Freitag, 3. Dezember 2010

اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد در آستانه 16 آذرarticle picture
دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد به اعتراض علیه حکومت آخوندی ۱۶در آذر فراخواندند

گزارش دریافتی: در دانشگاه آزاد مشهد به‌منظور بزرگداشت سالگرد 16آذر، دانشجویان شعارهای «مرگ بر دیکتاتور» و «دانشگاه زنده است» در سطح گسترده‌یی بر درودیوار دانشگاه نوشتند و به اعتراض علیه حکومت آخوندی فراخواندند. دانشجویان دانشگاه پیام نور تهران نیز بمناسبت بزرگداشت 16آذر پوسترهایی در دانشگاه توزیع کردند و دعوت به تجمع و تظاهرات در این روز کردند.

در خوابگاههای دانشجویی در دانشگاه آزاد قزوین و دانشگاه شهرکرد نیز فعالیتهای مشابهی صورت گرفت.

ارسال از فیس بوک

Mittwoch, 1. Dezember 2010

شهلا جاهد را کشتندarticle picture
دقایقی پیش در زندان اوین یک جنایت هولناک دیگر اتفاق افتاد. در حالیکه از ساعات اولیه صبح سه شنبه ٬ جلادان خبر اجرای حکم در ساعت پنج صبح روز چهارشنبه را به وکیل و خانواده شهلا جاهد اطلاع داده بودند٬ نبردی با ثانیه ها آغاز شده بود و شهلا ۲۴ ساعت را با بیم و اضطراب و با امید وناامیدی سرکرد.

او صبح روز سه شنبه در یک تماس تلفنی به من گفت که از همه کسانیکه برای نجات او تلاش کردند٬ تشکر میکند. او بسیار با روحیه بود و از همگان تشکر میکرد.

در پای چوبه دار آنگونه که خبر میرسد٬ او با صدای بلند گریه میکرد و چندین بار تعادل خود را از دست داده است.

شهلا همانگونه که خود گفت٬ قربانی بود. قربانی یک بند و بست کثیف پشت پرده٬ برای عدم پیگیری یک پرونده قتل و برای خاک پاشیدن به چشم همه در مورد قتلی که هیچگاه روی آن بررسی دقیق نشد.

بعد از قتل همسر ناصر محمد خانی ٬ حکومت اسلامی در صدد یافتن یک قاتل بود که او را بکشد و پرونده را مختومه اعلام کند چه کسی بهتر از یک زن که میتوانند از او تصویر شیطانی بسازند و علیه او فضا سازی کنند. آنها شهلا را شکار کرده و با شکنجه و آزار و اذیت بیرحمانه او را وادار به اقرار کردند و سپس حکم اعدام شهلا را صادر کردند. به اصطلاح قاضیان پرونده هیچگاه به ابهامات متعددی که وکلای پرونده مطرح میکردند٬ نیم نگاهی نیز نیانداختند و شهلا را بارها تا پای چوبه دار بردند. اگر او را از نه سال قبل نکشتند بدلیل اعتراضات بین المللی و اعتراضات گسترده در داخل ایران به این حکم وحشیانه بود. شهلا یک مورد شناخته شده بود و حکومت جرات نمیکرد او را اعدام کند. اکنون که نگاهها به ایران جلب شده و بدلیل کمپین جهانی نجات سکینه ٬ نفرت و انزجار بین المللی عمیقی علیه اعدام و سنگسار در دنیا در جریان است٬ حکومت اسلامی تصمیم گرفت ٬ یک زن سرشناس دیگر را که قبلا قصد اعدامش را داشت٬ بکشد تا نشان دهد که از کشتن دست نمیکشد.

این یک جنایت بیشرمانه و وحشتناک بود که جز نفرت و خشم عمیق مردم٬ چیزی برای جانیان در پی نخواهد داشت. حکومت اسلامی طوفان درو خواهد کرد. مردم ایران و این بار میلیونها نفر مردم دنیا دیدند که در ایران مشتی جلاد و جنایتکار سر کار هستند که به راحتی آب خوردن جنایت سازمان میدهند و با این جنایات نفس میکشند و ادامه حیات میدهند. دستگاه قضایی این حکومت٬ دستگاه سازمان دهی جنایت علیه مردم است. تصمیمات به اصطلاح قضات این دستگاه مبتنی بر هیچ استاندارد بین المللی نیست. بی عدالتی محض و تصمیمات سیاسی و سازمان دادن بیرحمانه قتل و جنایت ٬ عملکرد این دستگاه جنایتکار است.

کمیته بین المللی علیه اعدام از همگان دعوت میکند که خشم و انزجار خود را به یک حرکت بزرگ علیه رژیم تبدیل کنند. ما باید در همه جا به این جنایت وحشیانه اعتراض کنیم. باید نشان دهیم که حکومت اسلامی ایران با این جنایات نمیتواند برای خود عمر بخرد. ما این حکومت را نمیخواهیم و با نیروی خودمان میتوانیم این حکومت را به زیر بکشیم. این تنها راه مرهم نهادن به زخم عمیقی است که بر دل خانواده شهلا و شهلاها نهاده شده است. اینها مشتی جلاد و آدم کش هستند که برای زهر چشم گرفتن از مردم معترض ٬ شهلا جاهد را کشتند. اعتراض به این جنایت بیشرمانه را به اعتراض علیه حکومت اسلامی تبدیل کنید و در همه جا به این وحشیگری حکومت اسلامی اعتراض کنید!

مینا احدی سخنگوی کمیته بین المللی علیه اعدام

چهارشنبه ۱ دسامبر ۲۰۱۰

ساعت 4 به وقت اروپای مرکزی

انسانیت ما را بدینگونه به دار می آویزند!شهلا اعدام شد.

Dienstag, 30. November 2010

کارتونarticle picture
پی آمد انتشار آرزو های ویکی لیکسی هاشمی...

ویکی‌لیکس: هاشمی منتظر مرگ خامنه‌ای است

برپایه اسناد منتشر شده توسط سایت ویکی‌لیکس، چند جا از هاشمی رفسنجانی، رئیس مجلس خبرگان نقل شده است که رهبر جمهوری اسلامی به سرطان خون مبتلا است و زمان زیادی در اختیار ندارد. بر همین پایه، هاشمی رفسنجانی می‌خواهد خود را برای جانشینی آماده کند و به همین سبب با آیت‌الله خامنه‌ای «درگیر» نمی‌شود.

کل خبر را در لینک زیر بخوانید

http://parsdailynews.com/75115.htm
نیک آهنگ کوثر ۰۸ آذر ۱۳۸۹

Montag, 29. November 2010

دست پشت پرده چند انفجار در تهران در آستانه ۱۶ آذرarticle picture
تحلیل سیاسی دست پشت پرده چند انفجار در تهران و سوء قصد به جان دو استاد فیزیک در آستانه ۱۶ آذر

امروز يک استاد دانشگاه را در بلوار ارتش و استاد دانشگاه ديگر را در مقابل دانشگاه شهيد بهشتی ترور كردند. هر دو استاد به يک شيوه اما در محل‌های جداگانه کشته شدند . استاد شهرياری در بلوار نيروی زمينی بلافاصله و درجا کشته شد و استاد عباسی با همين شيوه در مقابل دانشگاه شهيد بهشتی ترور شد و از شدت سانحه پس از انتقال در بيمارستان کشته شد. ترور های حرفه ای صورت گرفته که به صورت چسباندن بمب به اتومبیل توسط موتور سواران در حال حرکت بوده است فقط می تواند کار افراد حرفه ای و آموزش دیده ماموران امنیتی و نظامی ویژه باشد . مکانیزم اقدام تروریست ها به این شکل بود ه که موتور سواران تروریست نزدیک خودروی حامل استاد شده و با چسباندن یک بمب به ماشین از آن فاصله گرفته و سپس خودرو را منفجر می کردند. از طرفی اینگونه اقدامات فضای مناسب را برای هر چه بیشتر امنیتی کردن تهران و دانشگاه ها در آستانه ۱۶ آذر را به رژیم می دهد. سال گذشته نیز در همین روزها دكتر علی محمدی، استاد فیزیك دانشگاه تهران با كار گذاشته شدن بمب در یك موتورسیكلت كنار خودروش ترور شد . در ماه های اخیر هم دو پزشك و استاد علوم پزشكی ترور شدند . انحلال ناگهانی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دلایل آن را نیز باید مورد توجه قرار داد.

(مدیر کل وزارتی وزارت بهداشت و درمان درباره" دلیل این انحلال تاریخی" گفت:" پس از انتزاع کرج از استان تهران و تشکیل استان البرز، بخشهای مهمی از مراکز و شبکه بهداشت و درمان که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران بود از این دانشگاه منفک شد. همچنین زمینه انتقال بخشی از کارمندان از تهران فراهم می شود".

بنا به اظهارات حسن آقاجانی این تصمیم در راستای ابلاغ معاونت توسعه و مدیریت منابع انسانی ریاست جمهوری صورت گرفته است. به بیان دیگر، طرح خلوت سازی پایتخت که گفته می شود برای جلوگیری از مشکلاتی مانند تلفات زلزله احتمالی، خدمت رسانی بیشتر، عدم تمرکز نظام اداری و عدم متمرکز کردن رای دهندگان به کاندیدای رقیب دولت فعلی از سوی فروزنده، معاون منابع انسانی ریاست جمهوری مطرح شده بود، این بار بلای جان دانشگاه علوم پزشکی ایران شده است .

خاطر نشان می شود دانشگاه علوم پزشکی ایران با در اختیار داشتن 16 بیمارستان و بیش از 13 هزار نفر نیروی انسانی، جزء یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بود که با حکم روز جمعه مورخ 7 آبان وزیر بهداشت و درمان در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، ادغام شد.

دانشگاه علوم پزشکی منحله ایران، یکی از 3 دانشگاه ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی در تهران بزرگ بود که به مردم مناطق غرب تهران و شهرستانهای همجوار از جمله شهریار و کرج، خدمات رسانی می کرد.

این دانشگاه با در اختیار داشتن 16 بیمارستان، جزء یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بود که با حکم روز جمعه مورخ 7 آبان مرضیه وحید دستجردی، وزیر وقت بهداشت و درمان در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، ادغام شد ) بنابرین آیا به این وسیله (ترور ) نیز رژیم می خواهد موجبات رفتن استادان دانشگاه را از تهران فراهم کند ؟ چرا فقط استادان دانشگاه تهران ترور می شوند ؟ آیا حملات اخیر خامنه ای به مخالفان و اینکه بسيجيان خود را براي درگيري‌ها و چالش هاي آينده آماده کنند می تواند ربطی به ترور های اخیر داشته باشد که رژیم بخواهد از آن به عنوان بهانه و فرصتی برای سرکوب استفاده کند ؟

نظام جلالی 29.11.2010

http://parsdailynews.com/75084.htm
گزارش ارسال شده به پارس دیلی نیوز

Sonntag, 28. November 2010

حكم شلاق یک هنرمند درپی انتقاد از یک مدیر جزء!article picture
عبدالله شاه سیاه، نویسنده و كارتوگراف با ارسال پیامی، از محكومیت خود در پی انتقاد از یكی از مدیران میانی میراث فرهنگی اصفهان انتقاد كرد.

سایت حکومتی آینده نوشت:در نامه وی آمده است: من، عبدالله شاه‌سیاه، با صرف 3 سال وقت و هزینه‌ای هنگفت، نقشه تاریخی اصفهان را از نو طراحی و اطلاعات متن آن را با تحقیقات وسیع میدانی و كتابخانه‌ای احیاء نموده‌ام كه مورد تأیید كار شناسان میراث و دانشگاه اصفهان قرارگرفته و به ثبت كتابخانه ملی هم رسیده ولی به‌خاطر تنگ‌نظری‌ و كارشكنی‌ها ناچار آن را با استقراض و هزینه شخصی به چاپ رسانده‌ام كه هم اكنون در دانشگاه‌های داخل و خارج از كشور به عنوان یک مرجع مهم مورد استفاده است. اخیراً هم به زبان انگلیسی ترجمه شده، كه آماده چاپ است. علاوه‌بر این، دارای آثار و تألیفات متعددی هستم كه تاكنون 6 عنوان كتاب و ده‌ها مقاله ادبی، نقد سینما و ادبیات و اسطوره‌شناسی نشر داده؛ راهنمای گردشگری شهرستان‌های استان را در 9 مجلد تدوین نموده‌، برای 10 شهر استان، نقشه‌های كارتوگرافی طراحی و چاپ كرده‌ام. ضمناً در اقدامی بدیع، نقشه بافت قدیم شهر نایین را بر روی سنگ با ابعاد60×100 و نقشه بافت قدیم آران و بیدگل را بر روی سرامیک 60×60 چاپ نموده‌ام كه اولی در موزه نایین و دومی در خانه تاریخی بنی‌طباء آران و بیدگل نگه‌داری می‌شوند.

به گفته شاه سیاه: «این سوابق و تجربیات یكی از مدیران میراث فرهنگی شهر تاریخی اصفهان را برآن داشت تا در آبان‌ماه 1386 رسماً از من دعوت كند تا نقشه‌های محدوده شهر اصفهان در دوره‌های مختلف تاریخی، از دوره قبل از اسلام تا دورة پهلوی دوم را طراحی كنم، كه شامل ده نقشه تاریخی و یک نقشه از وضع موجود شهر می‌شد. مقرر بود در نقشه هر دوره تاریخی، محل دقیق كلیه آثار موجود و نابود شده آن دوره تاریخی، جانمایی و توضیحات كاملی درباره آنها، در حاشیه نقشه درج شود. همچنین باید كلیه نقشه‌ها، تصاویر، گراورها و اطلاعات مربوط به اصفهان را گردآوری و از آنها كتابی تدوین می‌شد كه در عمل، گنجینه عظیمی از داده‌های تصویری و ترسیمی و كلامی از تاریخ و آثار تاریخی این شهر فراهم می‌آمد.

ایشان با شور و حرارت مدعی بودند: «..شما تنها كسی هستید كه می‌تواند این‌كار را انجام بدهد ..و....و.. كه البته درست هم می‌گفت. اما طمع و جاه‌طلبی همه‌جا وجود دارد! ایشان هم با آورده شدن امضای من زیر نقشه‌ها مخالفت می‌كردند! كه از لحاظ علمی و فنی امضای طراح الزاماً باید زیر نقشه‌ها بیایید، وانگهی، حقوق معنوی اثر تا ابد متعلق به پدیدآورنده بوده و قابل واگذاری نیست، حتی اگر اثر سفارشی باشد (ماده13 قانون حمایت از مؤلفین و مصنفین)! علیهذا ایشان به مدت دوسال مرا سردوانده و از عقد قرارداد خودداری می‌نمود و با اتلاف دوسال وقت و نیروی من، زیان زیادی به من وارد ساخت. در حالی كه من به شدت در مضیقه مالی قرار گرفته بودم. اما ایشان از این امر استفاده كرده بود تا مرا تحت فشار قرار دهد. هرگاه هم قصد می‌كردم برای یافتن كار، به شهرها و استان‌های دیگر مراجعه كنم، ایشان با یادآوری تعهد اخلاقی برای تهیه نقشه‌های دوره‌های تاریخی اصفهان، مانع می‌شد!

پس از دو سال ناگهان ایشان به صورت یكجانبه طرح قبلی را كنار نهاده و طرح جدیدی با دستمزدی بسیار ناچیز مطرح نمود،كه بیشتر به یک اهانت همانند بود! بنابراین دیگر صبوری را جایز ندانسته؛ و از آنجا كه پایگاه‌های میراث فرهنگی، مجموعه‌های اداری كوچكی هستند كه اخیراً برای شهرها و سایت‌های تاریخی تعیین شده و مستقیماً زیر نظر معاونت حفظ و احیاء سازمان میراث فرهنگی(با هماهنگی سازمان‌های استانی) عمل می‌كنند، طی نامه‌ای طولانی خطاب به آقای مهندس علوی معاون آقای بقایی، از عملكرد و رفتار ناشایست مدیر مذكور و برخوردی كه با من داشته به‌شدت انتقاد نموده و به خاطر دوسال مزاحمت و ضرر و زیانی كه متوجه من نموده شكایت كردم.

این نامه با شماره 8080/50/881 به تاریخ 26/10/88 در دبیرخانه معاونت حفظ و احیاء سازمان میراث فرهنگی ثبت شده است. در این نامه با شواهد و مدارک نشان دادم كه ایشان در كارهای اداری خود مرتكب اشتباه‌های فاحشی می‌شود از جمله در دو نامه مختلف به من، مرا مدیر سازمان استان خطاب كرده است! در جای دیگری از نامه خود با ارائه ادله، عدم احساس مسئولیت ایشان نسبت به میراث ملی را اعلام كرده‌ام و.. كه ... به هر حال، نامة من یک نامه اداری با رویكردی كاملاً انتقادی بود. اما ایشان نامه اداری را (كه یک نسخه از آن برای خود ایشان ارسال شده بود) مدرک و مستند شكایت قرارداده و از من به دادگستری شكایت و علاوه بر ماده 609 و 608، حتی تقاضا كردند كه «طبق تمام مواد قانونی» مرا مجازات كنند!

...بدین ترتیب ابر و باد و مه خورشید و وكیل و ... و همه به کمک آقای مدیر شتافتند و عاقبت برای من حكم 50 ضربه شلاق كه به پول تبدیل شده، صادر گردید!

و این پاداش من به‌خاطر یک عمر زحمت و حسرت داشتن یک زندگی عادی و آرزوی یک روز بدون دغدغه كرایه خانه و هزینه زندگی سخت و پریشان و ابتلا به آرتوروز به‌خاطر طراحی نقشه شهرهای استان و از دست دادن چشمان به‌خاطر طراحی نقشه تاریخی شهرم بود!

حكم شلاق یه هنرمند فقط به خاطر انتقاد از یک مدیر جزء!

گفتنی است در حكم دادگاه وی به اتهام توهین و افترا به ترتیب به پرداخت یک میلیون ریال و نیز 2 میلیون ریال بدل از 50 ضربه شلاق محكوم شده است.

برگرفته از سایت حکومتی آفتاب