Freitag, 3. Februar 2012

سارق انقلاب 57 دستگیر شد


ممنوعیت خروج سكه از ایران
article picture
معاون امور گمركی گمرک گفت: خروج سكه از كشور در زمان حاضر به هیچ‌وجه مقدور نیست و در گذشته نیز این امكان تنها با مجوز بانک مركزی میسر می‌شد.

آفتاب:محمدرضا نادری روز جمعه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در پاسخ به وضعیت خروج سكه و ارز از كشور، گفت: سكه طلا جایگاهی برای خروج از كشور ندارد و خروج طلا و زیور‌آلات نیز برای مسافران خانم حداكثر تا میزان 150 گرم امكان‌پذیر است.

وی با بیان آنكه، بر اساس سیاست ها و مقررات بانك مركزی ، میزان ارز قابل خروج توسط هر مسافر 5 هزار دلار است، اظهار داشت: هر چند امكان ورود هر میزان ارز به كشور وجود دارد اما باید افراد اظهارنامه ارزی تسلیم كنند.

معاون امور گمركی جمهوری اسلامی گفت:بر اساس اختیارات ویژه نمایندگان ریاست‌جمهوری و تصمیمات اتخاذ شده، هم اكنون امكان خروج صرفا معادل 5 هزار دلار توسط هر مسافر وجود دارد و افراد می توانند بخشی از آن را از طریق سیستم بانكی انجام دهند.

نادری گفت: هر فرد در زمان ورود تنها می تواند 5 هزار دلار همراه خود وارد كشور كند و گمرک باید مازاد آن را به بانک‌ها تحویل دهد تا حساب ارزی در بانک افتتاح شود.

وی ادامه داد: اگر فرد خواستار انجام واردات باشد می تواند از حساب ارزی استفاده كند در غیر این صورت می تواند معادل ارز مذكور ریالی كه توسط بانک مركزی تعریف شده از بانک‌ها دریافت كند.

به گفته وی، بخشنامه مربوط در هفته گذشته صادر و به گمركات مسافری ابلاغ شده است.

نادری در خصوص چگونگی شناسایی میزان ارز همراه مسافر گفت: از آنجایی كه بازرسی بدنی در زمان خروج جزو اختیارات گمرک نیست این امر به دستگاه های امنیتی محول شده است.

معاون امورگمرک گمرک ایران اظهارداشت: در جلسه ای با وزیر كشور مقرر شد تا كنترل هایی در زمان خروج انجام شود ضمن آنكه در زمان ورود نیز به طور معمول ارز افراد در كیف و لباس قرارداده می شود كه گمرک اختیاری برای بازرسی بدنی ندارد اما اگر كشف شود و فرد قبلا اظهار نكرده باشد به طور قطع قاچاق محسوب می شود.

وی درباره تجارت ارز نیز گفت: این افراد نیز بیش از 5 هزار دلار و یا معادل آن نمی تواند به داخل كشور ارز وارد كنند و مازاد آن را باید در بانک‌های مستقر در مبادی ورودی قرار دهند.

وی اظهار داشت: بر همین اساس قاچاق چمدانی ارز از بین می رود.

نادری بابیان آنكه، اظهار ارز مسافری درآمدی برای گمرک ندارد، گفت: مگر آنكه كالای همراه مسافر جنبه تجاری داشته باشد و گمرک موظف است با حفظ جنبه تجاری فراتر از سقف 80 دلار حقوق ورودی دریافت كند كه قطعا آن درآمد به خزانه واریز می شود.

Mittwoch, 1. Februar 2012

11 "زائر" دیگر (عناصر سرکوبگر ) رژیم در سوریه ربوده شدندarticle picture
منبع حکومتی: یازده زائر ایرانی دیگر ساعت سه بامداد امروز، در مسیر حلب به دمشق ، نرسیده به شهر«حماه» در سوریه ربوده شدند .

به گزارش واحد مرکزی خبر،این یازده نفر از کاروانی از خرم آباد لرستان بودند که در کمین افراد مسلح ناشناس قرار گرفتند .

به گفته «مسعود اخوان» مسئول نمایندگی سازمان حج و زیارت کشورمان در سوریه ، افراد مسلح پس از گرفتن موبایل ها، گذرنامه ها و تمامی اموال و داراییهای این کاروان ، یازده تن از مردان را از دیگران جدا کرده و با خود به نقطه ای نامعلوم برده اند .

وی افزود: بجز این تعداد، افراد مسلح ، ۳۵ نفر دیگر ازاعضای این کاروان را که شامل چهار مرد و زنان و کودکان بودند، رها کردند .

اخوان گفت: از سرنوشت زائران ایرانی ربوده شده خبری در دست نیست و هماهنگی لازم برای انتقال دیگر اعضای کاروان ، به دمشق انجام شده و این گروه هم اکنون در مسیر دمشق هستند .

نماینده حج و زیارت کشورمان در دمشق افزود: این کاروان نیز، از جمله کاروان هایی هستند که خارج از چارچوب حج و زیارت برای زیارت عتبات مقدسه در سوریه و عراق ثبت نام کرده و به صورت آزاد عازم سوریه بودند .

افراد مسلح ناشناس، همچنین بامداد روز پنج شنبه ششم بهمن ، یازده زائر ایرانی را در مسیر حلب دمشق ربوده بودند که آنان نیز جزو کاروان های آزاد بودند .

همچنین در آخرین روزهای آذر ماه گذشته افراد مسلح ناشناس هفت مهندس و تکنسین ایرانی شاغل در نیروگاه برق «جندر» در حومه «حمص» را ربوده بودند .

با ربودن این تعداد ، شمار ایرانیان ربوده شده در سوریه در سه مرحله به بیست و نه نفر رسید .


Dienstag, 31. Januar 2012

سنای آمریکا سپاه پاسداران را مجازات میکندarticle picture
به گزارش رویترز، رؤسای کمیسیون امور بانکی سنای آمریکا طرح مجازات های تازه ای را علیه جمهوری اسلامی در ۶۱ صفحه تنظیم کرده اند که قرار است در نشست پنجشنبۀ سناتورهای آمریکایی مورد بررسی قرار بگیرد.

طرح پیشنهادی سنای آمریکا بر این فرض مبتنی است که تحریم های جدید اروپا به حد کافی برای متوقف کردن برنامۀ اتمی ایران به این کشور فشار نمی آورند.

این لایحه از دولت آمریکا می خواهد که مسئولان، وابستگان و مأموران سپاه پاسداران ایران را در کمتر از سه ماه شناسایی و هدف مجازات قرار دهد.

هدف از این لایحه مجازات شرکت هایی است که مستقیم یا غیرمستقیم با سپاه پاسداران ایران در عرصۀ انرژی همکاری می کنند.

لایحۀ سنای آمریکا قصد دارد کلیه شرکت های خریدار نفت از شرکت ملی نفت ایران و یا استفاده کنندگان از نفت کش های ایرانی را هدف مجازات قرار دهد.

به گزارش منوتو،این لایحه طوری تنظیم شده تا شرکت ملی نفت و شرکت کشتیرانی ایران مستقیماً مورد مجازات قرار بگیرند.

"مارک دوبوویتز" مدیر عامل بنیاد دفاع از دموکراسی در آمریکا در مصاحبه ای ابراز امیدواری کرده که اصلاحیۀ لایحۀ سنای آمریکا شرکت‌های آمریکایی را نیز که از طریق شعب خارجی شان احتمالاً نفت ایران را می خرند و یا در بخش انرژی و اورانیوم در هر گوشه ای از جهان با ایران همکاری می کنند، هدف مجازات قرار بگیرند.

رویترز در پایان گزارش خود تصریح کرده است که طرح سنای آمریکا قصد دارد آن دسته از شرکت های خارجی را که در عرصۀ ارتباطات با حکومت ایران همکاری می کنند و فن شناسی های شنود گفتگوهای تلفنی و شناسایی افراد را در اختیار حکومت ایران می گذارند هدف مجازات قرار بگیرند.

Montag, 30. Januar 2012

دولت کانادا تایید حکم اعدام سعید ملک پور را محکوم کردarticle picture
در شرایطی که رسانه های ایران از تایید حکم اعدام سعید ملک پور از سوی دیوان عالی کشور خبر داده اند، جان برد، وزیر امور خارجه کانادا نسبت به خبر تایید حکم اعدام این جوان ایرانی مقیم کانادا ابراز نگرانی عمیق کرده است.

سعید ملک پور، جوان ٣٥ ساله ایرانی مقیم استان انتاریو در کانادا چهار سال پیش و پس از بازگشت به ایران در اکتبر سال ٢٠٠٨ دستگیر و روانه زندان اوین شد. آقای ملک پور به طراحی و فعالیت روی یک تارنمای غیراخلاقی و «افساد فی الارض» متهم شد و دادگاه انقلاب جمهوری اسلامی وی را به اعدام محکوم کرد.

جان برد، وزیر امور خارجه دولت فدرال کانادا روز یکشنبه ٩ بهمن با انتشار بیانیه ای در مورد انتشار گزارش هایی مبنی بر تایید حکم سعید ملک پور ابراز نگرانی عمیق کرده و آن را نمونه دیگری از سرپیچی مقامات ایرانی از احترام به تعهدات بین المللی خود در رعایت حقوق بشر خوانده است.

برخی از صاحبنظران و فعالان بر این باورند که تنش های داخلی در ایران و فشارهای سیاسی و تحریم های اقتصادی علیه این کشور سبب شده است تا دولتمردان جمهوری اسلامی بر فعالان سیاسی، اجتماعی، خبرنگاران و طرفداران آزادی و جامعه مدنی فشار مضاعفی وارد کنند.

جان برد، وزیر امور خارجه دولت فدرال کانادا تصمیم مقامات قضایی ایران برای صدور حکم اعدام برای سعید ملک پور را محکوم کرده و گفته است نگرانی ها نسبت به عملکرد مقامات حکومت تهران هر روز افزایش می یابد.

آقای برد در بخش دیگری از این بیانیه از ایران خواسته است تا مسیر خود را تغییر دهد و به تعهدات بین المللی خود در رعایت حقوق بشر احترام بگذارد و زندانیان سیاسی همچون سعید ملک پور که از روند قضایی شفاف و منصفانه محروم بوده اند را آزاد کند.

وزیر امور خارجه کانادا پیش از این ایران را «بزرگترین تهدید برای صلح و امنیت جهان» و برنامه اتمی این کشور را بسیار نگران کننده خوانده و تاکید کرده بود وضعیت نامطلوب حقوق بشر در ایران، هر روز وخیم تر می شود.

وکیل مدافع آقای ملک پور خرداد ماه سال گذشته گفته بود که پس از ارائه شواهد کارشناسی مبنی بر فعالیت سعید ملک پور روی این تارنما، حکم اعدام این شهروند ایرانی نقض شد. اما وی از آن زمان تا بررسی قضایی نهایی این پرونده در بازداشت به سر برد.

بنا به گزارش های رسیده، مقامات امنیتی ایران یک سال پس از بازداشت سعید ملک پور وی را برای اعتراف به اتهامات خود در برابر تلویزیون جمهوری اسلامی قرار دادند. وی مدت زمانی بعد گفت که این اعترافات به زور و زیر فشار شکنجه اخذ شده و واقعیت ندارند.

طی چهار سال گذشته، گروهی از سیاستمداران و فعالان حقوق بشر ایرانی و کانادایی در اعتراض به صدور حکم اعدام برای سعید ملک پور و نگرانی نسبت به اجرای قریب الوقوع این حکم، گردهمایی های اعتراضی در استان انتاریو برگزار کردند و از دولت فدرال کانادا خواسته بودند تا برای نجات جان ملک پور ٣٥ ساله موضع جدی اتخاذ کنند.

فاطمه افتخاری، همسر سعید ملک پور در کانادا بارها برای آزادی و لغو حکم اعدام همسرش، و نسبت به سرنوشت و بی اطلاعی از وضعیت سلامت و امنیت وی در زندان اوین ابراز نگرانی کرده است. وی تاکید کرده بود که کارزار گروه های حقوق بشر در حمایت از سعید ملک پور نقش کلیدی در نجات جان همسرش ایفا کرده بودند.

سازمان عفو بین الملل روز ٢٩ دی ماه با انتشار بیانیه ای، صدور حکم اعدام برای سعید ملک پور را ناعادلانه خوانده و خواستار لغو این حکم شد.

سال گذشته نیز گروهی متشکل از ٩٦٢ دانشجو و فارغ التحصیل دانشگاه های ایران و جهان، به ویژه دانشگاه صنعتی شریف با امضای یک نامه اعتراضی، خواستار توقف فوری حکم اعدام سعید ملک پور، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف شده بودند.

صدای آمریکا
سفارتخانه های فرانسه و اسراییل در استرالیا بمب گذاری شدندarticle picture
در پی کشف چند بسته مشکوک، افسران جوخه خنثی سازی بمب استرالیا امروز(دوشنبه) برای خنثی کردن بمب هایی در دو سفارتخانه فرانسه و اسراییل فرا خوانده شدند.

سخنگوی پلیس استرالیا در تشریح این موضوع اظهار نظر در مورد امکان ارتباط میان این دو بمب گذاری را زود دانست.

به گزارش رادیو فردا، سفارتخانه ها در کانبرا پایتخت استرالیا در منطقه ای با فواصلی کوتاه از یکدیگر قرار گرفته اند.

این منطقه محل اقامت تعداد زیادی از دیپلمات ها ی خارجی است.


Sonntag, 29. Januar 2012

خودکشی یک پناهجوی ایرانی در آلمانarticle picture
سایت انتگراسیون از منابع مختلف مطلع شده که یک پناهجوی 30 ساله ایرانی به نام م. ر که در یک هایم(کمپ) پناهندگان در شهر وورتسبورگ (Würzburg) زندگی میکرد، شنبه شب 28.01.2012 اقدام به خودکشی از طریق حلق آویز کرده و با کمال تاسف جان باخته است. وی که از هفت ماه قبل در آلمان تقاضای پناهندگی داده بود متاهل و درای یک فرزند است. همسر و فرزند او کماکان در ایران هستند.

به گفته یکی از ساکنین این هایم پناهندگان، آقای م. ر از ناراحتی و فشارهای روحی رنج می برده و صبح همان روز به بیمارستان مراجعه کرده اما به دلایلی که برای ما نامعلوم است، وی را نپذیرفته اند و او به خوابگاه خودش بازگشته است. در مورد دلیل و انگیزه ی او برای خودکشی اطلاعات دقیقی در دست نمی باشد.

آدرس هایم (کمپ) پناهندگی:

Asylbewerberheim Emery-Kaserne Würzburg, Gebäude 305, Zimmer 321

هایم پناهندگی ورتسبورگ یکی از بدنام ترین هایم های پناهندگی در آلمان می باشد. شرایط زندگی در این هایم به غایت غیر انسانی و به گفته متخصصین "ناقض حقوق بنیادین انسانی" می باشد. مجله سیاسی تلویزیونی مونیتور (Monitor) در برنامه خود به تاریخ 15.09.2011 به طور مفصل شرایط غیر انسانی این هایم را گزارش داده بود. کریستینه هاردتهاور (Christine Haderthauer) وزیر امور اجتماعی ایالت بایرن در مصاحبه ای با بخش خبر شبانگاهی شبکه یک تلویزویون آلمان که در تاریخ 23.04.2011 با او به عمل آمده بود، قول داده بود که شرایط این هایم پناهندگی بهبود خواهد یافت. اما با گذشت ماه ها این شرایط کماکان تغییر نکرده است. این گزارش تاکید میکند که سیاستمداران ایالت بایرن عمد دارند تا این شرایط غیر انسانی در هایم را ایجاد و ادامه دهند. پرفسور آگوست اشتیش (August Stich)یکی از متخصصینی که برنامه مونیتر با او مصاحبه کرده معتقد است پیام سیاستمداران بایرن با این رفتارشان به پناهجویان این است که خوش نیامدید! تا به این ترتیب آنها را ناگزیر کنند تا از آلمان بروند.

هنوز مشخص نیست که بین خودکشی آقای م. ر با شرایط غیر انسانی هایم پناهندگان رابطه وجود دارد یا نه، اما بدون شک یک محیط سالم و انسانی و وجود مددکاران متخصص به امور پناهندگان می توانست تاثیر پیشگیراننده داشته باشد.

از دوستان آقای م. ر درخواست میشود تا اگر اطلاعات دقیقتری از علت و چرائی خودکشی او در اختیار دارند به ما اطلاع دهند.

حنیف حیدرنژاد

سایت انتگراسیون