Freitag, 25. Juni 2010

برای مادر ندا آقاسلطان: چه بی امان تکثیر می شود...
یک سال گذشت. آیا یک سال ناله و مویه برای ندایت حاصلش سفید شدن گیسویت بود و خمیده شدن پشت پدرش؟ آیا تو فقط یک مادر داغدیده ای که عزیزیش ناکام از دنیا رفته و آرزوهایی که برای جوانش داشته در سینه پر دردش مدفون شده است؟ یا نه انگار در این میان اتفاق دیگری هم افتاده است؟ آری چشمان باز ندا را همه دنیا دید.

ندا جهانی شد.

ندا اسطوره شد.

ندا جاویدان شد.

ندا سمبل جنبش شد.

ندا فریاد مظلومیت زن ایرانی را به خون جوشان سینه اش به گوش دنیا رساند.

همه اینها بود اما من از اتفاق دیگری سخن می گویم. از اتفاقی که برای تو افتاد. تو با آن چشمان خون بار نگران و موی سفید مادر همه ما شدی. تو هرگز نتوانستی یک دل سیر بر مزار ندا مویه کنی چون نگران دیگر نداها بودی. این را در مراسم سالگرد شهادتش دیدم که چطور با فریاد "ندا جان ندا جان" حواست به همه آنهایی که بر مزار ندا می آمدند، بود. حواست بود که مبادا برای کسی دردسر درست شود یا کسی که برای ادای احترام به ندا و تسلای تو آمده است مثل ندایت در عصر روز شنبه دیگر نتواند به خانه برگردد. حواست بود که همه نداها شب به خانه هایشان برگردند. ندای تو در خاک آرمید اما صدای تو آرام نگرفت. گفتی " ندای من گلوله نمی شناخت" آری مادر ما هیچکدام گلوله را نمی شناسیم حتی اگر سینه مان را بدرّد ما فقط می آییم که بگوییم هستیم چه ما را ببینید و چه نبینید ما زنیم ما انسانیم و ما هستیم. گفتی :" ندا جان آن لحظه کی را صدا کردی مادر؛ خدا را صدا کردی؟" آری مادر همه نداها خدا را صدا می زنند خدایی که آنها را انسان آفرید و آزاد و با حقوق برابر بین زن و مرد، سیاه و سفید، زشت و زیبا.

گفتی :" ندا جان اون لحظه چرا گفتی استاد سوختم " آری مادر گلوله اما آشنا و غریب نمی شناسد سرب داغ بر هر سینه ای که بنشیند می سوزاند.

یادت هست که وقتی لباس شخصی ها دخترکی را با تشر از نزدیک شدن به تو دور کردند، "شیون ندا جان مادر کجایی" را یکباره قطع کردی و به دنبال او دویدی و گفتی: آقا این خانم با ماست ولش کنید بیاید اینجا. و هر کس نزدیک تر به تو بود هیچ کس جرات تعرض به او نداشت. چه کردی که حتی آنها هم به حرمت تو از خشونت پرهیز می کنند و این چنین با استغاثه با تو سخن می گویند: "نه نه خانم رستمی به خدا با هیچ کس کار نداریم شما نگران نباشید." این لحن سخن گفتن لباس شخصی ها با مردم نبود تو چگونه این لحن را عوض کردی؟ تو چه کردی اینها باور کرده اند که این نداها همه با تو هستند و نباید کاری به کارشان داشت؟ آه آری همه ما با تو ایم، همه ما نداهای تو ایم.

گفتی یک سال گذشت و خاطره ای در این یک سال با ندا نداری و دیگر تمام شد.

گفتی در ساعت 6 عصر گلهایش را برایش پر پر کنید زیرا که دخترم در ساعت 6 پرپر شد.

آری او دیگر بعد از 6 عصر شنبه خونین به خانه برنگشت اما چه بی امان تکثیر می شود...


Donnerstag, 24. Juni 2010

احمدی نژاد:طوری گفت‌وگو مي‌كنيم كه پشيمان شده و از اين غلط‌ها نكنيد
احمدی نژاد با اشاره به صدور قطعنامه عليه جمهوری منفور ، اشغالگر اسلامی ، در شوراي امنيت سازمان ملل گفت: هفته آينده شرايط گفت‌وگو با اين كشورها را اعلام مي‌كنيم.

محمود احمدي‌نژاد، صبح امروز پنج‌شنبه طي سخناني در جمع ساندیس خوران با اشاره به صدور قطعنامه عليه رژیم در شوراي امنيت گفت: با صدور قطعنامه حركت خود را انجام دادند و الان نوبت ما است.

وي گفت: ما براي تغيير نظام ناعادلانه جهان و استقرار نظام عادلانه نقشه و طراحي داريم كه يكي از اجزاي طرح ما اين است كه بگوييم شوراي امنيت ناعادلانه است از همين رو بايد عوض شود و اين كشورها با صدور قطعنامه عليه جمهوری اسلامی حرف ما را مستند مي‌كنند بنابراين ما خوشحال هستيم كه آنها در نقشه ما بازي مي‌كنند.

وی گفت اينها يك مشت آدم‌هاي كوچك هستند و رشد نمي‌كنند ، رشد حقيقي در پرتو اتصال به ولايت، امامت و آسمان است.

احمدي‌نژاد با اعلام اين خبر كه هفته آينده شرايط گفت‌وگو را اعلام خواهيم كرد گفت: قطعنامه مي‌دهند و مي‌گويند بياييد گفت‌وگو و مذاكره كنيد بسيار خوب بياييد گفت‌وگو كنيم اما طوري گفت‌وگو مي‌كنيم كه پشيمان شده و از اين غلط‌ها نكنيد.
برگرفته از سایت وابسته به سپاه ، فارس

Mittwoch, 23. Juni 2010

نگرانی آلمان از فعالیت‌های ا طلاعاتی جمهوری اسلامی،۱۱۵۰ ایرانی بالقوه خطرناک در آلمان
گزارش سالانه امنیت داخلی آلمان، جمهوری اسلامی را به اعمال نفوذ بر شیعیان ساکن آلمان، کسب غیرمجاز تکنولوژی مدرن هسته‌ای و تعقیب مخالفان متهم می‌کند.

در این گزارش نام مجاهدین خلق از فهرست گروه‌های خطرناک حذف شده است.

گزارش سال ۲۰۰۹ اداره امنیت داخلی آلمان (Verfassungsbericht) روز چهارشنبه (۲۳ ژوئن،۲ تیر) در برلین انتشار یافت.

اداره فدرال امنیت داخلی آلمان، که Verfassungsschütz خوانده می‌شود، هر سال با انتشار یک گزارش مسائل امنیتی آلمان، فعالیت گروه‌های تندروی چپ و راست، امکان نفوذ سرویس‌های جاسوسی خارجی و همچنین نحوه فعالیت گروه‌‌های سیاسی خارجی را در خاک آلمان موشکافی می‌کند.

مراکز تبلیغاتی جمهوری اسلامی

در گزارش سال ۲۰۰۹، بارها از ایران نام برده شده است. در صفحه ۲۳۶ این گزارش ۳۲۴ صفحه‌ای، جمهوری اسلامی ایران متهم می‌شود که می‌کوشد از طریق نهادها و انجمن‌های وابسته به خود، شیعیان ساکن آلمان را زیر نفوذ بگیرد. در این بخش می‌خوانیم:«در آلمان، مراکز و سازمان‌های متعددی تحت فرمان رهبری جمهوری اسلامی عمل می‌کنند. این سازمان‌ها وظیفه صدور انقلاب را با تفسیری که حکومت ایران از اسلام دارد، در سطح جهان به عهده دارند.»

اداره امنیت داخلی آلمان از "مرکز اسلامی هامبورگ" و مسجد امام علی که وابسته به این مرکز است به عنوان بزرگترین مرکز وابسته به حکومت ایران نام می‌برد و می‌نویسد:«این مرکز، در کنار سفارت جمهوری اسلامی، بزرگ‌ترین مرکز نمایندگی ایران در آلمان و یکی از مهم‌ترین مراکز تبلیغاتی آن در سراسر اروپا است. رئيس مرکز هامبورگ، از سوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی تعیین می‌شود و نقش نماینده آیت‌الله خامنه‌ای را در اروپای مرکزی به عهده دارد.»

فعالیت‌های مرکز اسلامی هامبورگ

گزارش اداره فدرال امنیت داخلی، فعالیت‌های مرکز اسلامی هامبورگ را چنین تشریح می‌کند:«در نگاه از بیرون، این مرکز تنها فعالیت‌های مذهبی دارد و در حوزه نفوذ خود وارد سیاست نمی‌شود. اما در واقعیت، رهبری ایران می‌کوشد با استفاده از مرکز اسلامی هامبورگ، شیعیان ساکن اروپا را، که دارای ملیت‌های گوناگون هستند، جذب کند و ارزش‌های بنیاین اجتماعی، سیاسی و مذهبی دکترین حکومتی خود را در اروپا گسترش دهد. این مرکز، در کنار فعالیت‌های گوناگون خود، از انجمن‌های متعلق به شیعیان در آلمان پشتیبانی مالی می‌کند.»

همه شیعیان آلمان زیر یک چتر

گزارش امنیت داخلی، جزئیات جا‌به‌جائی‌های مسئولان مرکز اسلامی هامبورگ را نیز تشریح می‌کند و می‌نویسد:«۳۰ آوریل ۲۰۰۹ رضا رمضانی جای سید عباس مقدم را به عنوان رئیس مرکز اسلامی هامبورگ گرفت. رمضانی از تابستان ۲۰۰۶ مرکز اسلامی امام علی وین را هم اداره می‌کند. قائم مقامی در سال ۲۰۰۹ به عنوان رئیس جامعه اسلامی گروه‌های شیعی در آلمان انتخاب شد. جامعه اسلامی شیعیان، ۷ مارس ۲۰۰۹ در مرکز اسلامی هامبورگ بنیاد نهاده شد و باید نقش بالاترین نمایندگی جوامع شیعی را در سراسر آلمان ایفا کند.»

تعقیب مخالفان در خارج

در بخشی دیگر از گزارش امنیت داخلی آلمان، فعالیت‌های وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در خاک آلمان بررسی شده است. در این بخش از جمله می‌خوانیم:«وظیفه مرکزی وزارت اطلاعات جاسوسی علیه گروه‌های مخالف در داخل و خارج از ایران و مبارزه فعال با آن‌ها است. اما علاوه بر این، سرویس جاسوسی ایران به جاسوسی در حوزه سیاست، اقتصاد و علوم نیز می‌پردازد.»

گزارش ادامه می‌دهد:«گرانیگاه جاسوسی‌های وزارت اطلاعات در آلمان، ردیابی سازمان مجاهدین خلق ایران و بازوی سیاسی آن شورای ملی مقاومت است. وزارت اطلاعات همچنین وظیفه تعقیب سیاست خارجی و امنیتی آلمان را نیز به عهده دارد.»

حذف نام مجاهدین خلق

در گزارش سالانه سازمان امنیت آلمان، این‌بار، پس از سال‌ها، نام سازمان مجاهدین خلق ایران از فهرست سازمان‌های افراطی و خطرناک حذف شده و تنها نام حزب کمونیست کارگری و انشعابات مختلف آن همچنان ذکر شده است.

سازمان مجاهدین خلق ایران، بلافاصله پس از انتشار گزارش اداره فدرال امنیت داخلی آلمان، از حذف نام خود در فهرست سازمان‌های افراطی و خطرناک استقبال کرد و آن را یک پیروزی دیگر برای خود دانست.

۱۱۵۰ ایرانی بالقوه خطرناک در آلمان؟

در گزارش اداره فدرال امنیت داخلی آلمان، هرسال تعداد گروه‌ها و افراد خارجی نیز، که می‌توانند به صورت بالقوه در خدمت فعالیت‌های سیاسی خطرناک برای امنیت آلمان در آیند، منتشر می‌‌شود.

تعداد گروه‌ها و افراد ایرانی مشمول این تعریف، در فاصله سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ تغییری نکرده است. در فهرست امسال هم، تعداد گروه‌های بالقوه تندروی ایرانی ۲ و تعداد اعضای آنان ۱۱۵۰ نفر ذکر شده است.

جواد طالعی

رادیو آلمان

Dienstag, 22. Juni 2010

قانونگذاران آمريکايی در مورد لايحه تحريم رژیم ايران به توافق رسيدند
صدای آمریکا :روز دوشنبه مجلس نمايندگان و سنای آمريکا در مورد لايحۀ تشديد تحريم ها عليه ايران، به توافق رسيدند. پيش از اين سنا و مجلس نمايندگان به طور جداگانه لوايحی را به منظور تحريم ايران به تائيد رسانده بودند، اما برای تصويب نهايی، اين دو نهاد بايد بر سر پيش نويس لايحۀ مشخصی به توافق می رسيدند.

لايحه جديد که از سوی «کريس داد» رييس کميتۀ بانکی سنای آمريکا و «هوارد برمن» رييس کميتۀ سياست خارجی مجلس نمايندگان آمريکا اعلام شد بر تحريم صادرات بنزين به ايران، تمرکز دارد. گرچه ايران يکی از بزرگترين توليد کنندگان نفت در دنيا ست اما برای بنزين اتوموبيل و هواپيما به شدت به واردات متکی ست.

طرح پيشنهادی همچنين بانک های آمريکايی را از معامله با نهادهای مالی که با سپاه پاسداران همکاری می کنند، منع می کند. انتظار می رود روند تصويب لايحۀ تحريم ايران بسرعت تصويب شود و حتی ممکن است کنگرۀ آمريکا تحريم های جديد را طی هفتۀ جاری، تأييد کند.

رابرت گيبز سخنگوی کاخ سفيد می گويد دولت اوباما از اين «لايحۀ استوار» که به رييس جمهوریِ آمريکا اتوريته تازه ای برای «استراتژی چندجانبه جهت منزوی ساختن و فشار بر ايران» می دهد، خشنود است.


۴۰ نفر در خرداد ماه اعدام شدند
در خرداد ماه نیز طبق روال ماه‌های گذشته که جمهوری اسلامی به اعدام شهروندان ایرانی می‌پرداخت، شاهد دست کم ۴۰ اعدام در شهرهای مختلف ایران بودیم.

به گزارش خبرنگار رهانا، روزهای آغازین خرداد ماه عبدالحمید ریگی، برادر عبدالمالک ریگی در زندان مرکزی زاهدان اعدام شد که تصویر آن نیز در سطح اینترنت پخش شد. وی بهار سال ۱۳۸۷ توسط مقامات پاکستان به ایران تحویل داده شده بود و از آن زمان در زندان مرکزی زاهدان به سر می‌برد.

در روزهای پایانی ماه نیز شاهد اعدام عبدالمالک ریگی، رهبر گروه جندالله در زندان اوین بودیم. وی اسفند ماه سال پیش بازداشت شده بود و فیلم اعتراف‌های وی نیز در صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شد.

هم‌چنین، اعدام ۱۳ نفر در روز ۱۷ خرداد ماه در زندان قزل‌حصار کرج، یکی دیگر از رویدادهای این ماه بود. یک روز پیش از این اعدام‌ها، خبر از انتقال ۲۶ نفر از محکومان به اعدام به قرنطینه‌ی زندان قزل‌حصار کرج منتشر شده بود که از میان آن‌ها ۱۳ نفر به اتهام حمل و قاچاق مواد مخدر به دار آویخته شدند.

در این میان ۱۳ نفر در زندان قزل‌حصار کرج، پنج شهروند در زندان زاهدان، پنج نفر در زندان رشت که یکی از آن‌ها یک زن بوده و البته تا کنون به تایید منابع رسمی نرسیده است، پنج نفر در زندان مرکزی قم، ۳ نفر در زندان یزد، سه نفر در زندان مرکزی اصفهان، دو نفر در استان خراسان شمالی، یک نفر در زندان اهواز، یک نفر در زندان میانه، یک نفر در زندان سراب، یک نفر در زندان اوین اعدام شده‌اند که حمل و نگه‌داری و قاچاق مواد مخدر دلایل عمده‌ی این اعدام‌ها را تشکیل داده است.

آمار دقیق اعدام‌ها در ایران، هیچ‌گاه منتشر نشده است، آمارهایی که در طول ماه‌ و یا سال منتشر می‌شود، تنها آن دسته از اعدام‌هایی است که اخبار آن توسط برخی زندانیان و یا منابع وابسته به دولت منتشر می‌کنند.

اجرای حکم‌های اعدام در ایران، در حالی صورت می‌گیرد که سازمان‌ها و گروه‌های حقوق بشر داخلی و بین‌المللی همواره به دولت ایران برای اجرای احکام اعدام اعتراض داشته‌اند.

ایران با توجه به جمعیت‌اش بعد از چین بیش‌ترین تعداد اعدام‌ها را در میان کشورهای جهان دارا است.

تهیه و تنظیم: شیدا جهان‌بین

انتشار : رهانا

Sonntag, 20. Juni 2010

فضای سنگین امنیتی در مراسم سالگرد جان باختگان 30 خرداد و سکوت مادران داغدار
سایت اصلاح طلب جرس نوشت : اولین سالگرد شهدای سی خرداد نیز همانند سالگرد کشته شدگان راهپیمایی ۲۵ خرداد با تدابیر شدید امنیتی برگزار شد.

تماس تلفنی خبرنگار جرس با چند تن از خانواده هایی که بر مزار جان باختگان حضور داشتند، با سکوت سنگین آنان و فریادهای ماموران نیروهای امنیتی همراه شد.

خانم نیک پی، مادر اشکان سهرابی در حال بازگشت از بهشت زهرا، با صدای متاثر گفت: مردم خیلی خوب هستند، همه آمدند، اما....نمی توانم حرف بزنم، شرایط خوبی نیست. از صحبت کردن معذورم بدارید.

سکوت این روزها پاسخ بسیاری از خانواده های شهدا است.

خانم رستمی،مادر ندا آقاسلطان نیز به جرس گفت مراسمی برای دختر شهیدش برگزار نخواهد کرد و تنها برای گرامی داشت یاد او به بهشت زهرا خواهد رفت. او هم در برابر پرسش های دیگر سکوت را ترجیح داد.

جمعی از خانواده های شهدای بیست و پنجم خرداد نیز امروز با حضور در بهشت زهرا، خانواده های شهدای سی خرداد را همراهی کردند.

خانم مصطفایی، همسر علی حسن پور که از بهشت زهرا با خبرنگار جرس گفتگو می کرد، گفت: وقتی بر مزار ندا نشسته بودیم ماموران بارها از ما می خواستند که زودتر فاتحه بخوانیم و بهشت زهرا را ترک بکنیم.

وی گفت: مردم بر مزار شهدای سی خرداد به صورت پراکنده حضور پیدا می کردند اما با اینکه هنوز هوا تاریک نشده است، برخی از خانواده ها بهشت زهرا را ترک کرده اند و ظاهرا از آنها خواسته اند که مراسم سوگواری را زودتر خاتمه دهند.

امروز سی ام خرداد، در حالی برگزار شد که پیش از این نهادهای امنیتی این خانواده ها را از برگزاری هرگونه مراسم منع کرده است و بدین ترتیب خانواده ها نیز اعلام کرده اند هیچ مراسمی برگزار نخواهند کرد و تنها برای برافروختن شمعی به بهشت زهرا خواهند رفت.

علی رغم فشارها و تهدیدات امنیتی، برخی از شهروندان و مردم معمولی به صورت خودجوش امروز در بهشت زهرا حضور یافته و با نثار گل و برافروختن شمع یاد جان باختگان راهپیمایی مسالمت آمیز سی خرداد را گرامی داشتند.

در حالی که تمام دنیا این روز را به یاد کشته شدگان این روز سوگوار هستند، نیروهای امنیتی در مراسم عزاداری این روز حضور پررنگی در کنار خانواده ها دارند، تا آنجا که گفته می شود نیروهای امنیتی و لباس شخصی، برخی از خانواده ها ی کشته شدگان را به صورت مسلح و مستمر در کنار آرامگاه جان باختگان، همراهی می کنند.

همچنین بر اساس این گزارش نیروهای امنیتی از نزدیک شدن مردم به مزار شهدای سی خرداد ممانعت به عمل آورده و خواستار پایان مراسم گرامی داشت شهدا در این روز «حساس» شده اند.


کاریکاتور، اجازه

عبدالمالک ریگی اعدام شد / ویدیویی غیررسمی از وی
دادستانی تهران از اعدام عبدالمالک ریگی، رهبر گروه جندالله که سازمانی سیاسی-نظامی و مخالف دولت ایران است خبر داد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، عبدالمالک (عبدالمجید) ریگی، ۲۷ ساله، موسس و رهبر گروهی سیاسی-نظامی موسوم به جنبش مقاومت مردمی ایران-جندالله که پس از چند سال فعالیت در یک روند مبهم به همراه یکی از همراهان خود در اسفندماه سال گذشته بازداشت شده بود، در روندی پرشتاب پس از آنکه با اتهامات زیادی منجمله محاربه از طریق مبارزه مسلحانه توسط یکی از شعبه های دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی توحیدی به اعدام از طریق آویختن از چوبه دار محکوم شده بود در سحرگاه روز جاری در زندان اوین اعدام شد.

آقای ریگی ایام بازداشت خود را در محلی نامعلوم سپری کرد و همچنین تلاش خانواده وی برای ملاقات یا انتخاب وکیل مدافع بی نتیجه ماند. دولت ایران قسمتهایی از آنچه که اعترافات تلویزیونی وی میخواند از رسانه تصویری خود پخش نمود اما گروه آقای ریگی ویدیویی دیگری که مدعی هستند دولت ایران آن را برای آنها به منظور بازگشت به روند گفتگو فرستاده در طی روزهای اخیر منتشر کردند ( این ویدیو در پی می آید) .

‎جنبش مقاومت مردمی ایران كه در سال ۱۳۸۲ بنیان‌گذاری شد؛ هدف خود را تلاش برای تامین حقوق مذهبی و قومی بلوچ ها و اهل‌سنت در ایران اعلام، اما تاکید كرده است که «یک گروه جدایی‌طلب» نیست. با این حال این گروه مشی مسلحانه را برای مبارزه خود برگزید و تاکنون تعداد زیادی عملیات های مسلحانه نیز داشته که برجسته ترین اقدام مسلحانه این گروه ترور جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران محسوب می شود .

http://www.youtube.com/watch?v=daA8WVGahnI&feature=player_embedded

http://parsdailynews.com/video/2121.htm