Samstag, 13. März 2010

روزنامه اتریشی:خشم حکومت از "چهارشنبه سوری"
یک جشن قدیمی ایران در شب چهارشنبۀ آخرسال به نام "چهارشنبه سوری"، سه روز مانده به نوروز برای جمهوری اسلامی ایران دردسرهایی بیشتر از بسیاری از درگیری های سیاسی ماه های اخیر به همراه داشته است. 31 سال بعد ازانقلاب اسلامی و با وجود همۀ تلاش های حکومت برای پاک کردن این جشن از حافظۀ مردم، این روزها شاهد توجۀ دوبارۀ مردم به چهارشنبه سوری هستیم. برگزاری مراسم برای جشن های قدیمی ایران روند رو به افزایشی دارد و به همین دلیل خشم روحانیت محافظه کار و حاکمان را برانگیخته است.

جوانان در خیابان های تهران و دیگر شهرهای ایران در شب چهارشنبه سوری با وجود تمامی هشدارهای سپاه پاسداران سال رو به پایان را با آتش بدرقه خواهند کرد. این جشن به ایران پیش از اسلام برمی گردد. مخالفان از روزها پیش در تلاش هستند تا این جشن به آرامی برگزار شود و به جوانان هشدار می دهند از برخورد با نیروهای امنیتی خودداری کنند و آنها را تحریک نکنند.

مقاومت در هسته های کوچک

گرچه درحال حاضر از تظاهرات بزرگ خیابانی خبری نیست اما مخالفان جدا از رهبران سیاسی به حرکت و اعتراض خود ادامه می دهند. هسته های کوچک که جدا از هم فعالیت دارند اعتراض خود را از راه اینترنت با یکدیگر هماهنگ می کنند و همواره مناسبت هایی می یابند تا نارضایتی خود را اعلام کنند. سنت های قدیمی ایرانی بعنوان میراث فرهنگی بدون استثناء مورد پذیرش تمام اقشار مردم است. اما تأکید بر این سنت ها ظاهراً این دولت را که ارزش های اسلامی را اصل می داند بیشتر از برخی تظاهرات به خشم می آورد. از اینرو ایرانی ها با هیجان منتظر شب چهارشنبۀ آخر سال هستند.

دولت برای کاستن از تشنج بسیاری از مخالفان را که ماه هاست بدون محاکمه در زنداند به مرخصی نوروزی فرستاده است. اما همزمان روزنامه نگارانی را تقریباً در سراسر ایران بدون ذکر دلیل بازداشت کرده اند یا به آنها هشدار داده اند اظهارنظر سیاسی نکنند. پیوسته بر فهرست روزنامه نگارانی که در زندانند افزوده می شود. نشریه های محافظه کار با حرارت علیه مخالفان می نویسند در حالیکه معدود نشریه های اصلاح طلب باقی مانده تذکر می گیرند یا حتی تعطیل می شوند، مانند اعتماد و ایراندخت. تنها خودداری سیاسی بیشتر تضمین بقای نشریه های مستقل است. این نشریه ها می خواهند داوطلبانه از 20 مارس تا 2 آوریل از انتشار خوداری کنند، احترامی غیر مستقیم به سنت جشن نوروزی در سال جدید که دوهفته طول می کشد.

مترجم:ح.پدرام (از آلمانی) / استاندارد(اتریش) / 13/03/2010

فیلمی در مورد چهارشنبه سوری با صدای گرم زنده یاد فریدون فرخزاد را در لینک زیر ببینید

http://www.youtube.com/watch?v=zHPtdHDhIsc


فنلاند: در اتحاديه اروپا اجماع کافی برای تحريم يکجانبه جمهوری اسلامی وجود دارد
وزير امور خارجه فنلاند می‌گوید در صورتی که در شورای امنيت درباره تحريم‌های ايران توافقی حاصل نشود، در بين اعضای اتحاديه اروپا «اجماع کافی» برای اعمال تحريم‌های يکجانبه عليه جمهوری اسلامی وجود دارد.

الکساندر اشتوب، وزير امور خارجه فنلاند، که روز شنبه پس مذاکرات غير رسمی با کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی و امنيتی اتحاديه اروپا، و هشت وزير امور خارجه کشورهای اروپايی صحبت می‌کرد، افزود:«فکر می‌کنم قادريم که چين و روسيه را قانع کنيم و مطمئنم هستم چيزی را در شورای امنيت سازمان ملل متحد به دست بياوريم».

آقای اشتوب افزوده است: «شکست (اين تلاش‌ها) به معنی تحريم‌های يکجانبه اتحاديه اروپا خواهد بود، ما آنها را به صورت يکجانبه در اتحاديه اروپا انجام می‌دهيم».

وزير امور خارجه فنلاند اضافه کرده است: «[در اين باره] اجماع کافی وجود دارد».

در حالی که چين و روسيه ترديدهايی درباره حمايت چهارمين قطعنامه تحريمی ايران مطرح کرده اند، آمريکا، فرانسه و بريتانيا، سه عضو دايم ديگر شورای امنيت سازمان ملل متحد، از دور تازه تحريم جمهوری اسلامی حمايت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تصويب قطعنامه در شورای امنيت سازمان ملل متحد نيازمند رأی مثبت حداقل ۹ عضو از ۱۵ عضو شورای امنيت سازمان ملل متحد و همچنين «وتو» نشدن از سوی هيچ يک از پنج عضو دايم اين شورا است.

در همین زمینه، احمد داود اوغلو، وزير امور خارجه ترکيه، که به دعوت آلکساندر اشتوب به فنلاند سفر کرده، گفته است که ترکيه با تحريم‌های تازه عليه ايران مخالفت خواهد کرد.

ترکيه و برزيل، دو عضو غير دايم شورای امنيت سازمان ملل متحد، از دور چهارم تحريم‌ها عليه ايران حمايت نمی‌کنند و خواهان ادامه گفت‌وگوها با ايران هستند.

مخالفت چين با دور چهارم تحريم‌ها عيله ايران باعث شده است تا کشورهای غربی تلاش‌های تازه‌ای را برای ترغيب اين کشور به حمايت از تحريم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی شروع کنند.

در همين راستا قرار است در جريان سفر سه روزه ديويد ميليبند، وزير امور خارجه بريتانيا به چين، مسئله هسته‌ای ايران در صدر مذاکرات وی با مقامات چينی باشد.

سباستين وود، سفير بريتانيا در چين، روز جمعه گفته بود در صورتی که پکن به تلاش‌های جامعه بين‌المللی برای تشديد تحريم‌ها عليه ايران نپيوندد، با خطر انزوا روبه‌رو خواهد شد.

وزير امور خارجه بريتانیا که سفر سه روزه خود را به چين روز يکشنبه آغاز می‌کند قرار است در مدت اقامتش در پکن با ينگ جيه‌چی همتای چينی خود و ون جيابائو، نخست وزير آن کشور ديدار و گفت‌وگو کند.

سباستين وود همچنين گفته بود، اين که چين به خاطر برنامه هسته‌ای ايران از ساير اعضای دائمی شورای امنيت يا گروه پنج به علاوه يک منزوی شود، «به سود» پکن نخواهد بود، زيرا چنين انزوايی« به اعتبار چين در عرصه بين‌المللی لطمه می‌زند».

در همين زمينه، رابرت گيتس، وزير دفاع آمريکا، روز پنجشنبه گفت که عربستان سعودی و امارات متحده عربی اشاره کرده‌اند که آماده‌اند دولت چين را ترغيب کنند تا از تحريم‌های جديد و شديد عليه ايران حمايت کند.

وی به خبرنگاران گفت: «من احساس می‌کنم که اراده انجام چنين کاری در آنها وجود دارد.»

شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکنون طی سه قطعنامه تحریمی از ایران خواست است تا فعالیت‌های مربوط به غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند اما ایران با سرپیچی از این خواست برنامه غنی‌سازی خود را توسعه داده است.

کشورهای غربی ايران را متهم می‌کنند که در صدد است تا در پوشش برنامه هسته‌ای خود برای توليد انرژی به تکنولوژی ساخت سلاح اتمی دست بايد. با این حال ايران همواره اين اتهام را رد کرده است.

رادیو فردا

Freitag, 12. März 2010

وضعیت مبهم نصور نقی پور در زندان
از وضعیت نصور نقي پور که در پی یورش های سازمان یافته به فعالان حقوق بشر دستگیر شد، اطلاع دقیقی در دست نیست.

به گزارش هرانا، آخرين وضعيت وي حاكي از اين است كه در طول 10 روز بازداشت تنها يك بار با خانواده تماس داشته و حال عمومي خود را خوب توصيف كرده است. نامبرده پس از بارداشت به تهران منتقل شده و هم اكنون نیز در زندان اوين به سر مي برد.

نصور نقي پور متولد 25 فروردين ماه 1360 و دانشجوي رشته ی الکترونیک است. او در سال هاي گذشته با روزنامه هاي محلي قزوين در حوزه مسائل فرهنگي همكاري داشته و در زمان بازداشت نيز به وبلاگ نويسی مشغول بوده .

وی هم چنين سايتي به نام نصور را نيز اداره مي كرد كه به گسترش محتوای مفید در وب فارسی می پردازد و در زمینه های اندیشۀ سیاسی، فلسفه، اجتماع و ادبیات مطلب منتشر می نماید.

شایان ذکر است اتهام نصور نقي پور را فعالیت های حقوق بشری وی و ارتباط با رسانه هاي بيگانه عنوان كرده اند اما در پيگيري های صورت گرفته، خانواده ی وی اطلاع بيشتری حاصل نكرده اند.

Donnerstag, 11. März 2010

چهارشنبه سوری
علی کانطوری، دانشجوی محکوم به ۱۵ سال حبس از جهنم جمهوری اسلامی گریخت
فعال دانشجویی محکوم به ۱۵ سال حبس از ایران به ترکیه گریخت

علی کانطوری، از فعالان دانشجویی طیف چپ که به تازگی به ۱۵ سال حبس محکوم شده بود از ایران به ترکیه گریخت.

آقای کانطوری، روز پنجشنبه ۲۰ اسفند (۱۱مارس) در این باره به بی بی سی فارسی گفت که در شرائط بسیار سختی از مرز ایران عبور کرده است و بالاخره یک روز پیشتر به شهر استانبول رسیده است.

او با اشاره به اینکه این تصمیم را پس از شنیدن حکم محکومیتش به ۱۵ سال حبس گرفته است گفت: "من هیچ راهی جز این نداشتم. با اتهاماتی که به من وارد کرده بودند، هیچ راهی برای ماندن برایم نبود."

علی کانطوری، در دی ماه ۸۶ در نزدیکی محل سکونتش بازداشت شد و به بند ۲۰۹ زندان اوین و پس از چند ماه به زندان قزل حصار منتقل شد.

او پس از تحمل پنج ماه بازداشت، خردادماه سال ۸۷ با قرار وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شد.

آقای کانطوری درباره اتهاماتش گفت که ابتدا اتهام او تبلیغ و تبانی و اقدام علیه امنیت ملی بوده است اما پس از چند ماه اتهامات دیگری به او وارد کردند که به گفته خودش زیر شکنجه مجبور به پذیرفتن آنها شده است.

مشارکت در آدم ربایی و تحصیل سی هزار دلار از طریق نامشروع از دیگر اتهامات آقای کانطوری بوده است.

او ضمن رد این اتهامات گفت که این شیوه دستگاه قضایی ایران است که با زدن چنین اتهامات سنگینی، بتواند احکام سنگینی صادر کند.

او به ۱۵ سال حبس تعزیزی محکوم و این حکم یک هفته پیش به وکیل او ابلاغ شده است.

علی کانطوری درباره فعالیت هایش به بی بی سی گفت که همراه با دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب برای برابری حقوق زن و مرد و حقوق کارگران فعالیت می کرده و همچنین با تاسیس یک سازمان غیر دولتی در زمینه مبارزه و ترک اعتیاد فعالیت داشته است.

گفته می شود پس از انتخابات خرداد ماه ایران بیش از چهار هزار نفر از ایرانیان از این کشور خارج شده اند، که تعداد زیادی از آنها در کشور ترکیه هستند.

بی بی سی
سفارت جمهوری اسلامی در برلين سبز شد
گزارش از جوانان برلين :در شامگاه سه شنبه دهم مارچ ۲۰۱۰ جمعی از جوانان ايرانی در برلين سفارت جمهوری اسلامی ايران را سبز کردند. فردا قرار است در اين سفارتخانه از معاون محمود احمدی نژاد، حميد بقايی، رئيس سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری پذيرايی شود. و جوانان ايرانی با اين حرکت نمادين اعتراض خود به حضور معاون رئيس دولت کودتا در برلين را پيشاپيش اعلام کردند. همچنين فردا به دليل حضور معاون احمدی نژاد تجمع اعتراضی مقبل سفارت جمهوری اسلامی برگزار خواهد شد.

با اينکه بيش از نه ماه از کودتای انتخاباتی و جنايات و سرکوب بی رحمانۀ آزادی خواهان در ايران ميگذرد اين عمل نشان از حرکتی نمادين برای پشتيبانی از جنبش آزادی خواهانه و دموکراسی خواهانۀ مردم ايران است.

اين حرکت نمادين در آستانه نوروز بدين معنی نيز هست که جنبش مردم ايران زنده و پوياست و تا تحقق آزادی و برچيدن بساط استبداد در ايران ادامه خواهد داشت.

فراخوان شبکه جوانان ایرانی در برلین به تجمع اعتراضی علیه حمید بقایی، در برلین در لینک زیر

http://parsdailynews.com/61682.htm

گزارش تحصن سه روزه در هامبورگ
تحصن سه روزه در هامبورگ علیه دستگیری تظاهرکنندگان ، شکنجه و اعدام معترضین به رژیم اسلامی در ایران

انجمن دفاع از حقوق بشر و دموکراسی در هامبورگ در کلیسای صلح در آلتونا یک تحصن سه روز علیه دستگیرهای تظاهرکنندگان در ایران، شکنجه و تجاوز در زندانها و علیه اعدامهای بی رحمانه تدارک دیدند.

این تحصن از روز جمعه ساعت 10 صبح پنجم مارس تا یکشنبه هفتم مارس ساعت هشت شب ادامه داشت.

تعداد بسیاری از ایرانیان با حضور منسجم خود در این تحصن پشتیبانی خود را از جنبش صلح آمیز ایرانیان علیه دیکتاتوری رژیم اسلامی در ایران اعلام داشته و همصدا با انجمن خواستهای خود را مبنی بر اقدام کشور آلمان بعنوان یکی از اضاء کنندگان منشور بین المللی حقوق بشر ، علیه خوشونت رزیم اسلامی کتبا به مجلس هامبورگ ارائه دادند.

بیانیه ای که انجمن تهیه کرده و خواستهای خود را درج نموده بود از طرف تعداد کثیری از ایرانیان و آلمانیها امضاء شد که به مجلس آلمان ارائه شود.

روز اول تحصن بعد از نشان دادن فیلم های از وقایع اخیر ایران و گزارشهای جدید و گفت و شنود آقای پرویز مخناری در باره جنبش سبز سخنرانی کردند و بعد حضار با گفت و شنود و سئوالات اولین روز را بپایان بردند. در این روز سخنگوی حزب سوسیال دموکرات هامبورگ « اس پ د ( SPD) » حضور یافت و با گفت و شنود پشتیبانی این حزب را از اهداف این تحصن اعلام کرده و وعده داد که صدای اعتراض ما را و خواستهای مارا از دولت هامبورگ ، در مجلس بگوش سیاستمداران برساند.

دومین روز شنبه 6 مارس باز هم فیلمهایی به نمایش گذاشته شد و گفتگو در باب جریانات ایران آغاز گردید و در آخر آقای مهندسن حسن شریعتمداری سخنرانی کردند موضوع سخنرانی ایشان

« اجرای کامل قانون اساسی یا اجرای کامل منشور حقوق بشر »بود و بعد از سخنرانی پرسش و پاسخ صورت گرفت.

روز سوم یکشنبه که روز حضور و دعای آلمانی ها میباشد کشیش کلیسا در ابتدا راجع به حضور ما در کلیسا و وقایع اخیر ایران و رژیم ایران گزارش داد و دعا کردند که ایران نیز روزی از موهبت آزادی و دموکراسی همچون آلمان برخوردار شود این کشیش مهربان به نمایندگی از کلیسا پشتیبانی خود را از این حرکت و خواستهای ایرانیان هامبورگ اعلام کرد و قول هرگونه کمک و پشتیبانی این کلیسا را به حضار ایرانی داد.

مدعوین آلمانی بعد از دعای یکشنبه در محراب کلیسا نزد ایرانیان آمدند و بعد از گفتگو و پرسش در باره ایران و حرکت ایرانیان، بیانیه ما را همگی امضاء کردند که این بیانیه همراه با گزارش کتبی به مجلس هامبورگ ارائه میشود.

در تمام این سه روز ایرانیان با آوردن میوه و غذا و چای و قهوه از همه حضار در این تحصن پذیرای کردند.

امیدواریم که این حرکت قدم کوچکی در راه پشتیبانی از جنبش سبز ایران باشد و به امید آنکه بزودی ملت ایران به حقوق حقه مدنی خود دست یابد، این حرکات را ادامه میدهیم

پیروز ملت ایران

هیئت مدیره انجمن دفاع از حقوق بشر و دموکراسی
کاریکاتور،تحریم بنزین
تحریم بنزین..

Mittwoch, 10. März 2010

شرکت نفتی « شل» نیز فروش بنزين به ايران را متوقف کرده است
به دنبال انتشار خبر توقف صادرات بنزين به ايران توسط سه شرکت بزرگ نفتی، شرکت نفتی رويال داچ شل نيز روز چهار شنبه اعلام کرد که فروش بنزين به ايران را متوقف کرده است.

راينر وينزنريد، سخنگوی شرکت نفتی رويال داچ شل، گفته است: «ما هم اکنون به ايران بنزين نمی فروشيم».

اين سخنگوی شرکت نفتی «شل» از ارائه جزئيات بیشتر در خصوص زمان قطع فروش بنزين به ايران خودداری کرد.

وی همچنين در خصوص ارتباط قطع فروش بنزين توسط شرکت «شل» به جمهوری اسلامی و مساله تحريم ها عليه ايران اظهار نظر نکرد.

اين در حالی است که رسانه های خبری در هفته جاری گزارش دادند که سه شرکت بزرگ ويتول، گلنکور و ترافيگورا که در مجموع نصف بنزين وارداتی ايران را تامين می‌کردند، به علت افزايش ريسک سياسی، از فروش بنزين به ايران خودداری کرده‌اند.

طبق اين گزارش ها، هرچند ايران يکی از توليدکنندگان بزرگ نفت در جهان است، اما به دليل اين که پالايشگاههای اين کشور قديمی‌اند و بازدهی لازم برای تامين بنزين مورد نياز کشور را ندارند، جمهوری اسلامی مجبور است بخش مهمی از نياز خود را از طريق واردات تامين کند.

فروش بنزين به ايران تاکنون در فهرست تحريم های شورای امنیت سازمان ملل متحد عليه اين کشور قرار نگرفته است. اين در حالی است که مجلس نمايندگان و سنای آمريکا با تصويب طرحی خواستار تحريم شرکت های تامين کننده بنزين و فراورده های نفتی برای ايران شده اند.

اين طرح در آمريکا با هدف اعمال فشار بر ايران برای توقف فعاليت های مربوط به غنی سازی اورانيوم به تصويب رسيد.

اين در حالی است که طی ماههای اخير تلاش های کشور های غربی برای تصويب دور چهارم تحريم ها عليه ايران شدت گرفته است.

بنا بر گزارش ها، تلاش های دولت آمريکا باعث شده است تا صادرکنندگان عمده فرآورده های نفتی از بيم واکنش واشينگتن فروش بنزين به ايران را متوقف کنند.

به نوشته فايننشيال تايمز، تصميم شرکت ويتول برای قطع صادرات به ايران از اين رو حائز اهميت است که اين شرکت بزرگترين معامله‌کننده نفت در جهان است.

يک مدير شرکت ويتول، که فايننشيال تايمز نامی از آن نبرده، به اين روزنامه گفته است که ويتول از آغاز سال ۲۰۱۰ تصميم گرفت در مناقصه‌های ايران شرکت نکند.

همچنين يک مدير شرکت سوييسی ترافيگورا که در کار معامله نفت و فلز است به فايننشيال تايمز گفته است که اين شرکت سه ماه پيش فروش بنزين به ايران را قطع کرد.

آنگونه که اين مدير شرکت‌ ترافيگورا به فايننشيال تايمز گفته است مشکلات و ريسک سياسی ناشی صدور بنزين به ايران، فوايد ناشی از معامله با ايران را تحت‌الشعاع قرار داده است.

فايننشيال تايمز می‌افزايد شرکت گلنکور نيز پس از سه دهه تجارت با ايران در سال ۲۰۰۹ معاملات خود با ايران را قطع کرد.

روزنامه فايننشيال تايمز می‌نويسد به رغم تصميم شرکت‌های ويتول، گلنکور و ترافيگورا برای قطع صادرات بنزين به ايران، تهران به طور کامل از واردات اين کالا محروم نمی‌شود چراکه ايران شرکت‌های کوچک نفتی مستقر در دوبی و شرکت‌های چينی را برای تامين نياز خود جايگزين کرده است.

به نوشته فايننشيال تايمز، شرکت توتال فرانسه، لوک‌اويل روسيه، پتروناس مالزی و رويال داچ شل در سال ۲۰۰۹ بخشی از نياز بنزين ايران را تامين کردند؛ شرکت ژن‌هوآ متعلق به چين نيز به نوشته اين روزنامه از سال ۲۰۰۹ اقدام به صادرات بنزين به ايران کرده است که هم‌اکنون تا يک‌سوم بنزين وارداتی ايران را تامين می‌کند.

Montag, 8. März 2010

اهدای جایزه حقوق بشری هومو هومینی به جنبش دانشجویی ایران و دو فعال آن
اهدای جایزه حقوق بشری هومو هومینی در جمهوری چک به جنبش دانشجویی ایران و دو فعال آن

جایزه حقوق بشری «هومو هومینی» در جمهوری چک، که هر ساله توسط سازمان غیر دولتی People in Need اهدا می شود، امسال به مجید توکلی، عبدالله مومنی و جنبش دانشجویی ایران تعلق گرفت.

در اطلاعیه ای که در اینباره توسط نهاد People in Need منتشر شده، آمده است که « جنبش دانشجویی در ایران نقشی به سزا در تلاش برای دستیابی به آزادی بیان و دمکراسی دارد و این دو فعال دانشجویی در شکل گیری و پیشبرد جنبش دانشجویی تاثیر گذار بوده اند.»

برندگان جایزه ی هومو هومینی عموماً افرادی هستند که در پیشبرد و توسعه حقوق بشر و دمکراسی از راه های غیر خشونت آمیز تلاش می کنند.

مراسم اهدای این جایزه روز ۱۰ مارس، ۱۹ اسفند در افتتاحیه فستیوال فیلم « یک دنیا» در پراگ، پایتخت جمهوری چک برگزار می شود.

رادیو فردا
سیمین بهبهانی ممنوع الخروج شد
سیمین بهبهانی هم به جمع ممنوع الخروج ها پیوست

جرس: سحرگاه امروز هفدهم اسفند، سيمين بهبهانی، شاعر معاصر ایران که به دعوت شهرداری پاريس برای برگزاری روز جهانی زن عازم فرانسه بود توسط نيروهای امنيتی ممنوع خروج شد. وی در اين باره می گويد: شهرداری پاريس از من برای هشتم مارس دعوت به عمل آورده بودو من هم يک متن درباره فمينيسم و يک شعر درباره زنان آماده کرده بودم که در اين مراسم بخوانم و چهارشنبه هم قصد برگشت داشتم اما به علت بيماری و کهولت سن بارها از رفتن منصرف شدم اما اصرارو محبت دعوت کنندگان از يک سوو عشق به کارزنان و تعهد به زنان کشورم.
دولت آلمان به افراد اپوزیسیون ایران پناهندگی می‌دهد
به گزارش رادیو آلمان، سخنگوی وزارت کشور در برلین گفت براساس هماهنگی که با وزارت خارجه و کمیسیاریای عالی پناهندگان سازمان ملل صورت گرفته، آلمان به تعدادی از مخالفان دولت ایران که به خارج گریخته‌اند، پناهندگی خواهد داد. سخنگوی این وزارت خانه گفت که دولت آلمان شدیدا نگران وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی است. وی همچنین تاکید کرد که اعطای پناهندگی سیاسی به این افراد که دارای دلایل موجه هستند، نشانی از همبستگی انسان دوستانه است.
کاریکاتور
'حسین شریعتمداری' مدیرمسئول روزنامه کیهان از صبح امروز در یکی از بیمارستان های تهران بستری شده است

حسین شریعتمداری بخاطر گه خوری بیش از اندازه برای شستشوی معده به بیمارستان انتقال یافت.

Sonntag, 7. März 2010

کاریکاتور ، 8 مارس
زن بودن ممنوع ...