80 میلیون بشکه نفت مبادله می‌شود. در حالی‌که روزانه حدود یک میلیارد بشکه نفت و با فرآورده‌هایش 5/ 1 میلیون بشکه نفت به صورت کاغذی معامله می‌شود. با این‌که از نظر تولید نفت در بهترین شرایط نیستیم، اما روزانه 4 میلیون بشکه تولید داریم و این به معنی روزانه 400 میلیون دلار درآمد است

Sonntag, 22. Januar 2012



مادرم امشب را چطور میگذرانی...
چقدر پیر شده ای در این 2 سال...
سخت است...
میدانم امشب صحنه جان دادنِ جگر گوشه ات مُدام جلوی چشمت است...
میدانم امشب خاطراتش را مرور میکنی...
چشمه اشکت خشک شده میدانم...
ندایت را گرفتند ولی میلیون ها ندا به تو هدیه دادند...
29 سالگیِ ندایت مبارک مادرم...
"از ته تاریکی چه صدایی برخاست ... نه ز یک جا که همه اهل جهان فهمیدند"